Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssdsdfs

kupiłam stary drewniany dom na wsi za pare groszy i zamierzam

Polecane posty

Gość dssdsdfs

się tam zaszyć....do pracy niestety bede musiala dojezdzac ale tak to po pracy bede tylko tam.Dom jest drewniany i z zewnatrz tragiczny ale otocze sie przedmiotami ktore kocham i bedzie ok.Kupilam stare meble takie z gieldy starici cieple przytulne..Mam fotel bujany,,Skrawek wlasnej ziemi ,zdala od ludzi..rodzice mowią ze zwariowałam ale cóz byc moze ..

Gość kakaklada
i sam będziesz tam mieszkać?

Gość wwqekewkqwk
tak sama...tzn z dwoma kotami i psem...marzył mi ie jeszcze kon ale niestetety finanse nie pozwalają

Gość gujanaaaaa
Tak z ciekawości: ma jakieś instalacje gazowe? elektryczne? wodne? sprawne? jak będziesz go ogrzewała?

Gość wwqekewkqwk
kominek -ogorzewanie gaz z butli

Gość kakaklada
hmm...to gratuluję odwagi. Ja bym się bała sama mieszkać w starym drewnianym domu. I chyba nie za bardzo lubię wieś.

Gość gujanaaaaa
i ten kominek ogrzeje Ci cały dom?

Gość wwqekewkqwk
woda jest....do tej pory mieszkalam z rodzicami na 11 pietrze wierzowca..Wiem ze bedzie trudno ale za skrawek zieleni spiewu ptaków...odglosow kur o poranku zniose wszystko

Gość wwqekewkqwk
mam tylko 3 pokoje mysle ze ogrzeje

Gość gujanaaaaa
obyś jak najdłużej była tak pozytywnie nastawiona:) Miłego mieszkania:)

Gość kajkaiw
szczęsciara z ciebie...jesli mozesz powiedz ile kosztował domek ??

Gość drzewko :(
super,zazdroszczę Ci powodzenia

Gość wwqekewkqwk
domek kosztował bardzo mało 80tys...i raczej mi nie zazdroscicie bo nie wieci jak on wygląda..wyobrazacie sobie piekny dom..A to jest taki drewniak jak z filmów ale taki wlasnie chciałam w srodku bedzie za to slcznie,,pelno staroci lalki z porcelany wiklina i 2 koty:)Ludzie mnie mają za szaloną

Gość inkkkkkka
tylko jesli zaczniesz palić w piecu zawołaj fachowca:) niech sprawdzi instalację.Powaznie:) Ze starymi domamibywa róznie.Moi tesciowie też podobnie zamieszkali,pierwsze palenie w piuecu o mały włos skończyłoby sie samozapłonem.Pomysł dobry z yakim domkiem,niemniej jeszcze dużo kasy bedziesz musiała w niego włożyć.Przekonasz sie po zimie,niestety.Pełna konserwacja Cie czeka.

Gość przepłaciłaś :p moi znajomi
kupili taki domek za uwaga uwaga.. 4tys :D po doprowadzeniu go do używalności (jakieś 25 tys) jest przezajebisty wprost

Gość Mieszkałam pół
roku w takim drewnianym domku na wsi: 2 pokoje i toaleta. Kuchnia i pokój w jednym, piec na węgiel. Samemu trzeba było w tym piecu rozpalać. Wspominam to miło, choć zimą było ciężkawo.

Gość ewelinaaaaaa
Moi rosdzice wlasnie kupili podobny domek:0 wprawdzie murowany ale mniejszy 2 pokoje na wsi ciesza sie jak dzieci zwlaszcza mama:) Domek jeszcze tanszy:P niz Twoj tata umie wszytsko sam zrobic wiec wyremontuja powoli, oni wyniesli sie z powodu ze na nic w miescie im kasy nie starczylo a maja juz dosc wynajmowania cale zycie. mam nadziejej ze bedzie Ci dobrze tam!

Gość gurula
a możesz wkleić fotkę? 80 tys to nie są grosze... :/

Gość inkkkkkka
kolejna sprawa kup czujnik tlenku wegla kosztuje dobry do 100 zł,warto.

Gość wwqekewkqwk
dom ma dwa pokoje i salon..nie napisali o saloniku

Gość Lawendasia
To również i moje marzenie.. przy dobrych wiatrach powinno się udać. Do tego sad jak z bajki, malwy i słoneczniki pod płotem, zioła w donicach i własne warzywa na grządkach... a dookoła las, łąki i pola..hmmm :) A możesz powiedzieć w jakiej okolicy ten domek, ja marzę o Mazurach albo Kaszubach.

Gość asrtatelka
to ten dom? No przyznam szczerze że dużo kasy musisz jeszcze w niego włożyć, oj dużo... a drugie tyle w podwórko :( szczerze mówiąc wolałabym kawalerkę w bloku, sama mieszkam na wsi i wiem czym to "pachnie" :(

nie potrafiłabym się odnaleźć w takim domu, ale powodzenia życzę :)

Gość kakaklada
przaśna chałpa. Jakie to okolice? W środku faktycznie możesz stworzyć cudowną atmosferę, ...kominek, koty i zaczarowany świat:)

Gość wwqekewkqwk
dom jest w wieruszowie...marzylam to ja o bieszczadach ale do pracy trzeba jakos dojezdzac

Gość gujanaaaaa
domek super, tak wlasnie go sobie wyobrażałam:) Z tych pomieszczeń gospodarczych możesz zrobić pokoje dla gości i będziesz mieć jak w "Domu nad rozlewiskiem";)

Gość wwqekewkqwk
haha fajnie wiedziec ze chociaz na forum są ludzie którzy czują tak jak ja:)Rodzina ani znajomi mnie nie rozumieją

Gość ewelinaaaaaa
:) bo czasem moze sie taki pomysl wydawac ciezki do zrealizowania ale jesli masz takie marzenie to wystarczy troche trudu i zangazowania:) jak i pozytywne myslenie i mozna spelnic swoje pragnienia i byc szczesliwym!