Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssdsdfs

kupiłam stary drewniany dom na wsi za pare groszy i zamierzam

Polecane posty

Gość karkon
Dla mnie jeśli domek to tylko piętrowy, ze schodami Prudlik i masą udogodnień. Nie wyobrażam sobie, aby mogło to wyglądać inaczej ;-) Nie ma sensu stawianie domku po kosztach - to zupełnie nie będzie ten klimat ;-)

Gość lukrecyjka
super :) zazdroszczę Ci, chociaż przydał by się jeszcze jakiś chłop do którego byś się mogła przytulić przed tym kominkiem. Link niestety nie działa, więc nie wiem jak ten dom wygląda - ale opis wystarcza. Co do pytań o bezpieczeństwo - mieszkanie na wsi wcale nie jest mniej bezpieczne niż w mieście - łatwiej trafić schlanego agresywnego chama pod blokiem, niż na łące... __ http://www.tanie-latanie.net/

Gość dfffffffggg
Nie wykopujcie starych topików sprzed roku! Spojrzenie na datę nie boli.

Gość ja też bym tak chciał
i jeszcze z wielkim sadem i w pobliżu lasem - i musała by być jeszcze jakaś większa woda

Gość a nie boisz się
że ktoś ci się włamie, albo podpali???

Gość perrriiii
Przemierzajac Beskid Sląski natknęłam się na piękny,stylowy,drewniany dom .Wokół niego stare grusze i jabłonie,z boku wejście do piwniczki wybudowanej z kamienia takiej ziemianki.Cala ta posesja otoczona leśną łąką.Nie mogłam sie powstrzymać i podeszłam do okna ,żeby zobaczyć jak jest w środku. A tam na stole biały obrus,rzeżbione łózko nakryte było wykrochmaloną pościelą,oczywiście były to puchate pierzyny.Cały pokój wyglądał tak jakby włascicielka na chwilkę wyszła do kuchni i zaraz wróci.Na sekretarzyku dostrzeglam też buteleczkę z atramentem i wieczne pióro.Tak sie wzruszyłam,patrząc na ten dom,ile ludzi tam mieszkało ile rożnych wydarzeń był świadkiem. Pózniej dowiedziałam się,że stoi tak sam już od trzech lat,bo jego właścicielka już zmarła.Fajne jest to,że nikt nie włamał się tam i niczego nie zniszczył.Następnym razem znowu go odwiedzę.

Gość a nie boisz się
Też mi to brzmi serialowo - telewizyjnie - głupkowato. Przy drewnianym domu na wsi, z kominkiem zamiast ogrzewania jest tyle roboty że tylko baba ze wsi potrafiłaby tam przetrwać. A ciepła woda jest? Bo skoro nie ma c.o. to innych mediów tez nie. Jestem pewna, że nawet jeśli pierwszy wpis jest prawdziwy, to autorka uciekła stamtąd z nastaniem zimy.

Gość gość
Oj,się rozmarzyłam,też marzy mi się stary drewniany dom na wsi.

Gość gość
Też mi się marzy jakiś domek na wsi:-)

Gość gość
pod Poznaniem nad jeziorem piękny parterowy domek z duzym podwórkiem i ogrodem za 60 tys.Piękna posesja

Gość gość
zazdroszcze :)

Gość gość
ten dom jest z cegły

Gość gość
Ja dostałam dom po dziadkach i właście oni http://www.polskadrewniana.pl/ mi go remontują jak będzie widać efekty to dam znać i wstawię zdjęcia. Zapowiada się bardzo ładnie.