Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalni inaczej

Najgłupsze zachowania rodziców w stosunku dzieci- wasze spotrzeżenia

Polecane posty

Gość głosuje na sld
do was-oj tam nie czepiaj się.przecież pisalam,że nie kupilam obiecanej zabawki .ale naprawilam to .człowiek sie uczy na błędach.

Gość tandeta i kicz, tragiczna
przecież wiadomo od zawsze, ze na kafe siedzą same zgrabne i ladne, tylko zdjecia nie dadza (ale forum diety az huczy), ich matki sa ok, tylko matki partnerów sa zjebane (strach miec syna), kazda jest uczciwa, a kolezanki z pracy są wredne itp itd

Gość głosuje na sld
do tandety;przeczytaj ze zrozumieniam poprzednia strone topiku a pozniej pisz.

Gość głosuje na sld
a moje koleżanki z pracy są mega fejne,a matka mojego faceta jest mi bliższa niż moja.pozdrawiam.

Gość normalni inaczej
Mnie głównie w zachowaniu rodziców mocno irytuje to, że robią dobrą minę do złej gry, niby dobrzy rodzice, luz pozorny na pokaz i to norma, że dziecko na każdym kroku ich terroryzuje, bo przecież "takie jest" nic się z tym nie zrobi, to nie ich wina...a tak na prawdę to mega sfrustrowani są, bo kilku latek robi co chce...Co innego jak ktoś ma jakieś problemy z dzieckiem, mówi o tym otwarcie, nawet jak nie wie, co z tym zrobić i nic nie robi, to zawsze jest nadzieja, że coś się zmieni, skoro rodzice są świadomi, że coś jest nie tak...

Gość głosuje na sld
no tak i pózniej takie dzieci ląduja u mnie na oddziale -psychiatria dziecięca-z rozpoznaniem ,,zaburzenia zachowania,,(czytaj -błędy wychowawcze rodziców) albo fobia szkolna(tak,tak -jest taka jednostka chorobowa),o adhd nie wspominając.mało tego na w/w jednostki chorobowe przysługują bezpłatne przejazdy dla rodzica i dziecka.a ile jest tam dzieci ludzi ze świecznika i pierwszych stron gazet.

Gość normalni inaczej
głosuje, o dobrze że jesteś specjalistą :). Czyli uważasz że mali terroryści, to skutek złego wychowania?

Gość głosuje na sld
w 90 procentach tak,rodzice pożal się boże,a jakie brudy wychodza na terapiach rodzinnych.

Gość do tej co glosuje
no widac jaka z ciebie specjalistka ha ha bo na terapie chodzi kazdy polak z dzieckiem i 90 procent wszystkich rodzicow to wychodzi na to hmmm nierozgarnieta patologia

Gość pocahontas8k
do o pocahontas i coś tam jeszcze Zamilkłam bo niestety albo stery nie mam tyle czasu siedzeć na kafeterii jak co niektóre panienki tutaj.

Gość pocahontas8k
stety * miało być

Gość głosuje na sld
do tej co głosuje-nie zrozumialaś,chodzi o to,że w 90 procentach dzieci z zaburzeniami zachowania to sa błedy wychowawcze rodzicow.ale to taka modna jednostka chorobowa tak jak fobia szkolna,która jest wtedy .gdy dziecko odmawia chodzenia do szkoły.

Gość głosuje na sld
u nas wszyscy pacjenci maja terapię .jest to w statucie oddziału.jeśli rodzice odmawiają to pacjent automatycznie ma wypis.ale to złożone sprawy i nie na temat topiku.

Gość pocahontas8k ale chyba
już nie będziesz twierdzić, że byłaś w sklepie świadkiem sytuacji z dowcipu, co panienko? :D

Gość gryczka
Wnerwia mnie jak słyszę gdy babcia albo mamusia mówi do ociągającego się dziecka "ja juz idę do domu, papa" i powtarzając to nieskończoną ilość razy - stoi jak kołek albo robi trzy kroki i wraca. Dziecko się uczy w ten sposób, że matka (czy tam inny opiekun) co innego zapowiada, a co innego robi. Totalny brak konsekwencji.

a mnie bardzo denerwuje jak mój syn przewróci się na ulicy i podlatuje do niego jakaś babka i go dźwiga jejku ja jak syn upadnie i nic mu nie ma to nie dźwigam go sam wstaje i nie płacze biegnie dalej i się cieszy a jak go podniesie taka babka i pociesza to on od razu zaczyna wyć

Gość pocahontas8k
Jasne, że będę dalej tak twierdzić, bo to ja byłam w tym sklepie, nie Ty- więc się nie mądruj! Ok?

Gość glosuje na sld
niekonsekwencja ,a raczej brak wspólnego frontu u rodzicow.

Gość glosuje na sld
bylismy na ognisku-corka gospodarzy zamroziła sobie w tajemnicy danonka,wczesniej miała infekcje gardła.matka jej zdecydowanie nie pozwoliła go zjeść.mała plakała ,obrażała się itp.matka to olała.a jej mąż poszedł do domu i jej przyniósł tego danonka.dalsza częśc imprezy była do dupy.....

Gość pocahontas8k jestes zalosna
po prostu 🖐️

Gość sasasasas
pocahontas8k weź nie tkwij w klamstwie tylko zamknij sie i nie zapieraj sie.Jeszcze nam powiedz z ebylas w tramwaju i chlopacz przyczepij gume matce bachora mowiąc tez bylem bestr.wych co?? to sa anegdioty powtarzane od kilkunastu lat ,kobieto ogarnij sie

Gość taaa myszka
sasasasas - że co? bo nie zrozumiałam? ćpasz co? czy pisać nie umiesz? :o

Gość kkkiiikkkaaa
pocahontas pewnie też widziała, jak w sklepie "panu z ptaka ciekło"...