Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No dlaczego.

Jest mi tak źle, nie wiem, co robic

Polecane posty

Gość No dlaczego.

wszędzie rozczarowanie, w kazdej sferze mojego życia. Siedze i płacze, szukam pocieszenia w necie, wchodze na jakies portale ktore tylko pogarszają sytuacje, bo nikt nie interesuje sie moją osobą. Nie wiem, juz co robic, mam ochote na ciasto z kremem ktorego nie mam w domu, jest pozno wiec sklep odpada. Gdzie ja mam sie podziac z tym swoim dolującym nastrojem. Ogarnia mnie taki dół, ze nie jestem w stanie nic robic, nawet swoich obowiązkow wypelnic. Tak mi źle, jak sie pocieszyc samej gdyby chociaz to ciasto z kremem bylo a tu nic. Boże, ani człowieka ani ciasta, zupełnie nic. Nawet internetowi ludzie mają mnie w du...Co zrobic by zmienic te negatywne myśli. Dlaczego one mnie wciąz dopadają, dlaczego nie dają spokoju, dlaczego mam takie zakichane życie. Dlaczego. No co zrobic..,no oszaleje z tym bólem duszy. Dlaczego nie moge normalnie zyc. Dlaczego taka jestem. No dlaczego.

Gość Zakłopotana2
Ja też często tak mam dól z byle powodu. Siedze nie mam na nic ochoty tylko płakać...Ale pomyśl o czym co sprawia ci radość o czymś przyjemnym a chandra ci przejdzie...Winy w tobie nie ma...Może czujesz sie samotna bo ktoś cie zostawił...Nie myśl o tym i tyle

Gość prawiczek na zawsze
Wpisze sie zebys nie myslala ze tutaj tez nikogo nie obchodzisz. Jak widzisz na tym forum to tylko prawiczki maja jeszcze empatie i ludzkie uczucia 🖐️.

Gość No dlaczego.
chyba poszukam w domu jakiegoś alkoholu, moze poprawi mi sie nastroj.

Gość prawiczek na zawsze
"Może czujesz sie samotna bo ktoś cie zostawił...Nie myśl o tym i tyle" nigdzie o tym nie napisala ale juz jakis internetowy psycholog postawil jej diagnoze, a gdyby nawet tak bylo to sama jej przypominasz, wstydz sie :O.

Gość ja sie tak czuje juz z
kilkanascie lat :(

Gość No dlaczego.
to ja cię przebije, ja sie tak czuje cale zycie.

nie mow, ze jako dziecko moglas powiedziec, ze w kazdej sferze zycia jestes przegrana... dopiero jak czlowiek dorasta to zaczyna miec takie mysli... czyli ta z nas przebija druga, ktora jest starsza...

Jest Ci źle bo nie możesz kupić sobie ciastka z kremem? Nie marnuj naszego czasu i napisz konkretnie czemu jesteś nieszczęśliwa.

Gość No dlaczego.
ale taki nastroj dopadal mnie juz w dziecinstwie.

Gość No dlaczego.
nalałam sobie chateau menada rose 2006.

to w sumie witaj w klubie. tylko ja np. jako dziecko dobrze sie uczylam, to moglam sie czuc w czym s dobra, a teraz to tak jak Ty piszesz - w kazdej sferze zycia nawet w sumie nie rozczarowania, ale po prostu klęski, wielkie nic, nic w zyciu nie osiagnelkam, do niczego sie nie nadaje i jestem tylko coraz bardziej zmeczona.

Gość No dlaczego.
a Ty Jacku się nie wymądrzaj, jak Ci sie coś nie podoba to nie zaglądaj do mojego topicu. I nie wypowiadaj się za innych.

To po co tu wchodzicie? Taka kalkulacja na czas, tego typu podejscie na pewno nie nastara czlowieka do otwarcia sie. Szybko i precyzyjnie to sie rozwiazuje zadania z matematyki, nie wiem, czego sie ludzie spodziewaja po takim temacie.

Gość No dlaczego.
Bielyje Rozy Kolejna się znalazła - a kto cie zmusza do czytania mojego wątku. Probujesz podlizac sie do Jacka

Gość No dlaczego.
wypiłam 3 kiliszki wina i nic nie pomogło.

Gość a bralas kiedys psychotropy
?

Gość marylciak
To zjedz czekolade ,poprawia nastroj:-)

Gość No dlaczego.
jak na złosc, nie mam w domu zadnych łakoci.

Gość marylciak
To zrob sobie kogiel -mogiel

Gość marylciak
Nie zartuje ,5 minut i masz , cukier +zoltka ubic do bialosci pycha i lepszy nastroj.

jem duzo slodyczy i nigdy nie poprawiaja nastroju, raczej tylko uzaleniaja i wlasnie czlowiek glupieje jeszcze bardziej, jak chce, a nie ma :O