Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystrachanaaaaa i zmartwionaa

boicie się że wygra pis???

Polecane posty

Gość Grzesiek K. Wytrzepał
00:21 [zgłoś do usunięcia] karollha ja się boję PISu. Boję się ich agresywnego, paranoicznego języka, boję się tego, że Jarosław powiedział, że nic mu już w życiu nie zostało, tylko wyjaśnianie śmierci brata, boję się załamania polskiej gospodarki pod ich rządami, boję się powrotu państwa inwigilacji, podsłuchów i aresztowań. boję się tego, że znów jadąc za granicę, będzie się trzeba wstydzić, że mamy chorych rządzących. dlatego idę na wybory." O sorki coś ci się popierdoliło w góce albo za długo czytałeś gazete wyborczą. Ale to teraz się wstydzimy zagranicą za naszego rezydenta , który nie potrafi się zachować. :P reszty twoich bzdur szkoda komentować. :P

Ta 'wycieczka' do Smoleńska, jak ją nazywasz, pewnie kosztowała mniej niż aparaty fotograficzne, które Komor zamówił za 200 tysięcy! Pewnie takie sprzęty, żeby w kadrze się zmieścił i on, bez bulu, za to z nadziejom, i żoną :D

Gość jasne ze
acha a o modzie i polityce sie nie dyskutuje:)

Gość jasne ze
cziki idz spac bo farmazony pierdoliszs!!!!

Vamos - Rudy już dobrze o swoje dzieci zadbał, nic się nie bój :D I cudze ma głęboko w dupie :D Ciekawa jestem czemu Katarzynka pozuje na blogasku swoim w ciuchach za 15 zł, skoro w szafie ma same po tysiąc najmniej :D Pozycję i dostatnie życie mają zapewnione :D A jego synek sobie do Japonii lata po ustawionym konkursie :D Strachu i obaw o przyszłość toto nie zna, chyba że ojczulka wpieprzą do więzienia za te wszystkie kłamstwa i złodziejstwa :D

05.10.2011] 00:32 [zgłoś do usunięcia] Vamos czikiczikitkat ---> prędzej zaglosuje na tego rudzielca, który ma dzieci i wnuki o których przyszlości musi mysleć niz o zgorzkniałym facecie, który nie ma dla kogo zyć i jego jedynym celem jest mszczenie bata za wszelka cenę" No jasne. Musi rodzinkę ustawić. :D:D:D:D:D Tak jak Bolek Wałęsa, Bronek Komorowski. :D:D: To może wybierajmy tych ze wsi co maja po 10 cioro dzieci. :P Niezłe argumenty. Ale cóż. :P

Gość jasne ze
wygra pis będziem leżeć i kwiczeć hehe

jasne ze - które to niby farmazony? Że liżą tyłki Putinowi i Merkel, czy że dzieciaczki ustawiają, czy że mają większe statystyki inwigilacji i podsłuchów niż PiS? Wszystko to, co pisałam, jest absolutnie udowodnione :)

"Ta 'wycieczka' do Smoleńska, jak ją nazywasz, pewnie kosztowała mniej niż aparaty fotograficzne, które Komor zamówił za 200 tysięcy! Pewnie takie sprzęty, żeby w kadrze się zmieścił i on, bez bulu, za to z nadziejom, i żoną{ Aha czyli jak nie peru to aparaty zawsze znajdziesz argument :D Ani Peru ani aparaty nie kosztowały tyle co odszkodowania i koszty związane z zachciankową, przedwyborczą, nieoficjalna wycieczką pana Lecha Zimnego Wawelskiego

czikiczikitkat a ty mając mozliwośc nie ustawiałabyć/ustawiałbys swoich dzieci?

Gość Pan POwiatowy
@karollha - jestes skończoną kretynką!!! a ty byś wyjasnienia śmierci siostry nie chciała? załamanie gosPOdarki to mamy ogromne (do EURO2012 jakoś się prezpęka na oszustwie, ale później :o) inwigilkacj , podłśuchy? - :D to Partia Obłudy założyła POlakom najwięcej podłśuchów w historii "noweoczesnej Europy"! Nawet sama Uni adomagała się wyjaśnień! Podłsuchów jest kilkakrotnie wiećej niż za PiS! POwstała centralna baza wszystkich internautów polskich! Aresztowań? Kogo mają arestować? A za rządów tuska ilość samobójstw najwyższych urzędników państwowych czy "rezygnacji z powodów rodzinnych" ni cci nie mówi? Domyślam się, że nic. Za gładką masz dziurę PO korze mózgowej... Będziesz musiała się wstyziuć jadąc za granicę. No tak. Jak ktoś ma tak POsrane w dzierze PO mózgu, to można sie tylko i wyłącznie wstydzić. Młoda, głupia, durna i tępa "wyukształciuszka". Nikogo nie obrażam. To po prostu prawda. :o I to jest najstraszniejsze w obecnej degrengoladzie moralno-umysłowej :( :o

Gość ja86sia
@karollha ja się z Tobą zgadzam... boję się i PiSu i PiSowców, którzy są tak samo agresywni jak ich "przywódca"... jak już ktoś napisał - jeśli wygra PiS (oby tylko nie...) to spieprzam z tego kraju, niestety nie tylko ja ale na pewno wiele młodych i wykształconych osób, więc też nie wiem kto zarobi na emeryturki PiSowców, ale o to to niech się już Jarek martwi co złote góry obiecuje :) a potem oleje totalnie swoich wyznawców i do usranej śmierci będzie próbował wszystkim wmówić, ze Tusk z Putinem mu brata zabili...

Za cudze i kradzione bym nie ustawiała, za swoje na pewno :) A on swoich nie wydaje, tylko Państwowe. Myślisz że Kaśkę stać na wynajem całego domu, nawet na pół z koleżanką? :D I do tego na kupowanie non stop ciuchów (a tych co droższych nie pokazuje)? :D I to jest za Twoje, za Twoje, za Twoje, na to się składasz co miesiąc, płacąc haracz :D Żeby premierówna sobie kupowała ciuszki a jej brat wygrywał 'konkursy' :D Wyższe odszkodowania i koszty będą za akcję z dopalaczami, przeprowadzoną nielegalnie, bez ustaw, bez prawa :D Dziesięciokrotnie przewyższą odszkodowania za katastrofę :) Ale o tym na tvn i w gazecie nie piszą ;) I nie nazwałabym pielgrzymki do miejsca mordu zachciankową czy nieoficjalną, a przedwyborczą się stała dopiero po katastrofie. A co do tego, że trzeba dać spokój i niewyjaśniać - kolejne włażenie w dupę ruskim. Dajmy sobą pomiatać, dajmy, może Putin gazu puści :D Mi, jako obywatelce Polski, zależy na tym, żeby poznać przyczyny katastrofy. Takie nieocenzurowane.

"niestety nie tylko ja ale na pewno wiele młodych i wykształconych osób" Uczelnia w Wypizdowie Dolnym, zaoczna, płatna, na modnym kierunku filozofia, buddyzm i przekonania mniejszości żydowskich na Zaolziu :D Ja wiem, łechta ego bycie za PO, i możliwość zaliczania swojej osoby do młodych, wykształconych, z wielkich miast, ale ludzie... Dajcie spokój :D Słoma w butach pozostanie na zawsze, czy w mieście, czy na wsi, czy na polskiej, czy na angielskiej ziemi na zmywaku :D

Gość Pan POwiatowy
a SPIERDALAJ jak najdalej... I diabeł od Nergala ci na drogę :P = jakem ateista i wróg kkat. :D @niestety nie tylko ja ale na pewno wiele młodych i wykształconych osób, O holy shit! z tymi młodymi i wykształconymi mam do czynienia codziennie (razem spokojnie ponad 1000). Banda bezmózgoich, bezrefleksyjnych debili,. Wyszczekane i żadające wszystkiego. Tesktu pisanego więszość zupełnie nie rozumie. O logicznym rozumowaniu nawet nie wspomnę. Młodzi , wykształceni. Chyb amłodzi "zapłaceni". Debile z dziurą PO mózgu :D

"I to jest za Twoje, za Twoje, za Twoje, na to się składasz co miesiąc" Za moje napewno nie - możesz byc pewna :) "I nie nazwałabym pielgrzymki do miejsca mordu" Pielgrzymka podróż podjęta z pobudek religijnych do miejsc świętych. Motywem podjęcia trudu pielgrzymowania może być chęć zadośćuczynienia za popełnione występki lub też chęć wyrażenia prośby, np. o zdrowie, o pomyślność. Pątnicy pielgrzymują również, ażeby wyrazić wdzięczność, np. za urodzenie dziecka, odzyskanie sprawności fizycznej. Pielgrzymowanie wiąże się też ze składaniem wotum w sanktuarium, do którego się wędrowało, jak to ma np. miejsce w katolicyzmie. czyli już ustalilismy, ze to była wycieczka??

Akurat na podstawach turystyki miałam zgoła inną definicję (bardziej rozszerzoną), jeżeli znajdę notatki sprzed 10 lat to się podzielę :) A posiłkować się wikipedią w poważnej dyskusji nie przystoi... Skoro nawet w pracach licencjackich czy magisterskich podawanie jej jako źródło jest niepoprawne ;)

00:49 [zgłoś do usunięcia] czikiczikitkat "niestety nie tylko ja ale na pewno wiele młodych i wykształconych osób" Uczelnia w Wypi**owie Dolnym, zaoczna, płatna, na modnym kierunku filozofia, buddyzm i przekonania mniejszości żydowskich na Zaolziu Ja wiem, łechta ego bycie za PO, i możliwość zaliczania swojej osoby do młodych, wykształconych, z wielkich miast, ale ludzie... Dajcie spokój Słoma w butach pozostanie na zawsze, czy w mieście, czy na wsi, czy na polskiej, czy na angielskiej ziemi na zmywaku " :D:D:D:D:D:D:D10/10 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D;D lepiej by tego nie ujął nawet Bartoszewski pseudonim profesor :D:D:D:D:D Wyjadą zagranice myć duupy niemieckim starcom bo tyle jest warte ich wykształcenie zdobyte w Wyższej Szkole Pierdzenia i Walenia konia w Porażu. :P

Obydwoje wiemy, ze kaczyński jest zgnusniałym, zajadłym dziadem, który może tylko jeszcze wiecej namieszać. Poza tym mam juz dośc ciągle zmieniajacych sie rządów. niech w końcu jedni porządzą przez dwie kadencje bo te ciagłe zmiany owocują jedynie tym, że zamiast działac do przodu to przez 3 lata poprawiają po poprzednikach a potem brak czasu na cokolwiek. Potem wybory, nowa władza i znowu poprawki i stanie w miejscu, PO to nie moja bajka ale PIS jest mi jeszcze bardziej odległy chociażby przez wciskanie religii której jestem wrogiem

GRzesiek - tu ktoś prowadzi zajebiście prześmiewczy profil dla takich młodych wykształconych, a co najlepsze niektóre MATOŁY biorą to na serio :D https://www.facebook.com/pages/M%C5%82odzi-wykszta%C5%82ceni-i-z-wielkich-o%C5%9Brodk%C3%B3w/194117003932437?sk=wall Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków Kochani, zaczynamy niedługo nasz OSĄ (hihi) studia. Jaki przedmiot powinniśmy wybrać jako opcję: Najnowsze języki intepretacji (dekonstrukcja, krytyka feministyczna, queerowa, genderowa, postkolonialna i postpsychologiczna) czy może wprowadzenie do lingwistycznej teorii tekstu i dyskursu? Chcemy jak najwięcej Habermasa i Derridy!!!11one! Albo popkultura: narracje i ideologia? Sent from our iPad. Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków Dobry wieczór kochani. Jak Wam mija wieczór na 5 dni przed odsunięciem PiS od władzy? My po nadgodzinach w korpo właśnie otwieramy Desperadosa i raz jeszcze obejrzymy, jak Tomuś Lis :* pokazał Jarkaczowi, gdzie niskie kaczki zimują, lolz!!111111!one!!11 Sent from our iPad Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków Kochani, walcząc z wykluczeniem społecznym daliśmy dzisiaj osobie domowo nieuposażonej kubek ze Starbunia. Przynajmniej będzie miała do czego zbierać datki w dodatku będzie wyglądała całkiem vintage. Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków Kochani, na Market Squerze naszego wielkiego ośrodka lollerskie rzeczy. Z jednej strony namiot z logo Prezydencji, pod nim uśmiechnięci młodzi ludzie, gdzieniegdzie gej, z drugiej strony wariat w muszce pluje do mikrofonu a słuchają go sami faszyści o wykrzywionych twarzach i w garniturach z Tesco. Od razu widać, gdzie postęp i Europa, a gdzie kartofle i wąsy. Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków Kochani, przez przypadek kupiliśmy Wręcz Przeciwnie. Zmylił nas dość modny layout nawiązujący do Wprostu, wyrwanego kaczystom z gardła dzięki poświęceniu Redaktora Lisa :-* Od razu Wam powiemy. Musieliśmy skorzystać ze złotej karty w ScanMedzie, bo ilość wilczego kapitalizmu skondensowanego w tej gadzinówce neoliberałów niemalże nas wysłała w niebyt. No bo życia po śmierci przecież nie ma, lol. W tą wierzą tylko te stare baby, co sprzedają buraki na bazarkach!!!! Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków Część redakcji bawiła niedawno w multikulturowej stolicy świata arabskiego, czyli w Londynie. Z zażenowaniem odwróciliśmy głowę, kiedy usłyszeliśmy z zaplecza restauracji język tego kraju. Chwila, chwila. Pomyśleliśmy za moment. To przecież junior dishes clean manager, który zarabia na swoje modne studia. Oby wrócił na 9 października!!!!1111!!!uno!!11adin!!! Sent from our iPad. Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków Kochani, zaczepił nas dzisiaj na ulicy młody gej rozdający wyborcze ulotki pana Janusza. Osoba tak otwarcie kontestująca heteronormatywność wzbudziła naszą sympatię. Pan Janusz zaś ostatnio bardzo lollował z PO. Mamy tu pewien konflikt wartości i nie wiemy jak go rozstrzygnąć :( Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków Ech, kochani, ciężkie czasy. W korpo idzie słabo i manager zaproponował nam nowe warunki. Obniżył nam prowizję do poziomu -1% za każdy niesprzedany pakiet internet+telefon. Na szczęście odbijemy to sobie płatnymi na poziomie 10% nadgodzinami. Wiemy, że trochę z naszej strony naciągactwo, ale szukamy nowego lokum, a sami wiecie - pokój 7m^2 to jakieś 800 złotych, więc trzeba się poświęcić. Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków Kochane osom osoby! Jest na 3000, ale nie nie, nie będzie podziękowań, nie będzie achów i ochów, nie będzie wzajemnej adoracji, albowiem my wiemy - licho nie śpi. 3000 młodych, wykształconych może nie wystarczyć do powstrzymania moherowej zarazy Jarkacza! Mobilizacja trwa nadal! Rozsiądźcie się wygodnie w waszych korpofotelach, ale wyglądajcie czasem ponad błękitny ekran korpobooka, tak, tak! Nigdy nie wiadomo kiedy do roomu bezkarnie wejdzie jakiś moher-heteroentuzjasta, którego trzeba będzie bezlitośnie zlolować. Zagrożenie może nadejść z każdej strony, my wiemy jak jest, my wam powiemy. Tusk Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków Kochani, w naszym tęczowym ośrodku dantejskie sceny. Nasz kolega - gej, stosujący antykoncepcję mechaniczną, został poproszony w aptece o dowód. Straszliwe jest to klerofaszystowskie zacietrzewienie. Jego osoba nie doszła jeszcze do siebie. Siedzi na Plantach na ławce i smętnie popija Desperadosa. Sent from our iPhone. Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków Kochani, ale faza! Vincent wylolował Zytę Gilowską i nie będzie z nią debatował! Bo niby o czym? Zyta o ekonomii wie tylko tyle, ile się nauczyła robiąc zakupy na bazarku dla starych i gorzej wykształconych. No i imię ma jakieś takie ciemniackie. A Vincent to co innego. To przecież najlepszy minister finansów. Europa tak powiedziała, to tak jest. Zyta niech dalej siedzi w tej śmiesznej radzie i kupuje Kaczorowi bazarowe buraki na śniadanie, LOL!1

Nikt ci nie każe chodzić do kościoła. Moze tobie pasuje okradanie przez następne 4 lata ale mi nie. Nie odpowiada mi też że ktoś będzie mnie kontrolował na każdym kroku. Państwo policyjne donalda tuska mi nie odpowiada !!!:)

Gość Pan POwiatowy
A co kuźwa Partia Obłudy przez 4 lata zrobiła z religią, której ty jesteś wrogiem? Na początku pod płaszczyk biskupów się przyszywała i oprócz nibby "dyskusji" wielkie G. zrobiła :o Absolutne ZERO!!! ALe zawsze kuźwa można wuierzyć w "obiecanki" POdłego Obłudnika Premiera. Ale jak bardzo trzeb amieć nasrane w dzieurze PO mózgu, aby w nie wierzyć? Jak bardzo? Napiszesz?

Vamos - wolę religię niż przykładowo narkomanów, mniejszości seksualne i zboczeńców, którzy się wśród Palikota gromadzą. Naprawdę :)

Poza tym chodzi tez o takie zwykłe ludzkie podejście. Glupii przykład z brzegu konferencje prasowe. Tusk odpowiada na pytania, usmiechnie sie czasmi mówi madrze czasami gada bzdury, da sie zapedzic w kozi róg i plecie farmazony ale rozmawia, odpowiada nawet na niewygodne pytania. A kaczyński? Rozmawia tylko na te tematy, które mu pasują, jak ktos o coś niewygodnego zapyta to albo kończy konferencje, albo obraża i dokuza - chociazby dzisiejszy przykład... Dla mnie to też ma znaczenie i musisz przyznac, ze tak jest No i te ciągłe zmiany prezesa przed wyborami...

Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków Jak tam, kochani? Cieszycie się, że do Waszych ośrodków już niebawem wrócą studenci kulturoznawstwa, marketingu, zarządzania i politologii, którzy po podnoszeniu language skills w Londynie jako dishes clean manager tylko czekają, żeby wydawać funty w modnych lokalach i - metaforycznie oraz dosłownie - rzygać na szare chodniki tego kraju?

Vamos - ale przecież Tuskowi nikt nie zadaje niewygodnych pytań... Czy Lis zapytał go przykładowo o Mira? O cokolwiek co mogłoby zburzyć idealny wizerunek partii? Czy zapytał go o to, że gdyby nie kasa z unii, to byśmy beton wpierdzielali? Czy zapytał go o to, co mówił w 1993 roku bodajże - że nigdy nie wejdzie w koalicję z Pawlakiem? Dziennikarze wiedzą, o co mogą Tuska pytać, a o co nie - stąd niewygodnych pytań, które mogą pokazać niekompetencję, brak... Natomiast to Kaczyńskiego sobie pozwalają, bo mają go udupić... Gdyby do Tuska sobie tak ktoś pozwolił, to wyleciałby na zbity pysk...

Vamos - wolę religię niż przykładowo narkomanów, mniejszości seksualne i zboczeńców, którzy się wśród Palikota gromadzą. Naprawdę Co jak co ale tej wypowiedzi nie rozumiem. Dopalacze ukrócił Tusk, Kaczyński leki wpierdalał i gadał bzdury - dobra wiem to poniżej pasa akurat. A co do gromadzenia i chronienie zboczeńców to obawiam się, że Wojtyła i Razinger zdecydowanie więcej ich wśród siebie mieli niz Palikot :)