Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystrachanaaaaa i zmartwionaa

boicie się że wygra pis???

Polecane posty

Gość wystrachanaaaaa i zmartwionaa

mam coraz większe obawy. boję się wojny :(

Gość Czy wygra PiS, PO, SLD, PSL...
to zostaniesz przez nich tak samo porządnie wydymana w dupsko - i to w taki sposób, że po 4 latach będziesz błagać o jeszcze. A teraz to urny szmato! :classic_cool:

Gość Pan POwiatowy
Zarabiam setki tys. zł na miesiąc, na koncie mam miliony zł, pewną dostanią przyszłość i nie tylko, ale robię w gacie ze strachu na myśl, że PiS może wygrać :o Wy POwinniście bać się tak samo jak ja, bo na tym samym wózku jedziecie co ja, prawda? ;-) Dlatego proszę was Gówniarze: głosujcie jak POwiatowy wam każe :classic_cool: :D

Gość BiednyMuzyk22
a co ty myslisz ze PIS kupi tomahawki i w kreml zajebie? kobieto opamietaj sie :P

Gość ło tak boijem sie
nie będzie można kraść i korumpować. :P Toz to wbrew tradycji PRL-owskiej. :P

Gość ło tak boijem sie
no i wojna wybuchnie bo rudego oderwą od koryta. :( łorzesz co to będzie, biedny rudy a miał jechać do Brazylii. :P

Gość Pan POwiatowy
Całkiem poważnie... Mam pewne obawy. Świnie odrywane od koryta mogą mocno i głośno kwiczeć. Ale to PO pierwsza chciała dorżnąć watahę. Teraz świnie przy korycie chcą być całkowicie bezkarne. Al etak dłużej być nie może i w tak zakłamanym, Pełnym Obłudy państwie naprawdę nie daje się normalnie żyć. Co ewentualnie zrobi PiS? Nie wiem, obawy mam, ale na tych POdłcy Oszusów przy koryci ejuż patrzeć nie mogę. Aha. Przynajmniej na dziś wcale nie mam zamiaru głosować na PiS. Sytuacja dla mnie niemal patowa :o

Gość jak wygra PIS to wyborcy PO
( głownie wyksztalcreni i z dobry zawodem i tak sobie dadza rade, zawsze zreszta znajda prace za granica. Z ich podatkow utrzymuje sie Polska, wiec ekonomicznie dla kraju oplaca sie,zeby wygrało PO, bo kto na Polske zapracuje? mohery i obroncy krzyza? Niby skad panstwo a pieniadze, ktore tak hojnie obiecue rozdawac? przeciez od podatnikow, zwlaszca tych najlpeiej zarabiajacych, w dobrych zawodach. Jak ich nie bedzie , to sie wszystko posypie, bo co? pieniedzy dodukuja?

Gość a brataniczka tego
obroncy ucisnionych kolejny samochod za setki tysiecy kupila.

Gość jak PIS wygra, spieprzam
za granicę razem z kolegami informatykami, źle nam nie będzie, a pizdziele niech zapędzają mohery z kibolami do roboty żeby PKB wzrastał powodzenia, Alleluja i do przodu! :):) :)

Gość Grzesiu jedna przypadkowa
kobita i tak przebije wszystkich obrońców krzyża, słabiutko. Linki podawać?

Boję się, że nie wygra i dalej będą te niewykształcone nieroby nami rządzić 😠 A podobno Tusk się panicznie boi, że jak PiS wygra, to ujawnią jego przekręty i go poślą za kratki... Że będzie pierwszym premierem, który wyląduje w więzieniu... Tak gdzieś na prywatnym spotkaniu mówił, że się fizycznie boi Kaczyńskiego, bo on go może zniszczyć jak się dokopie do czegoś :D

Gość Grzesiek K. Wytrzepał
00:12 [zgłoś do usunięcia] Grzesiu jedna przypadkowa kobita i tak przebije wszystkich obrońców krzyża, słabiutko. Linki podawać? http://www.youtube.com/watch?v=y0JYhRnDaKg&NR=1 Proszę bardzo następna yntelygentna zwolenniczka PO. :D:D:D:D Ta to pewnie tytuł profesorski posiada jak Bartoszewski. :P

Gość a czemu czemuuuuuu
boje sie - ze wtedy chodzenie do kosciola bedzie obowiazkowe, ze beda listy obecnosci...... ze bedzie forma rzadow TOTALITARNA :o

00:15 [zgłoś do usunięcia] Vamos Ja sie boje PISu. " Ukradłeś coś ???? To się bój. :P

05.10.2011] 00:16 [zgłoś do usunięcia] a czemu czemuuuuuu boje sie - ze wtedy chodzenie do kosciola bedzie obowiazkowe, ze beda listy obecnosci...... ze bedzie forma rzadow TOTALITARNA Tak tak ...srał goły na rogu stodoły. Pewnie tak jak ta policja w padała o 6 rano za rządów PIS. :D:D:D:SD Tylko że państwo policyjne to robi rudy tusk. :P

Stary facet który nie uprawiał żadnego sportu, seksu, nie ma konta w banku, mieszka z mamusią, kocha rydzyka, nie ma prawka i nie wie jak sie robi zakupy i nie ma pojecia o normalnym zyciu nie może wiedziec co jest dla mnie dobre i decydowac o mojej przyszłości.

A sobie poczytajcie może, ile jest wniosków o podsłuchy i inwigilację rocznie od PO ;) A ile było za PiS. Dokopcie się do tej informacji, skoro się tak boicie. Podpowiem : za PiS było ich mniej o połowę, niż za PO :) Boi się ten, kto faktycznie ma czego. Ludzie którzy mają na koncie przekręty, oszustwa, brudne sprawki. Bo PiS chce z tym walczyć - i chwała im za to.

Gość karollha
ja się boję PISu. Boję się ich agresywnego, paranoicznego języka, boję się tego, że Jarosław powiedział, że nic mu już w życiu nie zostało, tylko wyjaśnianie śmierci brata, boję się załamania polskiej gospodarki pod ich rządami, boję się powrotu państwa inwigilacji, podsłuchów i aresztowań. boję się tego, że znów jadąc za granicę, będzie się trzeba wstydzić, że mamy chorych rządzących. dlatego idę na wybory.

Gość a czemu czemuuuuuu
vamos- popierammmmmmmmmmmm

"Stary facet który nie uprawiał żadnego sportu, seksu, nie ma konta w banku, mieszka z mamusią, kocha rydzyka, nie ma prawka i nie wie jak sie robi zakupy i nie ma pojecia o normalnym zyciu nie może wiedziec co jest dla mnie dobre i decydowac o mojej przyszłości." No normalnie straszne. To są główne argumenty przeciwko PiS, od lat tłuczone matołom do głowy przez tvn i wyborczą :o ŻENUJĄCE. A Ty masz pojęcie o normalnym życiu? Czy tylko internetowym? Nie wie jak się robi zakupy? Bo co? Bo zostawia Biedronkę najbiedniejszym? A może kurva biedronka to sklep dla elit, co? W dużych miastach wiele osób prawka nie ma, bo nie jest potrzebne, wszędzie się dostaniesz mpk albo taksówkami. Znam osobiście parę prawników w wieku ok. 40 lat, ze stolicy, prawka nie mają, niepotrzebne im. I też są straszni i nieżyciowi? Znam osoby, które konta w banku nie mają, bo bankom nie ufają. I mają do tego pełne prawo. Nieraz jak ktoś ode mnie coś na all kupuje, to mówi że wpłaci zwykłym przelewem, bo nie ma konta, nie ufa ani bankom ani elektronicznym kontom. Też nienormalni? Sprawdzałeś jego penisa? Wiesz że seksu nie uprawiał, że nigdy zakochany nie był (był, mówił o tym w wywiadach nieraz, tak a propos). I co złego jest w mieszkaniu z matką? Nie znasz ludzi, którzy mieszkają tak? Naprawdę? Ja znam wiele osób które nawet po ślubie z rodzicami mieszkają 🖐️

05.10.2011] 00:21 [zgłoś do usunięcia] Vamos Stary facet który nie uprawiał żadnego sportu, seksu, nie ma konta w banku, mieszka z mamusią, kocha rydzyka, nie ma prawka i nie wie jak sie robi zakupy i nie ma pojecia o normalnym zyciu nie może wiedziec co jest dla mnie dobre i decydowac o mojej przyszłości." Jasne :) Za to facet o wątpliwym wykształceniu, biegający w krótkich spodenkach jak dzieciak po boisku, wożący się na koszt podatnika do PERU w podróż życia, sterowny z tylnego siedzenia przez komuchów to ma być ten gość ta właściwa osoba do kierowania państwem ?????????? Dziękuje postoje mam w domu ziemniaczki. :P wolałbym już kononowicza na premiera niż tępego łysawego, rudzielca , prawie sześćdziesięcioletniego chłoptasia biegającego za piłką w krótkich spodenkach ..........w godzinach pracy. :P

karollha Czytała co pisałam o podsłuchach? Czy czytać nie umie, tylko słuchać co jej w tvnie powiedzą? A więcej agresji ma w sobie PO, bo tylko na agresji i strachu jedzie :o Ja się wstydzę tego rządu, wstydzę się że Tusko jakby mógł, to by pewnie loda Putinowi strzelił, albo minetę Merkel :o Naprawdę tego nie widzisz? Że jesteśmy pośmiewiskiem, bo mamy najbardziej poddańczych i ugodowych rządzących? Którym inni plują w ryja, a oni z uśmiechem mówią jaki przyjemny deszczyk?

Lechu kaczyński tez na koszt podatnika leciał na wycieczke do smoleńska bo oficjalne obchody byly zdaje sie dwa dni wczesniej :)

Gość jasne ze
jebac pis i kaczkę

Gość jasne ze
A więcej agresji ma w sobie PO, bo tylko na agresji i strachu jedzie a ty oglądasz wiadomosci czasami???ojj chyba nie!!!

czikiczikitkat ---> prędzej zaglosuje na tego rudzielca, który ma dzieci i wnuki o których przyszlości musi mysleć niz o zgorzkniałym facecie, który nie ma dla kogo zyć i jego jedynym celem jest mszczenie bata za wszelka cenę