Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystrachanaaaaa i zmartwionaa

boicie się że wygra pis???

Polecane posty

Czy zapytał go o to, co mówił w 1993 roku bodajże - że nigdy nie wejdzie w koalicję z Pawlakiem a pamietasz o kim mówił kaczyński w 2005 że z nim nie wejdzie w koalicję?

Gość Pan POwiatowy
@Vamos Glupii przykład z brzegu konferencje prasowe. Tusk odpowiada na pytania, usmiechnie sie czasmi mówi madrze czasami gada bzdury, da sie zapedzic w kozi róg i plecie farmazony ale rozmawia... O kurwa... "Młoda inteligentna"? Z POtężną dziurą PO mózgu... Naprawdę taka kretynka jak ty ma prawo głosu? :o To jest totalnie żenujące... W tym POyebany kraju normalnie nie będzie już nigdy :o Bezmózgie debilki decydują o moim życiu :o :(

jak widzisz każdy z nich kłamie więc nie rozumiem tego tonu, że tamten to taki i taki a nasz to ideał. Kazdy z nich kłamie i manipuluje a nam pozostaje tylko wybrac czyje kłamstwa nam bardziej pasują

Gość Grzesiek K. Wytrzepał
01:07 [zgłoś do usunięcia] czikiczikitkat Słuchaj. To jest zwykłe ogłupianie młodego społeczeństwa. Taka propaganda jak za Adolfa. Na szczęście liczba ogłupianej młodzieży spada. coraz więcej zwolenników wśród ludzi młodych ma Korwin-Mike czyli młodzi zmierzają do środowiska ludzi faktycznie wykształconych ( nie mgr od mycia niemieckich tyłków). korwin ma tera poparcie na poziomie ok. 3 % i tyle liczy środowisko ludzi z wyższym wykształceniem. oni nie wyśmiewają Korwina BO ROZUMIEJĄ PROCESY GOSPODARCZE . :) Tuman będzie wyśmiewał bo wyśmiewa Korwina żyd Michnik z gazety klozetowej. :P

Korwin mikke to ten co chce kary smierci, odebrania kobietom prawa wyborczego, kastrowania "homosiów" i zamykania lewicy do więzień?? No to faktycznie przyszłość...

Vamos - pamiętam, i wszyscy pamiętają, bo jest to zawsze przypominane... A niewygodne fakty z życiorysu Tuska nie są - więc większość nie ma jak ich poznać! O to mi właśnie chodzi! U jednego wyciągają co mogą, cofają się o dwie dekady, a u drugiego zamiatają pod dywan :) Uwierz mi że gdyby Tuska tak media traktowały jak Kaczyńskiego, to miałby zerowe poparcie :) Przykładowo odnośnie marihuany - w tym roku powiedział że nie będzie lagalizacji, a rok wcześniej co? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Czy-premier-Donald-Tusk-popiera-legalizacje-narkotykow,wid,13274264,wiadomosc.html?ticaid=1d249&_ticrsn=3

No tak ale teraz pytanie dlaczego jednego media lubia a drugiegi nie? jakis powód musi być

Powiatowy nawet nie zamierzam tego otwierać :) jak masz cos do powiedzenia w tym temacie to napisz

Grzesiek - gdyby nie to, że Korwin nie ma szans, i że sprawa o rządzenie rozgrywa się miedzy PO a PiS, to głosowałabym na niego, jak zawsze. Ale tym razem nie chcę, żeby głos się 'zmarnował' i żeby PO znowu się do koryta dochapało. I szczerze mówiąc tym razem głosuję PRZECIWKO platformie, a nie że zgodnie do końca z przekonaniami :) Vamos - no powód jest, ale wcale nie jest taki niewinny ;) A jaki to się spróbuj sam domyśleć albo wyszukać w necie - poza gazetą i tvn'em :) A teraz znikam, pora na dobranoc ;)

Gość Pan POwiatowy
No ja to ma POwody, nawet bardzo konkretne i mierzalne: kilkaset tys. zł na miesiac + miliony zł (EURO/USD) na koncie, zapeniony bezpieczny byt do końca życia... a Was gówniarze mam w dupie.. Wy nawet emerytury od państwa nie otrzymacie.. nio taką, za która zdechcniecie... 1/3 obecnej co biorą cpod uwage infalcję oznacza, ze nic nie otrzymacie... (ale składki płacić musiecie) Zreszta emrytury nie doczekacie, bo umieralnośc wśród młodych polakó jest najwyśza w Europie :classic_cool: Kocham Was, Wyu kochajci emnie mnie i głosujcie na PO. Dzięi waszym dziurom PO mózgu jesten panem życia ! :classic_cool: :D

Gość Pan POwiatowy
Fakt. Lepiej nie otwieraj... Zostaw pustą dziurę PO mózgu. Z nią życie jest takie proste :D

Uwierz mi, ze ja tez nie narzekam na stan portfela a za PISu musialem na kogos pracować :)

01:19 [zgłoś do usunięcia] Vamos Korwin mikke to ten co chce kary smierci, odebrania kobietom prawa wyborczego, kastrowania "homosiów" i zamykania lewicy do więzień?? No to faktycznie przyszłość..." Coś ci się chyba pomieszało od czytania GW żyda Michnika. :P Korwin nigdy nie mówił o odbieraniu kobietom głosu wyborczego. Korwin szanuje kobiety a głos to chciał zabrać ogólnie ...hołocie. Co do kary śmierci to ma 10/10 Każde bandytę powinno się powiesić publicznie na Rynku Krakowskim !!!!!!!!! Komuchów należy zamykać do więzień to ruch przestępczy szkodliwy dla państwa. Co do homosiów nic takiego nie wypowiadał i nie ma nic przeciwko homosiom. :P Twoje informacje z GW nic nie są warte. :P

ja się boję. ale dyskutować na ten temat na cafe już nie zamierzam, ponieważ za każdym razem, kiedy próbuję w sposób kulturalny i rzeczowy wyrazić swoją opinię na ten temat, zostają obrażona i wyzwana przez elektorat PIS od idiotek, kretynek, debili, szmat, itp, itd... wczoraj do kolekcji wyzwisk doszła jeszcze "tepa szczała" - cokolwiek to znaczy

no teraz to chyba ty żartujesz skoro twierdzisz że nie ma nic przeciwko gejom. Wystarczy go poogladac na yt ale zaraz napiszesz, ze jego wypowiedzi Michnik spreparował :classic_cool:

Nawet w kwestii kary smierci się z toba nie zgadzam bo uważam, ze dla zwyrodnialca smierc to nagroda a on zasluguje na kare a nie nagrode

01:21 [zgłoś do usunięcia] Vamos No tak ale teraz pytanie dlaczego jednego media lubia a drugiegi nie? jakis powód musi być" Media w Polsce są pod kontrolą,. TVP pod rządową a TVN POLSAT pod kontrolą ludzi którzy kierują .............Tuskiem. :P A GW to żydowska gazeta dla mało inteligentnych Polaków. :)

Gość Pan POwiatowy
A teraz co? Należysz do PO i PiSdzielce pracują na ciebie? PO ci jakimiś ustawami pomogła czy tylko znasz kogoś z PO? Jak pomogła ci PO , a w czym przeszkadzał ci PiS? A może po prpstu potrafisz wykorzystac obecny "kryzys"? TO dobrze, ale lepiej, aby wykorzystac sytuacje bez kryzysu. Suma sumarum dla wszystkich. Ja tez nie narzekam (choć bywało lepiej), pomimo, ż enie na swoim teraz :-) Aha... I wcale na PiS nie mam zamiaru głosować, ale mnie PArtia Obłudy wkurwia maksymalnie...

Gość Pan POwiatowy
A czego konkretnie i realnie się boisz, laida? Bo tym co napisałaś, na samym starcie wpisujesz się w schemat i... sama już wiesz co :P :D

01:27 [zgłoś do usunięcia] Vamos Uwierz mi, ze ja tez nie narzekam na stan portfela a za PISu musialem na kogos pracować : A teraz już nie musisz ????:P

Z Po nie znam nikogo. Kryzys mi pomógł w znacznym stopniu. A pracuja na mnie rzeczywiście pizdzielce i nieudaczne gamonie, które za PISu pewnie by dostały zasiłek w nagrode za to że nic poza robieniem bachorów nie potrafią

01:30 [zgłoś do usunięcia] Vamos no teraz to chyba ty żartujesz skoro twierdzisz że nie ma nic przeciwko gejom. Wystarczy go poogladac na yt ale zaraz napiszesz, ze jego wypowiedzi Michnik spreparował 01:32 [zgłoś do usunięcia] Vamos Nawet w kwestii kary smierci się z toba nie zgadzam bo uważam, ze dla zwyrodnialca smierc to nagroda a on zasluguje na kare a nie nagrode No tak ale my mówimy tu o homosiach. O gejach tak. Korwinowi jak i innym normalnym ludziom gej kojarzy się z gÓWNEM. Gej to cham , który za zachodnie pieniądze sieje ferment w społeczeństwie. Normalnych homosiów na paradach równości nie zobaczysz tylko zboczeńców gejów. :P Co do kary śmierci. piszesz że wieszanie to nagroda ??? OK To najpierw chłosta 1000 batów a później wieszanie. :P

Gość Pan POwiatowy
To POwodzenia. Byles na trafił na większego i silniejszego (bardziej ustawionego), który np. jednym niezapłaconym przetargiem rozłoży twoją formę na łopatki, a świetle prawa wszystko będzie zgodne z..."prawem" :O A poza tym dziura PO mózgu ci nie zarosła :P :D

Gość jahooooooooooo
"PO ci jakimiś ustawami pomogła czy tylko znasz kogoś z PO?" Mi PO pomogła ustawami. Przykład pierwszy z brzegu - ustawa żłobkowa, wydłużenie urlopu macierzyńskiego, urlop dla ojców. Dzięki temu mogę dłużej siedzieć z dzieckiem, mój mąż mógł spędzić z nami więcej czasu a już nie długo synkiem zajmie się moja mama, a rząd opłaci jej składkę emerytalną. Mało? Dla mnie bardzo dużo...

Nigdy wieszanie ani żadna szybka smierc. Skurwysyn, który zgwalcił i zabił dziewczynkę powinien życ 50 lat i codziennie pluc krwią z wysiłku i błagac o kule w łeb której sie nigdy nie doczeka

01:35 [zgłoś do usunięcia] Vamos Z Po nie znam nikogo. Kryzys mi pomógł w znacznym stopniu. A pracuja na mnie rzeczywiście pi**zielce i nieudaczne gamonie, które za PISu pewnie by dostały zasiłek w nagrode za to że nic poza robieniem bachorów nie potrafią" Przepraszam ale czy za PO zniesiono jakieś zasiłki ???Proszę o wiedzę na ten temat. :P