Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystrachanaaaaa i zmartwionaa

boicie się że wygra pis???

Polecane posty

To POwodzenia. Byles na trafił na większego i silniejszego (bardziej ustawionego), który np. jednym niezapłaconym przetargiem rozłoży twoją formę na łopatki, a świetle prawa wszystko będzie zgodne z..."prawem Haha to wtedy pójdę do polityki :D

Gość Grzesiek K. Wytrzepał
05.10.2011] 01:42 [zgłoś do usunięcia] jahooooooooooo "PO ci jakimiś ustawami pomogła czy tylko znasz kogoś z PO?" Mi PO pomogła ustawami. Przykład pierwszy z brzegu - ustawa żłobkowa, wydłużenie urlopu macierzyńskiego, urlop dla ojców. Dzięki temu mogę dłużej siedzieć z dzieckiem, mój mąż mógł spędzić z nami więcej czasu a już nie długo synkiem zajmie się moja mama, a rząd opłaci jej składkę emerytalną. Mało? Dla mnie bardzo dużo..." No tak czyli dotowanie nierobów. :P Qrwa to gdzie ten liberalizm ??? gdzie te niskie podatki ???? gdzie uproszczenia dla przedsiębiorców ??? Ludzie qrwa wy sami nie wiecie o czym piszecie. :D:D:D:D:D:D:D

Nie zniesiono ale pis obiecal że przyzna kolejne :) - no wiesz przyznawanie zasiłków i rozszerzanie socjalu to ich sposób na walke z dziura budżetowa :D

01:42 [zgłoś do usunięcia] Vamos Nigdy wieszanie ani żadna szybka smierc. Sk**wysyn, który zgwalcił i zabił dziewczynkę powinien życ 50 lat i codziennie pluc krwią z wysiłku i błagac o kule w łeb której sie nigdy nie doczeka" Wiesz ile kosztuje utrzymanie więźnia ??????? :P

A kto powiexiał, ze wg mojej koncepcji mieli by ciuchy, jedzenie i dach nad głowa? Ja bym im urządzil takie piękne warunki, ze naprawde śmierc to by byl nagroda a nie siłownie, ciepłe cele z tv i pokoje intymne. Pare obiektów sie jeszcze zachowalo np sztutowo albo oświęcim :)

01:46 [zgłoś do usunięcia] Vamos Nie zniesiono ale pis obiecal że przyzna kolejne - no wiesz przyznawanie zasiłków i rozszerzanie socjalu to ich sposób na walke z dziura budżetowa " wiesz co ?? trochę już pieprzysz od rzeczy i się w tym gubisz. nie masz żadnych argumentów przeciwko PIS po za tymi co wypisuje kłamliwie ten jebany żyd Michnik w GW. :P Prawda jest taka że traktujecie te wybory tak jakby to był mecz piłki noznej i są nasi i wróg. :D:D:D:D Ale to nie jest mecz i przez takie nieodpowiedzialne wybory mieliśmy korupcje, złodziejstwo i zastój przez ostatnie 4 lata. $ stracone lata. :(

Gość Pan POwiatowy
@jahooooooooooo - w opisanym przez Ciebnie przypadku całkiem dużo i ty się cieszysz... Ale na ten twój macierzyński, tacierzyński i składkę dla niani JA będę musiał zapracować i zapłacić ze swoich podatków, a nie rząd... Ale niech będzie... Choć co do niani do mam bardzo duuuże opory :o

Dla mnie może być korupcja, kryzys, zastój i chuj wie co jeszcze nawet przez 40 lat a nie tylko przez 4 BYLE MI, MI KURWA ZYLO SIE LEPIEJ A RESZTA MNIE NIE INTERESUJE!!! i tak się składa, ze odkąd PO jest u władzy mi zyje sie lepiej więc podaj mi jeden argument dlaczego niby miałbym glosowac na PIS???

Gość ja się boję, że nie wygra PIS
pocieszam się tym, że nawet jeśli znowu łachudry (po) dorwą się do koryta (czy raczej nie dadzą od niego oderwać), to nadchodzący kryzys zmiecie ich z polityki wtedy naród na kolanach poprosi jarkacza o ratunek poza tym tusk będzie pierwszym pl premierem, który skończy w więzieniu zapamiętajcie te słowa

01:50 [zgłoś do usunięcia] Vamos A kto powiexiał, ze wg mojej koncepcji mieli by ciuchy, jedzenie i dach nad głowa? Ja bym im urządzil takie piękne warunki, ze naprawde śmierc to by byl nagroda a nie siłownie, ciepłe cele z tv i pokoje intymne. Pare obiektów sie jeszcze zachowalo np sztutowo albo oświęcim " No.......tu muszę się z tobą zgodzić. Też uważam że te obiekty stoją puste nie potrzbnie - marnują się. Ja to mam jeszcze lepszy pomysł. Zatrudniłbym ich w kopalni na zasadzie że żyją i pracują na dole narzędziami z XIX wieku. I tak wyjeżdża węgiel do góry to jedzonko jedzie na dół. Nie ma węgla nie ma jedzonka. :P

Gość Lion in Winter
Nie zniesiono ale pis obiecal że przyzna kolejne - no wiesz przyznawanie zasiłków i rozszerzanie socjalu to ich sposób na walke z dziura budżetowa oczywiście najlepszym sposobem jest podniesienie podatków kiedy jak wiemy ze ich obniżanie ożywia przedsiebiorczośc i może skutecznie eliminować niekorzystny poziom zatrudnienia.Poza tym to sformułowanie iż Pis stawia na socjal to duże uogólnienie.Czy wiesz ilu Polska do tej pory międzynarodowych aktów wytyczających minimalny poziom pomocy społecznej i zabezpieczeń nie przyjeła a ile przyjeła tylko w części?Akty Rady Europy czy Konwencje MOP-ten socjal w porównaniu z tym co mamy na zachodzie europy to żaden socjal. A twierdzenia iż jego cięcia to jedyna forma radzęnią sobie z deficytem to demagogia mój drogi. Demagogia niewydarzonych liberałów-Mamy niewydolna gospodarkę i zagmatwane prawo które nie jest przychylne drobnym i średnim przedsiebiorcom i to jest przyczyna kłopotów.Socjal to sprawa drugorzędna.Nie jestem za dotowaniem typow czy grup które patrzą tylko jak przeyebać nasze pieniądze z podatków na picie ale wszystkiego rozdatnictwem państwa tłumaczyć się nie da. Mamy zła doktrynę makroekonomiczną działania i to jest przyczyna.

Gość real imperial leader
"To o kopalniach miałem pzygotowane na dalszą częśc rozmowy" a może chciałeś napisać ze miałeś to przygotowane na wybory za cztery[czy tam dwa]lata:classic_cool:

05.10.2011] 01:55 [zgłoś do usunięcia] Vamos Dla mnie może być korupcja, kryzys, zastój i ch*j wie co jeszcze nawet przez 40 lat a nie tylko przez 4 BYLE MI, MI K**WA ZYLO SIE LEPIEJ A RESZTA MNIE NIE INTERESUJE!!! i tak się składa, ze odkąd PO jest u władzy mi zyje sie lepiej więc podaj mi jeden argument dlaczego niby miałbym glosowac na PIS???" Jeżli tobie żyje się lepiej za PO to powinieneś głosować za rudym. :P w czasie II wojny też niektórym życie za Adolfa odpowiadało i chwalili sobie. :P Mi osobiście ani za PIS ani za PO nie żyje się gorzej choć jakby Korwin doszedł do władzy to na pewno żyłoby mi się lepiej. :)

Gość Pan POwiatowy
Vamos - jeśli lepiej żyje ci się - jak piszesz - w korupcji, zastoju i CH wie w czym jeszcze (swoją drOgą trafnego podsumowania nierządów PO dokonałeś :P :D) , to w tym żyj. Ale ni ezapomnij, że jeśli większości (tak jak teraz) przez dłuższy czas będzie żyło się gorzej, ty też możesz nie przeżyć... Bo póki co widac, ze w oóle nie bioerzesz tego pod uwagę. No chyba, że ty spod szczęśłiwej gwiazdy jesteś ;-) AL ez taką dziurą PO? Hmmmm... A może dlatego, ze z dziurą?? :P 🖐️

No widzisz. ja wyznaje zasade, ze jak jest dobrze to nie trza psuc a mi jest dobrze.

a ty Powiatowy powtarzasz sie niemozebnie. I ani to smieszne ani oryginalne.

01:58 [zgłoś do usunięcia] Vamos To o kopalniach miałem pzygotowane na dalszą częśc rozmowy " Cieszy mnie że chociaż w jednym znaleźliśmy consensus :P

A tak poza tematem to po co dawac władze komus kto ją mial i oddal przedwczesnie? Skoro nie chcial to po co go uszczęśliwiac na siłę?

02:08 [zgłoś do usunięcia] Vamos A tak poza tematem to po co dawac władze komus kto ją mial i oddal przedwczesnie? Skoro nie chcial to po co go uszczęśliwiac na siłę?" Tu się nie zgodzę. :) Wolę tego który odda władze bo widzi że rządzi nie skutecznie (wściekłe ataki rudego donka, nagonka medialna, brak większości do rządzenia) niż bandę skorumpowanych chłoptasiów na czele z rudym donkiem co tzw. " rencami i nogami" koryta sie trzymają. :P PO dla mnie to partia błaznów, skorumpowana, służalcza do PIS mam szacunek choć nie lubię socjalistów ale za działania poszanowania narodu polskiego mają u mnie duży plus. Dlatego Lecha Kaczyńskiego uważam zaq najlepszego prezydenta w powojennej Polsce. Reszta do jajek mu nie dorasta. :P

Mi się żyje tak samo mniej więcej, aczkolwiek więcej kasy w portfelu mi zostawało za PiSu :) Vamos - a jeszcze jedno krótkie pytanko. Odpisałeś, że Tusk nie za Twój haracz urządza siebie i dzieci - czy to oznacza że haraczu nie płacisz? Podatków, zusów, innych pierdół? :>

Gość niespodziankaaaaaaaaaaaa
dużo ludzi chce głosowac na SLD..i to młodych, tacy co nie słuchają polityki:)

Gość nie boimi się
pis nie jest takie straszny ale prezes ma kiepską stylówę. Tylko lepszy prezes od donka. donek to tragedia dla polski :O

Bo SLD ma fajny medialny imidż, grają tolerancją, paradami równości, i obietnicami na spełnienie których trzeba nam 300 mld ;) Kino i teatr dla emerytów za darmo, żłobki i przedszkola za darmo... Kraju na to nie stać, ale o tym już w spotach nie powiedzą ;) No i młodzi raczej komuny nie pamiętają :)