Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osoba 12345

ogląda ktoś Dzień Dobry TVN?

Polecane posty

Gość osoba 12345

jak ja nienawidzę tej Pieńkowskiej, ona wogóle nie ma pojęcia o życiu, jeszcze szmata zdziwiona ze zmiana w kopalni trwa od 6 do 14 czyli 8 godzin no ja pierdolę

Gość dorotayyyyyyyy
Tez jej nie lubię .Sztuczne zachowanie,królewna.

Gość nie ogladam
ale też nie lubie babki, glupie pytania a ona glupio madra

Gość osoba 12345
i ten jej sztuczny śmiech....z tą laską która pracowała w kopalni to jakie pytania jej zadawała no Boże....siedzi na tej dupie i nie ma pojęcia o życiu

Gość powiem i ja .....
muszę przyznać że też nie chętnie oglądam dzień dobry tvn w te dni kiedy ona prowadzi czasem jej wypowiedzi sposób prowadzenia rozmowy są nie do zniesienia mam wrażenie jakby za wszelką cenę chciała przekonać rozmówcę do swoich racji a przecież nie taka jest jej rola ..... ona czasem do głosu nie dopuszcza tego współprowadzącego jak i też gości

Gość osoba 12345
Wydaje mi się że ten drugi prowadzący to jest tam w ogóle nie potrzebny

Gość zdybass
Jeszcze gorszy jest klon TVNu - TVN24. Poziom prowadzących ten kanał szmaciarzy-dziennikarzy jest żenujący. Najlepszym przykładem dziennikarskiego dna jest Durczok.

Gość jjjhj
Kiedyś sie zdziwiła, że drożdze można kupić w sklepie :O

Gość osoba 12345
Z tymi drożdżami to dobre haha ale się naśmiałam... I teraz jak na dłoni widać jaką wielką różnicą dzielą się tacy śmieszni celebryci od zwykłych szarych ludzi..

Gość ciellontko
Durczok jest beznadziejny. Ale tę palmę pierwszeństwa dzierży pospołem z Justyną PO-Chamke.

Gość pepa..
to widzę że nie tylko ja mam takie odczucia co do pani P. :D porażka z tą babą bardzo często zaczyna zdanie od :a czy to nie jest tak że...

Gość osoba 12345
Mam do niej bardzo negatywny stosunek WIELKA PANI, może ten drugi prowadzący nie wiem jak mu tam, poprowadziłby lepiej niektóre tematy bo sprawia wrażenie bardziej przyziemnego, ale ta szmata go nie dopuszcza do głosu...

Gość capri333
ale co to w ogóle za temat JAK ONE ZNOSZĄ KAMPANIĘ WYBORCZĄ MĘŻÓW....A co one kurwa mają do znoszenia?

Gość wiemcomwoweie
Teztak myslalam ze ejst nadeta ale po swoim wystepie w ddtvn gzie ona prowadzila zmienilam zdanie:) natomiast ten prowadzacy to dopiero chamski gosc;/ poza natena zmiana totalna

Gość i za nasze pienioądze
jeżdżą z mężami w teren:O

najlepsze pytanie Pieńkowskiej było na temat drożdży do pieczenia. ona " a gdzie można takie drożdże w ogóle kupić" gość patrzy jak na wariatkę i mówi w każdym sklepie spożywczym a ona " naprawdę ? " :))))))) noż ku... rozumiem że ma kasy jak lodu i służbę ale bez przesady !!

Gość capri333
Dziś pokazywali w DDTVN jak zajechał ten śmieszny Bus z Tuskiem to dziadek mówi że te pieniądze by lepiej mu dał a nie jeżdzi i propagandę sieje hahahaha

Gość osoba 12345
i dlatego właśnie nie powinna rozmawiać z NORMALNYMI ludźmi bo wychodzi na wariatkę

Gość wiemcomwoweie
uwierzcie mi ze sypmatyczna z niej babka:0 w temacie w ktorym mialam okazje wziasc udzial wykazala sie duza wiedza i przygotowaniem w przeciwiensttwie do pana redaktora ktory prowadzi program z nia;)