Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuuuuuusia

normalni chodzmy glosowac

Polecane posty

Gość mamuuuuuusia

NORMALNI CHODZMY GŁOSOWAĆ, BO TYLKO OD NAS ZALEŻY CZY W PONIEDZIAŁEK OBUDZIMY SIĘ OBOK KACZYNSKIEGO I MACIEREWICZA W DOMU WARIATÓW CZY POZWOLIMY NASZYM DZIECIOM DORASTAC W ZDROWYM KRAJU. NIE POZWÓLMY NASZEJ POLSKI ZAMIENIC W PANSTWO DZIADÓW I WARIATÓW!!!!!!!

Gość kmukmu
żeby coś zmienić i żeby dużo się działo postawiłabym na Palikota ;)

Ja bym nie postawił na Palikota, mimo tego, że blisko mi do jego idei, gdyż nie ma dobrych fachowców w jego ugrupowaniu. Natomiast, oddam jedyny słuszny głos przeciwko PiS.

Gość kamilla1005
wiernie głosuje na PO :)

Gość jeszcze się łamię
albo PO albo Palikot, choć bardziej skłaniam się ku temu drugiemu

Gość rimmelrimmel
ja postawie na palikota, zobaczymy co ma do zaoferowania :)

Gość kaczynski zjadł lisa
Tak się składa że dzień wyborów w tym roku to jednocześnie Dzień Papieski - hasło "Jan Paweł II - człowiek modlitwy.

Gość szampan się chłodzi
Strasznie mało tych "normalnych". :classic_cool:

Gość kghjushmnb
ludzie jak juz naprawde nie chcecie glosowac na PiS to glosujcie chociaz Na Korwina Mike, a nie swira Palikota,PSL, SLD, to ta sa szajka...

Gość 2323232323232323232323
Kto to zrobił ? Krasnoludki ? NIE, to niestety PO Likwidacja stoczni polskich podczas gdy Niemcy dofinansowują swoje upadające Afera przekrętów Karnowskiego w Sopocie Afera z 50 krotnym zmniejszeniem podatków od pól golfowych -Drzewiecki dla Wejherta ITI Uzależnienie na lata od rosyjskiego gazu Tusk gra w piłkę, a dowożą go trzy rządowe limuzyny Dobre stosunki z Rosją. Bardzo dobre. Polska umorzy rosyjskiemu Gazpromowi 1,2 miliarda złotych. Głosujcie dalej na PO :)

Gość ja tez jestem normalna
i razem z rodzina glosuje na PO. Slepi, nie widzicie co sie dzieje na swiecie, w Europie? jak spadl wszedzie PKB a Polska przetrwała? Uwazam to za sukces tego rzadu. Juz nie mowie, jakie miliony zaoszczedzila Kopacz stopujac durne sczepionki, PIS pod sąd ja za to chcial dac.PIS i SLD trąbvią: asa, mieszkania wszystkim - a niby z czegoo jest kasa? Z prywatnuych kieszeni polityków? z naszych podatkow( głownie z tych najlepiej kwalifikowanbych, najlpiej zarabiajacych, przeciez nie od kiboli czy moherow ). Zeby hojnie dawac, trzeba wiedzic skąd.

Ja idę obowiązkowo, mój maż idzie, rodzice też, teściowie też, rodzeństwo i ich rodziny też, przyjaciółka z mężem też więc parę głosów od nas będzie :D I fajnie :)

Gość mam juz dosc niespelnionych
obietnic wiec zaglosuje na Palikota, gorzej juz byc nie moze :P