Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytryyt

Czy musze Kazdej osobie z brzuchem ustepowac miesjca??

Polecane posty

Gość ja lubiee
Autorko, nie wszystkie kobiety w ciazy sa "takie" trudne. Nie nalezy pakowac wszystkich do jednego worka. Swoja droga Ty tez przesadzilas zyczac jej odejscia wod plodowych. Co komu winne dziecko, ktore nosi w swoim lonie?

Gość złaaaaaaaaa000
tytrrt Cielna i zapylona to twoja matka była. I ty też kiedyś będziesz. Durna dzifko

Gość oczywiście że nie muszisz
a już napewno ttakim beszczelnym babom... byłam w ciąży, i jeździłam codziennie auttobusami. nawet przez myśl mi nie przeszło, aby robić z siebie takie pośmiewisko żadając ustąpienia miejsca...załosne:(

Gość tytryyt
moja matka nie jeździla komunikacja miejska, nigdy nie wpychala sie bez kolejki do kasy, i nie wyżywala sie na ludziach opierdalając ich z gory zamiast spokojnie cos powiedziec..to robi roznice

Gość ijabuba
Poziom , słownictwo i styl wypowiedzi sam swiadczy o autorce. Zero klasy, smarkata gówniara. Zyczenie poronienia jest ponizej wszelkiej krytyki.. Szkoda mi twojej matki, autorko, porazka na całej lini.

Gość czerwone_korale
jeżeli ktoś się źle czuje to wystarczy grzecznie zapytać "czy mogłabyś mi ustąpić miejsca bo źle się poczułam" myśle że wtedy autorka nawet mega zmęczona zrobiła by to a jeżeli baba na nia z pyskiem to się nie dziwie jej zachowania..moze troche przegiela ale w sumie nalezało się babie:)

Gość smakcma
hahah dobrze jej pojechałaś, może następnym razem sie zastanowi zanim rzuci się na kogoś z ryjem żądając miejsca dla swojego brzuchala :D

Gość do autorki tego posta
sądząc po słownictwie autorki, to każda nawet prośba urosłaby w jej oczach na niewybaczalne żądanie. Ale za przeproszeniemm przyjdzie i na nią czas. Z całego serca jej tego życzę, bo komuś takiemu należy się kopniak od życia. Może to ją trochę nauczy pokory wobec innych

tytryyt i tak cię lubimy :-D Krzesełko rozkładane to powinno być gdzieś co najmniej w trzech miejscach w autobusie.....tak na wszelki wypadek...a panie w ciąży :-P przecież nie moga dzwigaaaaaaćććć ----nie zapominajmy o tym:-p:-D

Gość tytryyt
ijabuba sluchaj!! obca rozmnażarka wydarla na mnie ryja na caly tramwaj, ludzie sie gapili, ona sie zaczela drzec na mnie , jakim prawem? mogla naprawde spokojnie bez krzyku powiedziec, poprosic, nerwy mi poszly tez w jej strone bo tego juz zawiele .Wiec kultury i szacunku nie wymaga sie od jednej strony lecz od dwoch stron

Gość tytryyt
i nie zyczylam zednego poronienia tylko zyczylam na odchodne odejscia wod, co oznaczala ze im wczesniej urodzi tym nie bedzie zatruwac zycia obcym osobom swoimi hormonami ciązowymi Czytaj uwaznie a nie dopisuj sjakis sytuacji

Gość dzię dobły
"Popieram olivia dunhammm "Napisałaś " zamiast poprosić ..." Ona miała Cię prosić o to abyś jej ustąpiła miejsca .... ? ! Kultura tego wymaga, jeśli wiesz co to znaczy bo mam wątpliwości." a co, czytac w myslach miala? no wlasnie kultura nakazuje by nie wyskakiwac od razu z morda do innych, niewazne czy jest sie w ciazy, chorym, czy cokolwiek. wystarczy zwrocic uwage: "ustap mi miejsca, jestem w ciazy". mysle, ze na tym historia dla autorki by sie pewnie zakonczyla "No ale cóż ty byłaś głodna, spragniona miałaś ciężki dzień więc miałaś pełne prawo nie ustępować jej miejsca...." zle czuc sie mozna nawet jesli jest sie ogolnie zdrowym i nie w ciazy. nie rozumiem twojego podejscia. szczegolnie jesli caly dzien nic nie jadla, wiesz, ze od tego mozna zemdlec? jak sie zle czula to chyba mogla nie ustepowac, nie? nie bronie autorki ale tamta ciezarowka tez nie byla bez winy, bo z tego co opisuje autorka zachowala sie bardzo niekulturalnie. a autorka zamiast przystopowac, to wdala sie w pyskowke i nie byla dluzna.

Gość A wiesz co oznacza odejście
wód płodowych i poród w 6-tym m-cu ciąży ?! Jeśli nie wiesz poszukaj w google . Życzyłaś jej bardzo źle nawet nie wiedząc co mówisz :/

Gość dzię dobły
znowu kwakanie, ludzie czy wy glupie? kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze, ale to nie powod by wyzywac sie na innych. a to ze tamta byla w ciazy nie znaczy ze ma sie ja traktowac jak jajko. jak kuba bogu tak bog kubie

Gość e tam e tam
ja prosilam w ciazy o miejsce jesli zle sie czulam, a bylo to na poczatku ciazy jak nic nie bylo widac i git. pozniej juz sami mi ustepowali. ale nie uwazam, ze ta ciezarowka miala prawo z morda wyskoczyc. dobrze jej pojechalas. poskarzyc mamie? ale zalosne

Gość Jakie kwakanie ?
Co ma do życzenie odejścia wód płodowych w 6 m-cu, powiedzenie " jak Kuba Bogu...." Niech autorka postu nie tłumaczy się teraz, że nie życzyła jej poronienia..... Faktem jest, że kobieta w ciąży mogła zachować się inaczej ale skakanie sobie do oczu, nie uczyni życia łatwiejszym .....

Gość tytryyt
NIENAWIDZE JAK ktos mnie poniza przed tlumem i widownie sobie robi, wtedy jasna cholera mnie trafia , i takze zaczynam byc odwierciedleniem zachowania danej sooby do mnie.Jestem wyczulona na to. Mozna spokojnie, grzecznie uprzejmie sie zapytac,m czy nawet zwrocic uwage, lecz nie od razu darciem ryja, nojuz moja cierpliwosc tryska jak banka mydla a i demon we mnie wstepuje jak ktos przed widownia mnie poniza i mysli ze jest bezkarny

Gość fsafsafcxzfscdfc
mogłaś tylko powiedzieć, że nie ustąpisz jej miejsca, bo na Ciebie się nie krzyczy i niekulturalnym nie ustępujesz i by wystarczyło może by się nauczyła a te twoje teksty przeżarta i 2 w 1 oraz z tymi wodami to niczym z rynsztoka, wstydź się!

Gość qwerty26
Różnie bywa z tymi ciężarnymi..zdarza się mają trudne chwile.. ale prostactwo i brak wychowania oraz żenujący język - to akurat widzę u autorki :) Samo to, jak się wypowiada i jakiego języka używa wzbudza agresję i nerwy, więc ciężarna tez mogła nie wytrzymać widząc taką osobę. Pewnie buractwo ma wypisane na twarzy, dlatego tak ludzie na nią reagują :)

Gość qwerty26
aha zalecałabym proste ćwiczenie na rozluźnienie - idź się wysrać, bo kał przez ciebie przemawia :) Potem zalecam stanąć przed lustrem i poćwiczyć mięsnie twarzy rozciągając ją w uśmiech jak na obrazku -> :) Potem można wyjść do ludzi, w tym do komunikacji miejskiej. Pozdrawiam i życzę udanych treningów :)

Gość tytryyt
pierwsza do mnie z mordą wystartowala zanim cos sie do niej odezwalam, wten czas nastąpił mu odwet i wiedz o tym ze nie dam sie traktowac jak szmate do podlogi, wowczas z ciebie takze zrobie szmate jesli mnie tak zaczniesz traktowac Ludzi nie ocenia sie po wygladzie i ja wiem o tym , moze ty sie tego nauczysz, ze ktos wyglada jakos nie tak nie upowaznia ciebie do darcia mordy na kogos mimo ze wczesniej ani razu z kims slowa sie nie zamienilo

Gość ijabuba
Autorko, pokazałabys klase gdybys zamiast odpowiedziec agresja na nieodpowiednie jak piszesz zachowanie ciężarnej, wstała i ustapiła jej miejsca , a krótka celna uwagą zamknełabys jej usta.I gwarantuje ci, ze zrobiłoby sie jej głupio , ze sie tak na ciebie wydarła. Mozna było wyjśc na mądrzejszą i kulturalna , bez pyskówek, rynsztokowego słownictwa i złych zyczeń.

Gość qwerty26
jeżdżę autobusami z poduszką pod bluzką, żeby drzeć ryja na innych co by mi zwolnili miejscówke :) taka jestem cwana :D

Gość qwerty26
często także przebieram sie za staruszkę, po czym okładam laską małolatów siedzących na moim miejscu tuż przy środkowych drzwiach autobusu

Gość cerataka,..
ijabuba a jaką celną uwage proponujesz ????jakby ustapila dziewczyna miejsca tamtej kobiecie? wten czas babka by sie rozsiadla i by miala w dupie juz co ktos do niej mowi Zam takie osoby, aby tylko dopiąc swgo i nie przejmuja sie po fakjcie gdy juz postawią na swoim

Gość malena22233
kiedyś miałam taki płaszczyk zimowy, że wyglądałam jakbym była w ciąży, bo był zapinany na dwa guziki na górze i dalej się rozchodził. Po tym jak jakaś babka chciała mi ustąpić miejsca, bo myślała, że jestem w ciąży, to przestałam go nosić :D Strasznie było mi głupio tłumaczyć, że wcale nie jestem.

Gość qwerty26
nie ocenia sie po wyglądzie... ? bo przed chwilką coś czytałam o jakimś nażartym brzucholu i czerwonej gębie... ale pewnie mi się w oczach ćmiło. bo ty nie oceniasz po wyglądzie. Ja też nie. Ale oceniam po sposobie bycia, pogladach i języku. więc okresliłam też ciebie. Nawet jak taka sytuacja miała miejsce - to zachowałas się dokładnie tak samo - czyli jesteś taką samą osobą jak i ta ciężarna. Ktoś z klasą i charakterem zareagowałaby inaczej, niż buractwem na buractwo. A jak już się chce dopiec, to i tak się pokazuję klasę: wstaje się, mowi: "proszę" z najpiękniejszym uśmiechem pod słońcem, i się mówi, że nie było się pewnym czy to nadmierna otyłość czy ciąża, więc nie chciałas przypadkiem urazić i nie proponowałaś miejsca. wierz mi , że bardziej byś jej dała do myślenia, niż życzenie poronienia (czyli odejścia wód w 6 m-cu).