Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytryyt

Czy musze Kazdej osobie z brzuchem ustepowac miesjca??

Polecane posty

Gość do chamskiej autorki
Myślę że twoja matka do dziś nie może odżałować że jak była z tobą zapłodniona to jej wody nie odeszły w piątym miesiącu. Ale życie domaga się zapłaty, za jakiś czas tobie wody odejdą zbyt wcześnie niezapłodniona krowo.

Gość tytryyt
qwerty26 prosze napisz mi z dwoch zdaniach jakbys sie zachowala na moim miejscu bedac opierodolonym na samym poczatku nie wiedzac co sie dzieje? jaka twoja reakcja by byla?? wstalabys z usmiechem i ustapila miejsca nic sie nie odzywają ani komentując awanture kobiety ktora z pyskiem na ciebie wyskoczyla z miejsca zamiast spokonie poprosic? jakbys sie zachowala wten czas? napisz tak sczezez, jesli masz bayerowac wiec nie pisz

Gość tytryyt
no chyba ze jestes z tych ktorzy na twarz ci naharają a ty tylko spuscisz glowe i usuniesz się kącik poplakując cichutko Taa jeszcze z usmiechem mialam wstac kiedy babka mnie ponizyla do calosci przed ludźmi??? nie mając powodu i prawa mnie tak potraktowac i opierdalac.

Gość pokemonyyyy
"qwerty26 prosze napisz mi z dwoch zdaniach jakbys sie zachowala na moim miejscu bedac opierodolonym na samym poczatku nie wiedzac co sie dzieje? jaka twoja reakcja by byla?? wstalabys z usmiechem i ustapila miejsca nic sie nie odzywają ani komentując awanture kobiety ktora z pyskiem na ciebie wyskoczyla z miejsca zamiast spokonie poprosic? jakbys sie zachowala wten czas? napisz tak sczezez, jesli masz bayerowac wiec nie pisz" ona ci już napisała, ustąpiła by jej szeroko sie uśmiechając po czym wylizałaby jej dupe i jeszcze babe by przeprosiła za to że baba ją zgnoiła, to się nazywa brak szcunku do własnej osoby :O

Gość abstrakcyjna0011111
Autorko genialna jesteś:D gratuluję Ci odwagi sprzeciwić się ciężarnej!:) a WY WSZYSTKIE TĘPE DZIDY, KTÓRE NIEUWAŻNIE PRZECZYTAŁY WIADOMOŚĆ AUTORKI....: ODPIERDOLCIE SIĘ OD NIEJ I PRZESTAŃCIE SNUĆ ZBĘDNE DIALOGI KURWA!!!

Gość autorko chamsko jej powiedzial
as,ale ja Ci sie wcale nie dziwie.sama,nie wiem,czy podobnie bym nie odwarknela,jakby mi ktos obcy,niespodziewanie,kazal wstac,i zmienic miejsce.w takich niespodziewanych sytuacjach,czlowiek,czasem zapomina jezyka w gebie,albo zachowuje sie podobnie,jak atakujaca strona.

Gość tytryyt
osoba oczernila mnie, ponizyla mnie zanim sie cos odezwalam, to jest cios ponizej pasa urządzac cyrk pod publiczke kosztem mojej osoby, nie ejstem workiem treningowym aby kazda napotkana osoba na mnie z ryjem wsiadala tlumacząc sie hormonmami ciązowymi Trzeba powiedziec basta takim zachowaniom gdy czlwoeik nic kompletnie nie zorbil zlego tylko z miejsca jest zeszmacony

jasne że bym się uśmiechnęła. I powiedziałbym podobnie, jak pisałam ci wcześniej. Wierz mi, że stoicki spokój + pełna kultura + pewność siebie = zwala z nóg nawet najbardziej dziarskich pyskaczy. Dając się prowokować pokazujemy własną słabość.

Trzeba umieć sobie radzić z takimi sytuacjami. A tak pewnie cały autobus patrzył na ciebie jak na histeryczną wariatkę która na dodatek ubliża ciężarnej. Chciałaś się "bronić", a wyszło żenująco i ośmieszyłaś się jeszcze bardziej.

Gość też nienawidzę ciążówek
masz racje autorko ja parę miesiecy temu tu pisałam o nieprzyjemnym zajściu w supermarkecie, byłam słaba miałam atak hipoglikemii ledwo sie trzymałam na nogach zrobiłam sie sina, nawet kasjerka to widziała, a tam sie wtrynia suka z wielkim brzuchem ale obwisłym raczej z bachorem i męzem!!! noż kurva ale nie kłociłam sie tylko zapłaciłam i poszłam usiasc ledwo żylam musiałam szybko coś zjeść , a ta suka mogła zostać w domu jesli była zapłodniona i na zakupy wysłać samego męża te szmaciska nie mają szacunku do innych nasze matki były inne, normalne skromne a teraz cięzarówy i młode matki uważają sie za cud natury wy głupie szmaty każdy może urodzić!!!

Gość pumpernikiel87
Slownictwo i sposob napisania "wypowiedzi", wiele mowi o autorce. Nie pochwalam zachowania ciezarnej, ale sposob w jaki przedstawiala to trtyy (czy jak jej tam) wola o pomste do nieba... Troche wiecej kultury, bo Twoj jad i wiele obrazliwych okreslen dotyczacych kobiet w ciazy, az w oczy kole. Mam nadzieje, ze kiedy i Ty bedziesz CIELNA KROWA, ktos potraktuje Cie niemalze tak samo-wraz z wczesniejszym zyczeniem odejscia wod polodowych

a z takich historii to jeszcze miałam raz w autobusie : wpierdala sie taka brzuchata i krzyczy na cały autobus od wejscia z pretensjami "no prosze sie przesunąc, nie widzi pan w ciazy jestem!" (kurva przecież to nie taxi...co ludzie mają wysiadać z busa żeby ona spokojnie przewiozła swoja zaplemniczoną komóre jajową i grube dupsko? ) a ja akurat siedziałam i już czułam że podchodzi wtedy szybko wstałam i powiedziałam starszej pani stojącej troche dalej "prosze niech sobie pani usiądzie" :D a akurat dużo starszych osob jechało i nikt tej szmacie puszczalskiej nie ustapił :D :D

Gość tytryyt
no widzisz qwrte?!! mnie akurat do smiechu wcale nie bylo jak ktos mi sie rozdarl nad uchem wyzywają mnie ubklizając mi, i wydzierając sie na cala jape , wcale mnie to nie rozszmieszylo abym miala sie usm,iecac a wrecz zezloscilo i swoj odwet takze pokazalam Watpie ze bylo by ci do smiecu jakby ktos sie na ciebie wydzieral i zwyzywal

życzcie sobie mnie i autorce wszelkeigo złego ale widać że nie rozumiecie nic, matki Polki majasie za pępek świata! ich podejscie nas wkurvia a nie fakt ciązy. na zachodzie kobiety traktują ciąże jak okres...normalną fizjologię, chodzą żyją a u nas? ciężarne traktuje sie jak chore!! o dziwo mają dużo siły i piszą jeszcze obrzydliwości o tym ile sie naruchały podczas ciązy..skoro mająna to siłe to niech stoją w autobusie

Gość tytryyt
pumpernikiel87 uwierz mi , ze nigdy sie do takiego stanu NIE doprowadze a jakby co no nie mam prawa kogos publicznie ponizac widząc pierwszy raz tą soobe na oczy jak tamta baba postapila wobec mnie.Ona tez powinna kulture i szaacunek zachowac , tego nie zrobila wiec ja tym samym odplacilam, a pierwsza zaczela

Gość czerwona zaba
no i dobrze autorka zrobila jesli ktos nie ma na tyle kultury zeby spokojnie poprosic to nie zasluguje tez na takie traktowanie. sytuacja troche odwrotna ale calkiem na miejscu.bylam w 8miesiacu ciazy i klaplam se na pierwszym wolnym miejscu.przystanek dalej wsiadl chlopak okolo 22-23 lata i wyjezdza mi z legitymacja ze inwalida(aparat sluchowy mial) a ja siedze na miejscu "z krzyzykiem".no to wstalam z usmiechem i wypielam mu sie brzucholem(choc wcale nie musialam wypinac taki byl ogromny w tramwaju szum ze mlody zdrowy a kobite w ciazy z siedzenia wygonil.kilka innych osob chcialo mi miejsca ustapic a chlopak nic.chyba mu baterie w aparaciku padly;Ptakze nie sadze by ta ciezarna tez miala jakies skrupuly jak by juz dopiela swego

Gość do querty
piszesz. Trzeba umieć sobie radzić z takimi sytuacjami. Usmiech ok, bycie mila ok, ale ustapienie takiej chamskiej osobie to radzenie sobie w takiej sytuacji? raczej pokazanie tej chamskiej, ze ma racje byc chamska. Ja bym powiedziala, ze w takiej sytuacji nalezaloby faktycznie z usmiechem i milo, ale odmowic.

Gość skasujcie to gów.no
" [zgłoś do usunięcia] belle de jour 1982 to sie nazywa cieta riposta, a nie brak szacunku do samej siebie." kobieto ty sprawdź lepiej co to cięta riposta :O

Gość a mnie najbardziej smieszy jak
te niby,,chore,,bo w ciazy,[niby tak sie zle czuja!!!buhahaha!]ale jak przychodzi co do czego to calymi godzinami laza po sklepach!ale nie!ona w ciazy!jej sie tam cos robi jak jest w sklepie!jak taka jedna z druga chora jestes,to lez w domu,albo w szpitalu i chlopa pogon po zakupy!i dodam cos jeszcze!moja matka prawie cala ciaze pracowala,a nie czula sie wcale dobrze!ale teraz wiekszosc,jak tylko zaciazy odrazu leci na l 4

Gość Killerus
Autorko dobrze zrobiłaś ale zbyt wulgarnie. Ale rację miałaś Ty. Ciąża to nie choroba. I nic tej baby nie upoważniało by Cię poniżać. Ale mogłas jej odpowiedzieć jej grzecznie z kulturą "za brak szacunku okazany mojej osobie ja okaże pani ten sam brak nie ustępując pani miejsca. Życzę miłej podróży" i więcej się nie odzywać. Też bym takiej miejsca nie ustąpił gdyby wyjechała na mnie z ryjem.

Gość z usmiechem ustapic????
i bardzo dobrze postapilas!te osoby,ktore radzą ci abys z usmiechem wstala i odstapila miejsca to jestem ciekawa jakby one zareagowaly jakby ktos im w pysk strzelil lub zwyzywal ich matke bez zadnego powody, czy takie by byly potulne i do smiechu by im bylo

Gość tytryyt
super ze kazdy napotkami moze mnie oczerniac i szmacic bo taki ma humor a ja nawet nie moge bronic wlasnych racji tylko potulnie wstac i jeszce z przeprosinami wyjsc z tramwaju jestescie niemozliwi,bo co? uwarzacie ze wszystkow am wolno a jak dana osoba postąpi identycznie do was jak wy do niej to juz jest beeee????

Gość mazur
a ja ci gratuluję odwagi, i cię popieram mogła normalnie zapytać, a co do oddawania, to bym też oddał, nikt na mnie ręki nie będzie podnosić, co prawda miałem, już z tego powodu kłopoty, ale nie żałuje, ja trzeźwy, gość chamsko się odzywał, ruszył z łapami to go stłukłem, złamany nos i kilka obrażeń ciała, ale mnie do sądu zapakował, i przegrał, bo po incydencie wezwał policje i miał ponad 2 promile, ja również poszedłem, na komendę i opowiedziałem co zaszło, i tyle :D Pozdrawiam A co do kobiet: myślę, że dopiero po tym jakbym dostał z parę ciosów, i owa panna, nadal by nie kończyła, to pewnie bym się zdenerwował i wyprowadził prawy prosty, że by się nogami zakryła, i już pewnie by nigdy w życiu żadnego faceta nie uderzyła. Pozdrawiam drogie panie :D

Gość Killerus
Ja uważam że zrobiłas bardzo dobrze ale gdybyś odpowiedziała jej ze sztuczną grzecznością to zapewne dopiekłabyś jej dużo bardziej i mało tego, wypadłabyś korzystnie w oczach wszystkich podróżnych

Gość Killerus
Tak przypuszczam że wszystkie te co Cię tu skrytykowały są właśnie tymi świętymi krowami co drą ryja po sklepach i środkach lokomocji jakie to one nieszczęśliwe bo są w ciąży. Nie trza się pier.. to nie będziecie takie pokrzywdzone przez los

Gość tytryyt
nawet juz mi sie nie chce pisac w swojej obronie.12 lat bylam okrutnie ponizana ,zajelo mi troche bronic sie aby osoby spuscily z tonu do mojej osoby, kiedy warkne wtedy jakois cichna, kiedys milczalalkm i wyzywano sie na mnie, nie chce dopuscic do tego aby znow to sie zaczelo..szkoda slowZa duzo upokorzen przeszlam zeby milczec

Gość olivia dunhammm
ale co nas to obchodzi, ze bylas 12 lat ponizana? To teraz mozesz z ryjem na kazdego i jeszcze zyczyc komus poronienia? A do tej co pisala, ze wasze matki byly inne, skad wiesz? Poza tym widac, ze nie wiecie jak to jest byc w ciazy. Ale drzecie mordy, ze hoho

Gość Killerus
Na pierwszym miejscu ta powyżej!

Gość olivia dunhammm
pewnie wasze mamusie tez byly takimi niewychowanymi krzykaczkami jak wy