Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

młodzi chłopcy nie wiedzą co to maniery

Polecane posty

Gość a co to takiego
zapytaja zapewnie:D

Gość a ja uwazam ze wlasnie
spotykam sie z kultura na co dzien, przynajmniej jesli chodzi o mezczyzn. Zalezy, jak mlodych masz na mysli, ale ja na ulicy, w sklepie ciagle spotykam sie z milymi gestami.

na ulicy spotykam miłych ludzi, jak zabłądziłam na wakacjach to mnei odprowadził miły pan do hotelu ... tylko koledzy studenci sa jacy są 🖐️

Gość zx zx
eee ja na to na codzien nie zwracam uwagi czy facet mnie przepusci czy nie. ale ostatnio koles podbiegl i otworzyl przede mna drzwi, wychodzac takze to zrobil - i yu mnie zatkało! ooo!

Gość kad
polacy sa bardzo uprzejmi i mezczyzni naprawde sa gentelmanami ja mieszkam w niemczech i tam jest katastrofa, mam chlopaka niemca ktorego musialam wszysstkiego uczyc :/ starszych kobiet nie przepuszczal w drzwiach itp .. teraz to robi ale zaden z jego kumpli niestety nie.. nawet jego ojciec nie przepuszczal mnie ani swojej zony.. i w ogole sa niekulturalni

Gość kad
ojro ojrem a kultura kultura

Gość co to za brednie
tylko osobom starszym ustepuje , mam szacunek do byle jakich smarkul nie mam zadnego

A kim ty jesteś fiku takim specjalnym żeby ci się miały należeć jakieś honory?

Gość czasami_gentelmen
Ja bym Cie przepuścil w drzwiach, żeby popatrzeć na Twój tyłek - tak już mam we zwyczaju.

No właśnie- w niczym. Nie różnisz się od nich poza faktem ze masz cycki. Wobec tego na przyszłość stój grzecznie w kolejce do przejścia i nie krzyw się bo nie jesteś boginią tylko człowiekiem jak każdy inny. 🖐️

Gość Pedro Rizzo
pewnie bali się posądzenia o szowinizm

Gość czasami_gentelmen
Beliar, ale z Ciebie zgorzkniały idiota...

spotykam wielu dżentelmenów na swej drodze, spotykam też niewychowaną młodzież, smuci mnie jednak, że koledzy studenci (dorośli ludzie), zachowują się jak dzieciaki (tak jak ty Beliar). Szowinizmu doswiadczam na codzień, w zamian jednak traktuje się mnie z szarmancją, oczywiście wyłączając rówieśników w większosci.

Po co ci możliwość przejścia jako pierwsza jak powinnaś być wtedy w kuchni? Jak nie chcesz siedzieć w kuchni i być równą facetowi to nie grymaś tylko grzecznie czekaj na swoją kolejkę bo tzipa i cyce cie nikim wyjątkowym nie czynią. Jeśli tylko i wyłącznie z tego powodu nazywasz mnie dzieckiem to zapewne sama dzieckiem jesteś. 🖐️

No to nie wyłaź z kuchni to nie będziesz doświadczać nieprzyjemności, poza krojeniem cebuli i zmywaniem tłustych garów. :)

A może chłopaki się poprostu bali że sadłem zakorkujesz wyjście i będą musieli skakać przez okno? Może dlatego woleli wyjść jako pierwsi? :D

krojenie cebuli to iście męskie zajęcie, ja jestem zbyt wrażliwa na takie zabawy, pozostawię to dzielnemu rycerzowi :)