Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

młodzi chłopcy nie wiedzą co to maniery

Polecane posty

Dobra, zanim się oddalę z tego śmiesznego tamtu fiku odpowiedz mi na pytanie; W skali od 1 do 10 napisz w jakim stopniu mnie NIE lubisz :D

Gość taki jeden pan przed 30
Wydaje mi się że takie coś jak ustępowanie pierwszeństwa przychodzi z wiekiem i dojrzałością ..mi po prostu w pewnym momencie wydało się to fajne , miłe z nutką uśmiechu ...a gadanie w stylu " myslisz że jesteś lepsza bo masz tzipe i tzycki " jest dobre dla sfrustrowanych prawiczków

"Wydaje mi się że takie coś jak ustępowanie pierwszeństwa przychodzi z wiekiem i dojrzałością ..mi po prostu w pewnym momencie wydało się to fajne , miłe z nutką uśmiechu ...a gadanie w stylu " myslisz że jesteś lepsza bo masz tzipe i tzycki " jest dobre dla sfrustrowanych prawiczków" też myślę że to przychodzi z wiekiem :) Dlatego też napisałam młodzi chłopcy. Takie drobne gesty sprawiają przyjemność obu stronom Beliar :) nie widze powodu by wbrew naturze i tradycji dążyć do równosci, w imię czego?

Gość poopipipii
beliar debilu to że jest równouprawnienie to wcale nie oznacza że nie istnieją damy czy dżentelmeni

Równouprawnienie wyklucza coś takiego jak damy i dżentelmeni. Tak jak komunizm wyklucza szlachtę. Proste?

Gość mlodzi chlopcy bo pekne
zaloze sie ze jestes od nich mlodsza a zachowujesz sie jak stara malenka . Chyba jeszcze nie wyroslas z tego okreslu w ktorym kazdy o sobie mysli "jestem wyjatkowy" a gowno prawda jestes jak 7mld ludzi na ziemi 🖐️ Co do dobrych manier naleza sie tylko osobom starszym ew. kobietom w ciazy. To ze jestes kobieta do niczego mnie nie zobowiazuje:O🖐️

Gość eryttuyiio
''Równouprawnienie wyklucza coś takiego jak damy i dżentelmeni. Tak jak komunizm wyklucza szlachtę. Proste?'' w twoim rozumowaniu, bo jesli kobieta jest damą a facet dżentelmenem - to też jest po równo :P mój facet pomimo że jest za równouprawnieniem to zawsze zdejmuje ze mnie płaszcz i ogólnie odnosi się z większym szacunkiem do dam, niż do tych które damami nie sa (czyli te niewychowane, niekulturalne, babochłopy itd.) jak i ja zachowuję się jak dama tylko wśród dżentelmenów ;)

Gość 20+latek
Ja zostałem tak wychowany i mi to zostało we krwi. Czasami aż miło, gdy się pomoże wnieść jakaś torbę czy przepuścić przez drzwi jakaś kobietę i zobaczyć jej zdziwienie oraz uśmiech.

Gość buccen
Popatrz, drzwi przed nią otwierać. A w zamian co? I jeszcze płakanie ze kobiety są dyskryminowane i chcą równouprawnienia. Wy chcecie dostać "przywileje" męzczyzn nie zrzekając sie swoich

Gość ewfrwef
fiku mikuuu--------------> ile masz lat ?

Mam 22 lata. Nie zasłaniajcie się równouprawnieniem. Prawa a obyczaje to są dwie różne rzeczy. Przykład: mamy równouprawneinie a mimo to faceci nie chodzą w butach na obcasie.

Jak kobieta była kobietą, to była na piedestale i była przepuszczana w drzwiach. A jak stała się takim-nie-wiadomo-co, to już niekoniecznie. p.s. obcasy wzięły się z mody męskiej w XIX wieku p.s2 Jo zawse przepuscom babe w brzwiach. DO ŁOBORY! :classic_cool:

Gość proszebardzo
rolnik zgadzam sie z tobą. ja jako człowiek starej daty raczej dobrze traktuje kobiety, choć niektóre faktycznie na to nie zasługują. conajwyżej to na kopa w dupę

cieszy nie że pewne uprzejmosci są wciaż praktykowane, wydźwięk waszych odpowiedzi jest jednak smutny, brak wiary w kobiety? (takie-niewiadomo-co) :(

Gość proszebardzo
teraz w kobietach jest tyle kobiecości i delikatnośći co kot napłakał.

Gość proszebardzo
kobiecości*

A co do tego ma wiara? Małpujecie wszystko z chłopa (obcasy, spodnie, krawaty, marynarki, jebanie-bez-opamiętania-i-wstydu-z-kim-popadnie-albo-sie-da..... wymieniać dalej?) I chcesz żeby cię w drzwiach przepuszczać? Proszę bardzo: DO ŁOBORY!!

Gość odświeżać
up