Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem trochę ciekawa

Pamiętniki z wakacji

Polecane posty

Gość Feliks i Rutka
Myslicie ze tacy ludzie jak ten ojciec Natalii istnieja? Ja tez jezdze na wakacje w rozne miejsca i faktycznie o Polakach zdania dobrego nie mam, ale az taki burak? :-0 Ten film jest masakryczny, i tak mnie zdenerwowal w sobote ze musialam napic sie piwa. A tu w niedziele byl ciag dalszy. To nie na moje nerwy.... :-0

Gość osz przegapilam ciag dalszy
nooooo buuuuuuuu

Gość Feliks i Rutka
Ciag dalszy byl jeszcze bardziej oibciachowy, ten "playboy" nadal wyrywal laski a w tej jego blondynce zakochal sie jego kumpel, ten szczuply. A u rodziny tak jak pisali wczesniej hitem odcinka bylo to ze ojciec nasral do bidetu :-0 na szczescie Diego tego nie zobaczyl, a Natalia to wysprzatala.. Potem poprosila aby sie ubrali w to co przywiezli na slub i sie zalamala, nastepnie zabrala ich na zakupy ale nic im nie pasowalo. Sie wkurwila i wyszla... Potem laskawie sie zgodzili aby to ona kupila im jakies przyzwoite ciuchy na slub, potem poszli na plaze, ojciec gdzies sie zawieruszyl zaraz jednak przyszedl z plastikowym baniakiem pelnym wina :classic_cool:, teraz sie przygotowuja do kolazji z rodzicami diego. To bedzie w sobote....

To dopiero w sobotę rodzice narobią Natalii wstydu. Miejmy nadzieję, że ojciec nie będzie musiał skorzystać z toalety :D

Gość Żeby nie tańczyła
dziewczyna trzymająca się za krocze, wywijała wywalonymi piersiami, gruba siostra z dużym zadkiem wciśniętym w spodenki tatuś biegający do ubikacji brat siorbający zupę wlecieli jak słonie w zoo wieśniacy

Gość tamtaramtam tam tam
siorbiacy a nie siorbajacy :o

Gość siorbiący zupę , ml
askający

Gość heniutka od bola
No dzisiaj ciag dalszy o 17.45 :classic_cool: komentujcie na zywo

Gość o maj god o maj god
Dzizas jaki bebzun ma ta Monika, siostra Natalii, masakra!!!!

Gość był happy end, wódka
na pożegnanie:D

Zawsze będzie ten sam schemat? Chodzi mi o to, że w każdym odcinku są Po pierwsze-3przyjaciółki lub przyjaciele, które/którzy liczą na podryw, zdradzają i dochodzą do wniosku, że są w kimś zakochanym. Po drugie-rodzinka, w której ojciec jest gburem, prostakiem i chamem, matka dobrą kobietą starającą się to wszystko ogarnąć i córka, która już wyrwała Hiszpana lub jest w trakcie jego wyrywania i wstydzi się za rodziców. Dodatkowo wszystko dzieje się w Lloret de Mar, tak jakby Polacy w innych miejscach Ziemi zachowywali się po cywilizowanemu.

Gość ten odcinek był nudny
, wcześniejszy lepszy

Gość mnjkgbuyftrdyt
zajebiste to jest:D:D:D kocham to!!

Gość o maj god o maj god
zaba

Gość Pamiętniki z wakacji online
Pamiętniki z wakacji Sezon 1 Oodcinek 6 online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: http://megavideo-bezlimitu.pl/MTA/Pamietniki_z_wakacji_sezon_1_odcinek_6 Skandale, zdrady, romanse i nieoczekiwane zwroty akcji, które trzymają w napięciu aż do ostatniej minuty! Hiszpania, Majorka, Rimini, Gran Canaria i Teneryfa czyli wakacyjne przygody serwowane na ekranie w profesjonalnej i kuszącej oprawie. +Pamiętniki z wakacji+ to nowy serial popularnego gatunku docu soap. W każdym odcinku nowej produkcji widzowie poznają dwie historie grupy przyjaciół, którzy spędzają wakacje w egzotycznych miejscach na południu Europy. W czasie wakacyjnej przygody wszystko może się zdarzyć! Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker: http://megavideo-bezlimitu.pl/MTA/

Gość smfnaojq
Nie wierzę,że temu Łukaszowi podoba się taka głupia pusta lala. Widzi, że zachowuje się jak idiotka, a on jej się zwierza, że jest prawiczkiem :o Oni chyba pracują w jakiejś firmie dla opóźnionych w rozwoju Jak się skończyła poprzednia historia z tą blondyną, która nie mogła się zdecydować czy wyjść za mąż za obecnego narzeczonego czy wrócić do byłego chłopaka bo to przegapiłam ?

Gość Nie wyszła za Karola,
została z byłym, który mi się nie podobał, te dziewczyny takie głupie,że szkoda gadać

Gość znbcfsila
No pewnie i puste,że głupie i to niby autentyczne historie :o A ta ostatnia historia o licealistce chcącej poderwać nauczyciela, co za żal

Gość tamtaramtam tam tam
lo mamo ta pusta laska od Karola byla zalosna...

Gość jaka zalosc dzisiaj straszna
o rany jakie towarzystwo dzisiaj!

hahhaha 32-letni prawik?? toc przebil chyba tych z kafeterii :P

ale wredna suka z tej Paulinki i jej znajomych!!! nosz zatluklabym suke!!!

o kuzwa pierwszy raz bez mamy wyjechal hehe :D

Gość Pamiętniki z Wakacji online
Pamiętniki z Wakacji Odcinek 8 online http://serialelove.pl/pamietniki-z-wakacji/pamietniki-z-wakacji-odcinek-8/ Skandale, zdrady, romanse i nieoczekiwane zwroty akcji, które trzymają w napięciu aż do ostatniej minuty! Hiszpania, Majorka, Rimini, Gran Canaria i Teneryfa czyli wakacyjne przygody serwowane na ekranie w profesjonalnej i kuszącej oprawie. „Pamiętniki z wakacji to nowy serial popularnego ... http://serialelove.pl/online/pamietniki-z-wakacji/

Dziewczyny zwariowane, z majtkami żałosne prawiczek postawił się wrednemu facecie, który poniżał go, robił pośmiewisko, byczek wyjechał, zakochana para została