Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Tap Madl Tap Madl Tap Madl .......

Polecane posty

Aniołek w kropki Uspokój się przecież nie jestem w Twojej rodzinie serio??? inaczej już nigdy nie wyjdę z domu 😭

Gość TVN announcer
przerwa reklamowa będzie trwać jeszcze 4 minuty i 24 sekundy ;) :classic_cool: 🖐️

Gość a współczesne kobiety
ło jesoo, jak nie Polina ze Zbąszynka to kolejna Anna Dziewica :D

Gość dyrektore napisz jakieś
opowiadanie

one się nie mają tam bzykać ze wszystkimi :D choć pewnie niedługo zaczną ;) tylko mają przestać być takimi zabiedzonymi wystraszonymi dziewczynkami które się boją odezwać :O :O :O jak ja tego osobiście nie znoszę :O od razu dyskwalifikacja :P 🖐️

Tap Madl Ta gówniara to mnie wkurrwia na maxa która słoneczko?? już dzwonię do producenta i w następnym odcinku AŁT :classic_cool: 🖐️ 😘 moja Ty fabryczko feromonów :classic_cool:

Ania dziewica powinna wylecieć bo taka jest pizdeczka z niej mała, a ta Gabrysia co ma 5 rodzeństwa to zbyt wyszczekana z kolei i taka krejzolka-idiotka

Gość opowiadanie napisz jakieś
nie kumasz?

Joanna jest brzydka ale fotogeniczna :D

ależ ta ostatnia ma fajną figurę..... a taka doopa wołowa :O :O :O Boże...jaki Ty czasem jesteś złośliwy :D 🖐️

Tap Madl Mniejsza o te szczyle, geje i transe co tam u Ciebie Słońce? poza tęsknotą za Tobą to niewiele w sumie :classic_cool: 😘 🖐️

up

Gość rk4nt53t5jh4by6f
ta joasia to pasztet jakich na codzień nawet nie widzę!!!! i michalina :o pozostałe ujdą niektóre są piękne i skromne co na plus

Gość rk4nt53t5jh4by6f
to ma byc polskie top model a nie jakiś ukraiński szit

opowiadanie napisz jakieś Człowiekuuuu ludziuuuuuuuuuu...... jakie opowiadanie?? o kim? o czym? dla kogo? i dlaczego ja? ;) naprawdę uważasz, że ja nie mam nic lepszego do roboty tylko spełnianie próśb anonimowych osób z neta? ;) ps. odpadła jedna z ładniejszych - dlatego że jest dooopą wołową :O w sumie nie dziwię się

rk4nt53t5jh4by6f ta joasia to pasztet jakich na codzień nawet nie widzę!!!! i michalina pozostałe ujdą niektóre są piękne i skromne co na plus skromnych to szukaj sobie na Kółku Różańcowym :O :O :O one mają charatkernie wychodzić na zdjęciach co jest niemożliwe jak boją się własnego cienia... stoją przed tym aparatem jak tyczki pod ścianą :O

mamy dobitny dowód na to, że jesteś podszywem dyrektore :) prawdziwy dyrektore pisał zajebiste opowiadania