Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Tap Madl Tap Madl Tap Madl .......

Polecane posty

Tap Madl za szybko mi wysłało ale wiadomo o co kaman Zostawili te tępe dziewcze może Ty wiesz bo ja niet :P :P :P ;) ps. w sumie masz rację - nie potrafi sobie poradzić sama z sobą więc niech spada na wieś ;)

opowiadanie napisz jakieś mamy dobitny dowód na to, że jesteś podszywem dyrektore prawdziwy dyrektore pisał zaj**iste opowiadania nie opowiadania ale OPOWIADANIE chyba - i zresztą nie bardzo się spodobało i dlatego nie było kontynuowane :P 😴 także wykoorwiaj na wrotkach 🖐️

Gość opowiadanie napisz jakieś
jasne, udawaj dalej :D

Gość opowiadanie napisz jakieś
sprawdź sobie w słowniku, wierzę, że potrafisz :)

opowiadanie napisz jakieś jasne, udawaj dalej pamiętasz - to pierwsze zdjęcie dyrektore - wewnątrz samochodu ;) już niedługo także z wewnątrz - na pewno poznasz że to to samo auto :P :D 🖐️

Gość ta michalina
jest tak paskudna że na jej widok mnie mdli. wyglada jak 100% facet. morde ma taka meska. fuj . kurwa umalowany facet w sukience. zajebiscie;/

Gość eh dyrektorke
tez wylapalam foto album tej laski co codziennie zmieniasz jej fote w stopce:D mam jej maaase zdjec na kompie nie Ty jedna sobie je pozyczasz. Ja na fotach tej laski zbijam niezla kase na czatach.