Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajomosc przez neta

spotkanie z mezczyna poznanego przez neta

Polecane posty

nie rozumiem ich postepowania? kobiety takie nie sa.

Jeżeli szukasz faceta na poważnie, to nigdy - przenigdy nie idź z nim szybko do łóżka. To prawda od dawna znana ;) Oni jak szukają kogoś na poważnie to nie wybierają "łatwych". I jak już Cię zaszufladkuje w kategorii "łatwa" to choćby skały srały a mury pękały, nie przeniesie Cię do innej. Są wyjątki od reguły rzecz jasna, ale to ułamek jest, więc lepiej nie ryzykować ;) Po prostu na przyszłość pamiętaj, że im zależy na seksie. Ale im dłużej go nie dostają, tym bardziej mają do Ciebie pociąg ;)

Gość Zielonawy
"Po prostu na przyszłość pamiętaj, że im zależy na seksie. Ale im dłużej go nie dostają, tym bardziej mają do Ciebie pociąg " - bla bla bla Tak jakby Wam nie zależało na seksie ! Znam takie którym tylko jedno w głowie.

napisal do mnie, co u mnie slychac. nie wiem czy to tylko pretekst, zeby miec mnie pod reka??

up

up

Gość gardzę takimi tfu
.

czemu ci z czatow chca tylko seksu?? ten ktorego poznalam jest bardzo przystojny i inteligentny wiec moglby miec kazda.

Gość lololol
skoro wysnuwasz taka teorie, to moze on probuje ja sprawdzic w praktyce :classic_cool:

Gość wdnbx
znajomosc przez neta czemu ci z czatow chca tylko seksu?? ten ktorego poznalam jest bardzo przystojny i inteligentny wiec moglby miec kazda. czemu chcą? po kiedyś im się udało i próbują dalej, a ten typek utwierdza się w przekonaniu że "może mieć każdą" :D:D:D:D:D:D nie jesteś ani jego pierwszą zbajerowaną ani ostatnią - wykorzystał okazję

napisal do mnie, co u mnie slychac. nie wiem czy to tylko pretekst, zeby miec mnie pod reka?? No tak sobota wieczór,nie ma z kim bo inne odmówiły,same nudy i nagle mu się o Tobie przypomniało,że też nie w tygodniu tylko weekend.Dla mnie sprawa jasna..nie miał nic innego do roboty!!!!napisał do Ciebie;-)

Gość lasencja nr1
jak mozna isc na pierwszym spotkaniu z facetem do lozka...:(:O dziewczyno ty normalna jestes??? Co taki facet moze o tobie pomyslec>>:O Ze jestes ladno,tania,łatwa lala.....:OCo sie dziwisz ze sie nie odzywa... Co wy dziewczyny sobie myslicie iida z facetem od razu do lozka...?podajecie mu sie na tacy i myslicie ze taki facet bedzie was pozniej szanowal? zal....

olalam go w ten wikend

no i bardzo dobrze ze go olałaś,cel miał jeden:-)na następny jak się odezwie tez go olej. Sama pomyśl,jesli byłby zainteresowany czymś więcej,to chodżby pare sms w tygodniu by posłał,czy zadzwonił wieczorkiem,a On sie najprawdopodobniej będzie odzywał tylko w weekend bo to taki typ.

strachulcu a ty ile masz juz lat?

:))) a powiedz gdyby np odzywal sie w tyg i pytal co slychac, to znaczyloby ze nie tylko o jedno mu chodzi czy tez chodziloby o to ze chce kontakt podtrzymac zeby sie spotkac pozniej?

gdyby nie chodziło mu tylko o seks tylko o coś więcej to odzywałby sie codziennie i by sie Tobą ogólnie interesował

to się nie da tak jednoznacznie powiedzieć,że gdyby sie częściej odzywał to znaczy że coś więcej by chciał.Równie dobrze mogłaby to być gra z jego strony,podtrzymanie kontaktu w jednym celu.Lepiej mu sie starać o jedna niż za każdym razem szukać nowej. Ja moze jestem innej daty,ale to da się wyczuć w jakim celu facet chce spotkań. Nie zawsze wyznacznikiem tego jest częste dzwonienie czy pisanie,ale jest to jakiś znak. Pomyśl sama,za nim nie doszło do spotkania klikaliście na necie,obiecywał nie wiadomo co..spotkanie,seks,Ty się pytasz kiedy się zobaczycie a ten wali Ci tekst..nie mam czasu..do soboty się nie odzywał,aż tu nagle mu sie w weekend o Tobie przypomniało!!!!!!!!! Czy Ty jesteś jakąś desperatką???? Nie widzisz,czy nie chcesz widzieć?

tak sie was pytam bo on znow zaczal pisac co tam u mnie.

rób jak chcesz..ja bym mu teraz dała kosza. Od waszego spotkania sie nie odzywał,potraktował Cię jak szmatę mówiąc po randce, ze nie ma czasu i doba za krótka,teraz się nagle obudził.. Ja w tej sytuacji bym mu napisała ze ..to co było nie miało sie wydarzyć i ze nie mam czasu na pisanine....gdyby dalej zagadywał to poczekałabym na rozwój sytuacji,jakieś zdawkowe sms i nic więcej przez jakiś czas..

autorko,olałaś go w sobote jesli oczywiście to prawda co napisałaś i bardzo dobrze..sama widzisz że po mimo tego zaczyna pisać do Ciebie bardzo wylewne smsy typu...co słychać? hmhmh ja bym się na twoim miejscu tym az tak nie podniecała..bo to może być ostatni sms w tym tygodniu,następny będzie w sobote..co porabiasz,może się spotkamy?hmhm też bym się nie podnieciła tylko odpisała..sorki mam już plany na weekend:-) Ale to bym ja zrobiła,Ty zrób jak uważasz;-) Powiedz mi tak w ogóle czy od tego ostatniego spotkania to jest jego pierwszy kontakt z Tobą?

spotalam sie z nim 1raz na drinka w publicznym miejscu a pozniej to u niego bylismy i ten sex wyszedl. w sumie on pisze co w pracy, jak sobie radze itp ja nie jestem az tak doswiadczona jak Ty :) musze sie przejechac nie raz.

Ja tez aż tak doświadczona nie jestem,bo nie miałam nie wiadomo ilu partnerów i nie wiadomo ile związków,ale fakt ze wiek pomaga mi brać wszystko z dystansem. Dla mnie facet,który na 1-szym spotkaniu proponuje mi pójście do jego domu jest totalnym dupkiem.Nie oceniam Ciebie,bo stało się i tyle,pewnie jesteś młoda i naiwna,ale On jako dupek to wykorzystał.Porządny facet,odprowadził by Cię do domu,podziękował za miły wieczór wyrażając nadzieją na następne spotkanie. Niestety tak to teraz jest że faceci mają seks za każdym rogiem,wystarczy trochę postów na portalu i kobitki sikają z podniecenia,a Oni to zwyczajnie wykorzystują. Oczywiście zdarzają się wyjątki! Większość nawija makaron na uszy tylko w jednym celu a pisać można wiele różnych rzeczy.Dlatego pamiętaj ..nie wierz we wszystko co Ci mówi facet tylko obserwuj co robi i jak się zachowuje