Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajomosc przez neta

spotkanie z mezczyna poznanego przez neta

Polecane posty

więc jeśli coś takiego się wydarzy, to znaczy, że to niestety z nią jest nie tak. Może była zestresowana, może nie było chemii, etc no sorry bardzo !!! z nią ? czy z nim ?

ok, desperataka jestem niech wam bedzie, poznalam go przez neta w sensie na tyle zeby go polubi i zobaczyc ze nadajemy na tych samych falach. a ani jeden z was tak nie mial ze pisal do kogos smsy jak zalezalow wam?? a co do orgazmu to przeciez kobiety zawsze ni emaja. nie licze udawanego :)

Gość pani swojego losu
Ja akurat mam , ale tylko z moim X.

Gość Facccet.
Czytaj ze zrozumieniem. Ja w łóżku poświęcę tyle czasu ile trzeba, aby kobieta miała orgazm - gra wstępna, stymulacja słowna, fizyczna - całego ciała, różne techniki, etc. Więc skoro mimo moich starań ona nie dochodzi to o co chodzi??? Albo nie ma chemii, albo jest "lekko" oziębła.

oziebla nie jestem, a nie myslisz ze faceci nie ktorzy sie za malo staraja?

Gość Facccet.
Nie myślę, ale wiem. Jeśli on się nie starał to tym bardziej go olej.

Gość 35665768768uuy
no cóż, muszę przyznać że Demoralizacja w 2 punkcie swojego wywodu ma absolutną rację.

beznadzieja :(((((((((((((((

Gość Facccet.
No bo właśnie dziewuchy takie są, że nie myślą co robią. Jeśli lubisz się bzykać to możesz to robić z każdym i na 1 randce, ale wtedy musisz być bardziej wymagająca, żeby i tobą facet się odpowiednio zajął. Nie sprawdził się to sama wysyłasz mu SMSa - sorry gregory - byłeś kiepski, bye. A jeśli nie chodzi ci o bzykanie to nie dawaj dupy od razu, bo potem będziesz zawiedziona. Faceci to taki prosty przyrząd do obsługi, a wy ciągle się nie potraficie nauczyć.

jaki prosty? ja jakos ne pojmuje..

Gość kozucha niekłamczucha
a może on jest nieśmiały? napisz mu szczery list.

Gość Facccet.
A może on jest nieśmiały... Ja pierdolę, facet bierze dziewczynę do łóżka na pierwszym spotkaniu i jest nieśmiały. Jakby był nieśmiały to by w policzek pocałował.

Jakby był nieśmiały to by w policzek pocałował. albo i nawet nie. chcial sie poczuc zajebiaszczy i sie poczul, nie kazda baba idzie na pierwszym spotkaniu do domu faceta

Powiem wam ze sam mam już trochę lat i nigdy ale to nigdy nie interesowały mnie znajomości przez neta, ale.... no własnie ale.... coś mnie nie dawno podkosiło i zarejestrowałem się na znanym portalu.... zaczepiła mnie jakaś kobietka i tak sobie przez parę dni pisaliśmy, ale stwierdziłem ze po drugiej stronie może być każdy i może mówić wszystko. zaporoponowałem spotkanie-sam sobie się dziwie ze to zrobiłem-nie żałuje bo po tym spotkaniu jest tylko lepiej. spotykamy się już prawie miesiąc, poznajemy się. każde z nas ma ochotę na sex (to widać) ale z pewnymi sprawami trzeba poczekać-nic na sile... myślę ze już jak się zdecydujemy na ten krok to bodziemy tego pewni ze tego chcemy, anie żeby tylko zaspokoić swoje zwierzęce rządze. Gdyby na pierwszym czy drugim spotkaniu ona wskoczyła mi do łózka i nawet byłby to najlepszy sex na świecie to nie chciałbym już z nią gadać... Kobiety, szanujcie się !

Gość Facccet.
No wiesz kolego. Nie każdy ma takie niskie libido. Chyba ci nawet zazdroszczę. Życie by łatwiejsze było, a tak to człowiek tylko cały czas o dupach myśli. :-(

ja mam dosc wysokie libido i to moze byc problem :( co ja mam zrobic zeby bylo dobrze?

a on nie jest niesmialy, to bardzo pewny siebie facet

Gość chomiczek brązowy
A kim jest z zawodu?

jeżeli to do mnie było... to czy myślisz ze mam niskie libido ? wręcz przeciwnie. czasami to aż krew się gotuje... miałem w życiu wiele partnerek. nigdy nie bylem oziębły. nie dla mnie sex raz w miesiącu, na tydzień... myślę ze z wiekiem człowiek inaczej patrzy na niektóre sprawy

Gość valkiria742
ja rowniez poznalam obecnego meza przez neta ale na pierwszym spotkaniu ani na drugim i kolejnym nie wyladowalismy w lozku

Gość chomiczek brązowy
Napisz kim jest ten facet z zawodu.