Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajomosc przez neta

spotkanie z mezczyna poznanego przez neta

Polecane posty

znajomosc przez neta ja mam dosc wysokie libido i to moze byc problem co ja mam zrobic zeby bylo dobrze? Zaintryguj faceta,bądż tajemnicza,nie daj się tak łatwo dogonić,nie odkrywaj przed nim wszystkich kart i nie wierz we wszystko co On mówi...

Zaintryguj faceta,bądż tajemnicza,nie daj się tak łatwo dogonić,nie odkrywaj przed nim wszystkich kart i nie wierz we wszystko co On mówi.. dokladnie

Gość chomiczek brązowy
Troche ma do rzeczy. Ciekawe czy autorka wie czym on sie w ogole zajmuje

jest kierownikiem. studiowal 2 kierunki, madry obyty w swiecie itd. gdyby bylo inaczej nie zwrocilabym na niego uwagi

:( ciezko o nim zaponiec

kierownikiem? a czym kieruje? drozką od bytowa? kierwonik = sie kasa , zalosna jestes , lachociag , zauwaz ze nie wazne wyksztalcenie czy zarobki , ale osobowosc . pustaku!!!!!

przez neta mozna spotkac róznych ludzi ale trzeba wiedziec kogo sie chce spotkac ja poznalam swojego meza przez neta Pan x ma racje nie idzie sie z kims do łozka na pierwszym spotkaniu zeby niewiadomo jaka chemia byla bo trzeba znac granice no chyba ze chcialas seksu to mialas ale facet z taka dziewczyna nie bedzie siedzial bo z kazdym to moze zrobic ja bym nie ufala juz jej ja szukalam partnera iumawialam sie z roznymi i wiedzialam ktory czego chce jak po spotkaniu pierwszym przestal pisac to albo zawiodł sie ze nie dostal albo ja mu nie pasowalam jeden to w prost powiedzial ze sie nie mami przez miesiac i nie daje potem on na sms wydawal a ja dziewice udaje:)

stokrotka sama jestes pustakiem nie komentuje twojego posta

Gość chomiczek brązowy
To ze jest kierownikiem to mogl blefować przecież

zal mi ciebie nastepnym razem napisz ze szukasz sponsora to po nocy prezent zostawi a moze i sms napisze kierownik to jest atut !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Facccet.
do pana X Jak masz takie potrzeby jak piszesz to co robisz? Spotykasz się z dziewczną a w domu żonę pykasz? Ale z dziewczyną to dopiero za jakiś czas, etc. No chyba, że przez cały czas słonina i kaloryfer. Jak dla mnie to słabe jest. Lubię seks i nie widzę sensu żeby czekać miesiącami. Potem się okaże że gadka była super a w łóżku do dupy. I co zrobisz?

jest kierownikiem, skonczyl mba, itp itd

stokrotka sama jestes pustakiem nie komentuje twojego posta wlasnie skomentowalas!!!! dziewcze , ktora bab poszlaby z facetem z ktorym pisze przez mc a nawet dwa . do wyra? sorry babory , ale tu nie wierze w zauroczenie widzisz , kazdy nazywa cie d. ale czy to czujesz? nie ! bo wedlug ciebie znajomosc przez neta cie usprawiedliwia . poddalas sie emocjom , ok , ale nie pomyslalas co facet o tobie pomysli, a pomyslal.... ciekawe ile facetom juz dala

Gość Serdelek
Internetowe spotkania wiążą się z ryzykiem spotkania manipulantów, którzy wykorzystują wyłącznie okazję do "zaliczenia". W tym celu potrafią łudzić przez parę miesięcy, zasypywać smsami, tworzyć pozory zainteresowania i nawet zakochania. A po fakcie - do widzenia, tyle tego internetowego związku. Powinnyście sobie poczytać "Romans internetowy" - takie małe kompendium wiedzy na temat męskich i damskich zachowań w sieci. Jest na pewno na alehistorie.pl.

Aaaaaa to juz wszystko jasne.Lasce cięzko zapomnieć,bo koleś ma kasę i myslała,że jak tak szybko mu da dupy to będzie jej.Chciałaś się pochwalić przed rodzinką i koleżankami kogo wyrwałaś? Poleciałaś na jego kasę,jesteś zwykłą szmata,która chciała mieć nadzianego kolesia ale pewnie koleś Cię rozgryzł,zobaczył kim jesteś.Suka dała-samiec wziął i poszedł szukać jakieś wartościowej panny :classic_cool:

Gość pani swojego losu
Wybacz autorko ,a le ja jak juz postanowilam spotkac sie z facetem poznanym w sieci........... po spotkaniu to wlasnie oni dopytywali sie , czy spotkamy sie jeszce. Skoro ciebie nie zapytal , znaczy , że nie chcial . Proste. A .,że przy okazji jak sie spotkaliście i mu się oddałaś to pomyślał "darmowa kufffa" I tyle .

Gość pani swojego losu
wziął i poszedł szukać jakieś wartościowej panny o to chozi

Autorko to że Tobie sie z nim fajnie gadało nie znaczy ze jemu,moze wyczuł w tych rozmowach że na niego lecisz więc zaproponował spotkanie i liczył ze w realu moze okażesz sie bardziej interesująca.Widocznie nie zagrało nic a fakt że byłaś chętna na seks wykorzystał.Ty póżniej zaczęłaś dopominać się spotkań a On z braku zainteresowania odpisuje cie że nie ma czasu..ten seks tez nie był jakis uniesieniem skoro On się nie starał a Ty z tego nic nie miałaś i biorąc wszystko do kupy jest wielkie NIC

nie zainteresowalam go i tyle.

no wiec daj se już z nim spokój ..to nie jest żadna miłość a za tydzień pamiętać juz o nim nie będziesz,przecież nie mógł przez miesiąc klikania z Tobą w necie az tak bardzo skraść twoje serce..

Gość a ja tez sie z takim spotkałam
Jedno jedyne spotkanie w zyciu z osoba poznana w necie i dzis jest moim mezem :). "Znalismy sie wirtualnie "jakies niecałe 2 miesiace. Był zwykłym pracownikiem, nikim waznym. Spotkalismy sie, w łóżku wylądowalismy po jakims tygodniu-dwoch i juz tak zostalo. Roznica 7 lat, ale w ogole nie odczuwalna. w miedzy czasie dostal duzo lepsza prace, wyjechal na pol roku na drugi koniec polski ale i przez taka przeszkode przetrwalismy i juz mijaja nam 4 lata, wspaniale lata :). chociaz na poczatku bylam przestraszona tym, ze mial duzo dziewczyn/partnerek wlasnie takich na jedna noc.. ale teraz jestesmy tylko my :). Moze gdybys sie powstrzymala i skonczyla na pocalunkach i powiedziala, ze sorry ale to za szybko dla Ciebie, było by inaczej.

strachulcu dziekuje :) masz racje, ale ciezko tak jak ktos cie odrzuci.

Gość Facccet.
Kurde ale co wy tak po niej lecicie? Że dupy dała? A co w tym złego? Że kasa imponuje? A komu nie imponuje? Krzywdę jej zrobił? Dziewicą nie była, wiedziała co robiła. Kurcze blade, jak dziewczyna idzie z chłopakiem na randkę i za rękę się trzyma, buzi da to jest ok. A jak nogi rozłoży to już szmata?

wiem ze cieżko na ale przecież nie on jedyny i nie ostatni..po prostu nie wyszło i koniec. Wiesz to juz nie chodzi o to że poszłaś z nim do łóżka na 1 randce,bo są związki które od seks spotkania sie zaczęły i trwają do dziś.. Jego założeniem może było to co było czyli darmowy seks i koniec..

fecet- pewnie zazdroszcza bo seksu nie mieli

ale nie rozumiem, jak bylismy razem mowil ze np razem gdzies pojdziemy itp ze si espotkamy a tr=eraz cisza

Dla mnie tak.Bo póxniej siedza takie na Kafe i się żalą:"Ja się mu oddałam..och i ach a on mnie nie chce".Laska juz miała pewnie przed oczami jego portfel,białą suknię z welonem i zachwyty koleżanek.A tak ma moralniaka.A koleś pewnie poszedł do domu,skreślił na kartce kolejną kreskę(czyli kolejna głupią,która mu dała na 1 spotkaniu),pije piwko i się z Autorki smieje ;)

wcale nie mysle o welonie i o kasie, nie kazdy mysli tak jak ty..

co bym nie napisal byscie zjechali, kierownik- lece na kase pracownik fizyczny- jaka glupia ze z takim poszlam..zwsze cos