Fraglesowa 0 Napisano Październik 6, 2011 Ktos powie masz prace i jestes team liderem to ciesz sie ale ja mecze sie w tej pracyMam dosc ludzi z ktorymi pracuje bo niektorzy maja zamiast mozu chyba gabke. Chce zmienic prace ale z moim doswiadczeniem to pewno znajde w podobnych zakladzie produkcyjnym jak obecnie a ja nie chce! Co robic jaki kurs zrobic ?Mam na mysli prace w banku, poczta sekretarka Wysylam cv na ogloszenia typu office assistant ale nikt sie nie odzywa Moze jakies rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najbrzydsze sa golfy Napisano Październik 7, 2011 ja tez jestem team leaderem i nie wystarcza mi to bo na managera już nie awansuje.W poniedziałek zaczynam studia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeli Napisano Październik 7, 2011 sama sie zastanawiam nad podniesieniem kwalifikacji, co prawda w zyciu nie chcialambym zostac team leaderem w mojej pracy..za duza odpowiedzialnosc, a kasa prawie ta sama,..do banku tez nie chce, juz raz proponowano mi prace w Barclaysie, kiedy pomagalam otworzyc konto koledze.. hmm w sumie to ja nie wiem co bym chciala robic..nie mam zadnej idei na zycie..na pewno nic związanego z pieniędzmi..w Polsce studiowalam obsluge ruchu granicznego, teraz pracuje w podobnym zawodzie ale praca mi się nie podoba..najgorsze jest to, ze chcialabym podniesc kwalifikacje albo się przekierunkowac, tylko nie wiem do cholery co tak na prawde chcialabym robic..i jeszcze zeby przynosilo kase wieksza lub chociaz taka jak dostaje teraz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liczcie sie z tym kochane Napisano Październik 7, 2011 ze jka bedziecie chcialy sie przekwalifikowac to zaczniecie od poczatku a wiec od niskiej pensji i potem stopniowo w gore w gore o ile kaa szansa jest w danej firmie. taki office asistant to przewaznie zarabia minimum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Październik 7, 2011 masz racje bo tam juz wyzej raczej ne awansujesz a jak juz to pieniadze nie powala cie z nog. mi tez zaporponowano prace w banku jak poszlam pomagac koledze z pewnym problem.. ale od zaproponowania pracy do przejscia przez wszystkie etapy interview jest daleka droga.. oj daleka.. ja ta droge przebylam. najpierw interview telefoniczne, potem jeszcze 2 osobiste. od razu lepsze pieniadze, szkolenia, bonusy, mozliwosc awansu... takze sprobuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chwilowa emigracja... Napisano Październik 7, 2011 ja powiem, ze nawet trudno przekwalifikowac sie w tej samej branzy. jestem ksiegowa, a myslalam, zeby zaczac robic cos w troche innym kierunku (tez z finansami ale nie stricte ksiegowosc) i naprawde ciezko, bo odzywaja sie tylko z ofertami z ksiegowosci. po prostu jak masz jakies doswiadczenie to wszyscy wychodza z zalozenia to chcesz dalej to robic. moj maz mial podobnie w IT, ale na szczescie udalo mu sie "uciec" od programowania do innej czesci IT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wlasnie ja mam tak samo Napisano Październik 7, 2011 szukam pracy POWIAZANEJ z moja aktulana praca ale oferty interview tylko dostaje na pozycje ktroa mam teraz a chce JA ZMIENIC!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach