Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Idealny sport dla kobiety -

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] Anouk nie trzeba być od razu wysoką aby mocno umieć uderzyć w piłkę - Serena ma chyba 170 i jak mocno wali...m asz trochę mieśni - dobry tajming i ruch bioder i walisz..... ;) tyle w temacie.....a pojedynki babskie - szczególnie te d ojednejbramki - trwające po 30 minut to wołają o pomstę do nieba - kwękanie, stękanie obrażanie się - faceci tak szybko nie kończą :classic_cool: zazwyczaj :classic_cool: :D

bhamber Jak ty dyrektorke jestes taka odważna i po wszystkich jedziesz to może twarz pokaż. Ja znałem takie babeczki. Figurka super, ale twarz szkaradna. Czort wie co się kryje za "zasłoną". jak jesteś czortem to CI pokażę :classic_cool: 🖐️ ale najpierw foto racic poproszę 🖐️

*Lady Laroo* Oj Dyrektoreke masz ci los.. Gdzie nie wejdziesz tam cię cisną Ja chodziłam a treningi piłki nożnej halowej,dla mnie to najlepszy sport EEEEEE co to za sport :O :O :O chyba dla babochłopów - przeciskanie się w ciżbie i poobijanie od kopania nogi, a przy odrobinie nieszczęścia dostanie się piłką w twarz i co wtedy :O :O :O dyscyplina zdecydowanie nie dla dam :classic_cool:

Ale Serena to chyba 100 kilo mięśni i 1,75m. Nie cierpię jej grania. Jest dużo zawodniczek ze świetnym timingiem.

A ja nie lubię tenisa :o tzn grać bo oglądać mogę :p sto razy wolę pojeździć sobie na rowerze np w ekstremalnych warunkach, jak Włoszczowska :)

Levviatan a właśnie dyrektorko fotki nie dostałem od ciebie i jestem zawiedziony a faktycznie..... zdecydowałeś się już na coś?.... bo z tego wszystkiego nie pamiętam ;) pamiętaj zasady - i wybieraj :P :P :P ;)

Gość ołki dołkiii
faceci tak szybko nie kończą zazwyczaj to zależy co robia... ;)

Aniołek w kropki A ja nie lubię tenisa tzn grać bo oglądać mogę sto razy wolę pojeździć sobie na rowerze np w ekstremalnych warunkach, jak Włoszczowska zapomniałaś dodać o podnoszeniu ciężarów - zwłaszcza rwanie :classic_cool:

Gość warczypiesożelipapą
tragedia :-D choroba postepuje :-D

dyrektorke *Lady Laroo* Oj Dyrektoreke masz ci los.. Gdzie nie wejdziesz tam cię cisną Ja chodziłam a treningi piłki nożnej halowej,dla mnie to najlepszy sport EEEEEE co to za sport chyba dla babochłopów - przeciskanie się w ciżbie i poobijanie od kopania nogi, a przy odrobinie nieszczęścia dostanie się piłką w twarz i co wtedy dyscyplina zdecydowanie nie dla dam Co ty opowiadasz,bardzo fajny sport,w porównaniu do lasek na korcie które biegają i robią uuuu,eeee,achhh,ochh

Levviatan chyba oczywiste że nie zakładam pończoch do dżinsowej miniii :P :P :P to co - pończochy + bielizna czy dżinsowa mini???? :classic_cool:

Gość bhamber
Kwestia w jakich racicach gustujesz. Jeśli w takich ala ogolony metroseksualizm to moje ci nie podejdą.

Gość warczypiesożelipapą
aha dzięki za maila :-D

Gość napakowany facet
Aniolek w kropki..ciekawe gdzie jezdzisz w tak ekstremalnych warunkach? Chyba na stacjonarnym ,jak burza za oknem.

Aniołek w kropki Chyba w Twoim ogródku swojego niestety nie posiadam specjalistkaaaaaa może działać na każdym terenie ;) :classic_cool: 🖐️ :P

Levviatan pończochy+ bielizna jeśli nie może być z mini na pewno.... mam niezłą fotę w mini na cmentarzu pod pomnikiem ;) hehhe już wysyłam 🖐️ tylko pamiętaj - nie wolno CI dalej publikować fotki nikomu - ale możesz oczywiście opisać to co na niej było - w dowolnej formie. Zgadzasz się na te warunki? :)

Gość ołki dołkiii
dyrektorke jak wysyłasz fotki to wklejaj tutaj a nie tylko nielicznym.... my też chcemy zobaczyć

Gość ołki dołkiii
Levviatan zapomnialeś dodać w opisie wzrost wagę kolor oczu i włosów :D

Gość ołki dołkiii
możesz wkleić same nogi od pasa w dół