Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieramg

założyłam konto na gg i pisze z moim facetem jako inna dziewczyna iiiii

Polecane posty

Gość umieramg

i się właśnie dowiedziałam paru niemiłych rzeczy jakie to przykre

Gość chcialas to masz
jakich? :p

a myslisz, że on sie nie sczaił teraz, ze to ty i specjalnie ci takie rzeczy pisze??

Gość moze lepiej
lepiej nie robic czegos takiego, bo jeszcze mozna sie nie mile rozczarowac..

Gość umieramg
nie bo to ja troche 'organizowalam' dluzszy czas napisal mi ze cos na poczatku czul ale ja naciskam na milosc i czuje niechec i obrzydzenie do mnie a myslal ze zostane jego zona .... :( jak to ratowac w realu?

Gość UbaBuba
ja też nie miałabym odwagi takiego numeru zrobić-nie chciałabym dowiedzieć się niczego,co mogłoby popsuć nasz związek...

Gość prącio
ty szmato, własnie poczułaś ból manipulacji innymi, Teraz tylko Kacz Dzong Il może cie pocieszyć bo on wiele takich jaj przygotował.

i myslisz, ze on tak po prostu jakiejs przypadkowej lasce by napisał?? takie osobiste rzeczy o waszym związku?? watpie..

Gość Chiconna
A co mu zrobiłas, że ma takie złe zdanie o Tobie???

Gość wejaspieja
bosz to jedna z rzeczy jaka nie nalezy robic ;/ nawet najlepszy zwiazek moze na takiej zabawie ucierpiec ;/

Gość umieramg
moj zwiazek sie psuje i chcialam poznac co robie zle i co mu nie pasi zeby to naprawic no i mam za swoje i coz tego ze wiem co mu nie pasi jak nie wiem czy dam rade wogole do rana przezyc

nie uda sie tego uratowac.. bo po pierwsze ty mu nie ufasz.. po drugie jak sie nie przyznasz do tego, to związek oparty na kłamstwie na nic sie zda.. a po trzecie jak mu powiesz, to on straci do ciebie zaufanie.

Gość UbaBuba
Przestań naciskać,daj mu odrobinę swobody,a jednocześnie nie wszczynaj żadnych z Nim kłutni i dopytaj się Go na GG jaki jest dla niego idealny związek i jaką chciałby mieć kobietę u swego boku (jeśli chodzi o charakter)

aha.. a to nie prościej by było go po prostu spytac, co powinnas zmienic, co mu nie odpowiada w waszym związku?? tylko musiałaś uciekać się do takiego obrzydliwego sposobu??

a ja bym od razu w tym momencie wykasowała to konto na gg i jutro zapytała go o to prosto w oczy.

Gość umieramg
chodzi o to ze moj facet zalozyl konto na portalu erodate.pl i wyczailam to bo klamal mnie ze nie ma nic na boku a on na boku ma wlasnie rozmowy z jakimis dziwkami chcialam zobaczyc co pisze zalozylam 2 konta jedna dziwke za kase z ktora chce sie spotkac drugie normalnej dziewczyny i 1 pisze massakra jakby to ja nie dymal a 2sie zwierza

Gość umieramg
popsulo sie o zazdrosc moja bo pisywal sobie z innymi a mi mowil ze nie

Gość umieramg
on przejżałam na wskroś, nie był szczery i nie pasowało mi ze ciągle chowa telefon wiec zaczelam weszyc i wyweszylam

Gość UbaBuba
w takiej sytuacji ja bym go w dupsko kopnęła

Uuu, to już gorzej. Wykasować nowy nr gygy, faceta na rozmowę i kawa na ławę. We wszystkim kawa na ławę.

rzucić go . spotkaj się z nim, powiedz mu, że wiesz o wszystkim, przyznaj się do tego pisania na gg.. zarzadaj wyjaśnien, a w konsekwencji z nim zerwij. taka jest moja propozycja,.

Gość żuli garsą et młaaaaaaaaaaa
inne by kopnely w du psko, ale ONA przy nim bedzie. tak robi 99% kobiet zdradzanych w ten sposob i inny rowniez.

Gość umieramg
powiedziec wszystko o kontach co wiem itd? bo on nie chce sie ze mna spotkac jutro tak napisal tej dziewczynie jako i tak sobie mysle ze napisze jutro ze nie przyjade bo ide na impreze zeby odpoczal czy to da mu do myslenia?

Gość UbaBuba
umów się z nim przez gg jako "chętna" a później przyjdź na wyznaczone spotkanie i każ mu się tłumaczyć... po wszystkim kopnij w dupsko...