Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieramg

założyłam konto na gg i pisze z moim facetem jako inna dziewczyna iiiii

Polecane posty

Moja rada: Napisac mu smsa, ze to KONIEC. Po czym od razu po tym smsie wykasowac jego numer telefonu z komorki, wszystkie smsy i polaczenia, wykasowac! Nie odzywac sie wcale. Zmienic numer telefonu. Bedziesz gora!!! Bedziesz miala satysfakcje. I tak wiesz, ze nie jest Ciebie wart i ze i tak chce Cie rzucic tylko nie wie jak. Zrob to pierwsza. Tu i teraz. ZARAZ! Bedzie dobrze!

Gość UbaBuba
nie ma mowy,nie poszłabym,nie chciałabym go znać.... już nigdy więcej...

Jesli chcesz sie ponizyc i plaszczyc przed nim to nic nie rob, niech wie, ze cokolwiek zrobi i jakkolwiek Cie zrani, to zawsze bedziesz czekala u jego stop. Chcesz sie ponizyc? czekaj az sie odezwie, wymuszaj rozmowy, spotkania, badz smutna, nie miej wlasnego zycia, mysl tylko o nim, blagaj o kolejna szanse i pisz do niego, dzwon, odbieraj gdy tylko zadzwoni i odpisuj gdy tylko napisze byle co.

Gość umieramg
wiec dziś to zakończę, nie teraz bo On śpi napiszę sms że chce zakonczyc zwiazek, pojade po rzeczy swoje i przepłaczę weekend i jak znam życie to nie umrę dodajcie mi otuchy

Gość sherloczka
to przyjdź jak to zrobisz.

Gość UbaBuba
nie teraz,bo on śpi???? w d... bym miała czy śpi,czy nie... obudzi się na dźwięk smsa,a jeśli nie to będzie miał niespodziankę rano... Trzymaj się dzielnie,będzie dobrze... ja też wiele przeszłam...

Gość umieramg
on nie słyszy, dlatego będzie mieć operacje bo ogłuchł i życzę Mu zdrowia

Gość umieramg
on nie słyszy, nie że spi i nie bedzie słyszał, On po prostu nie słyszy

Gość UbaBuba
ja również mu zdrowia życzę,ale Ty dziewczyno zdrowa nie będziesz,jeśli nadal będziesz tkwiła w tym chorym związku... no,ale to już twoja sprawa

Gość umieramg
ojeju śpi na bank i nie bedzie widzial a już napewno nie usłyszy bo jest głuchy rano napiszę sms, obiecuję to sobie i Wam

Gość umieramg
rozejdę się w zgodzie, z szacunkiem bo taka już jestem puszę Go wolno, bo Go kocham, niech żyje

Gość umieramg
dobranoc i do napisania będę płakać jutro jak bóbr, tylko Wy mnie nie zostawiajcie :( pa

Gość UbaBuba
Dobrej nocy,spróbuj zasnąć,choć wiem że nie będzie łatwo

Gość wez wcale mi by sie
tylko sie nie zlam ! pamietaj, gosc nie ma skrupulow, zeby czatowac z innymi, ze cie nie kocha lepsza przyszlosc dla ciebie pisana

Gość i co napisałaś
zerwałaś z nim? Bo wiesz to co pisałaś, że on pisze tej dobrej dziewczynie, że chciałby z taką być, a potem tej drugiej co by z nią robił to już świadczy jak bardzo kochałby ta dobrą. Oszukuje nawet Twoje wymyślone alter ego

Gość UbaBuba
halo,jesteś??????

Gość kuzka mi stoi
Ale was dziewczyny ktoś wpuszcza w maliny :-) piękny, bogaty, auto, konie i głuchy. Ciekawe jak ze sobą rozmawiają, pewnie na migi. A wy tu się podniecacie - kopa w dupę, świnia, etc. Ech szkoda gadać.

Gość umieramg
ma aparat słuchowy

Gość umieramg
nic się nie odzywam do Niego, napisal mi rano dzien dobry milego dnia i na tym koniec jestem chora bolą mnie wezły chlonne, spuchla mi normalnie szyja

Gość UbaBuba
Ok. to już wiemy wszystko,nie załatwiłaś nic,ale to już Twoja sprawa... życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! on ma problemy ze słuchem, a Ty ze wzrokiem,jeśli pewnych rzeczy nie dostrzegasz,np jak on Cię traktuje... teraz to widzę to naprawdę wygląda na prowo..............................

Gość UbaBuba
Ale ja głupia byłam,pół wieczoru na prowokację zmarnowałam!!!!!! Dziwię się tylko takim osobom jak TY,która marnuje czas swój i innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość umieramg
to nie prowo nie mam siły tam jechać po graty i sie dzis uzerac, leże w pół zdechnięta, jak się podniosę załatwię sprawę, mam 39 gorączki

ja się nie dziwię, że on ma cię w dupie, ty jesteś beznadziejna i pewnie jesteś z nim dla kasy inaczej nie da się wytłumaczyć, że można się tak upadlać- być z kimś kto cię NIE CHCE!

Gość umieramg
on mnie nie chce bo odjebalam numer i sie zawiol

Gość jestem pewna że te konie
traktuje lepiej od ciebie. Jeszcze nigdy nie zetknęłam się z taką naiwną i zaślepioną dziewczyną. Facet ci już chyba z każdej strony pokazał jak cię ma w dupie, a ty nadal swoje. Zaczęłam wczoraj śledzić ten temat i byłam na stówę pewna że nie zerwiesz z nim. Twoje wymówki są przekomiczne i naprawdę nie robią tu na nikim wrażenia. Już nie wspomnę o tej całej dziecinadzie którą z nim ciągniesz. Nie wiem co chciałaś przez to osiągnąć ale to jest naprawdę żałosny sposób. "on jak sie zakocha w kims to ta dziewczyna bedzie miec jak w niebie" Chyba tylko taka dziewczyna twojego pokroju. "rano napiszę sms, obiecuję to sobie i Wam" i gówno zrobiłaś. Może to zabrzmiało brutalnie ale to prawda. Ja też nawet niedawno miałam podobną sytuację. Też łudziłam się że coś z tego wyjdzie jednak dopiero moja najlepsza kumpela otworzyła mi oczy i powiedziała że ja sobie na pewno kogoś znajdę lecz on ze swoim zachowaniem nigdy i to się sprawdziło. Więc jak tylko dojdziesz do siebie (o ile twoja choroba to nie kolejna wymówka) to spakuj swoje graty i wynieś się od niego.

Gość umieramg
choroba nie jest wymówką, jutro muszę się zawlec do lekarza jakoś

Gość wdasdas
szczerze mowiac to ja bym podobnie napisał o swojej dziewczynie, czemu jej o tym nie powiem? bo ona mnie nie słcuha i uwaza ze jest taka fajna i miedzy nami tez jest zawsze wszytsko wporzadku

Gość umieramg
to czemu TY z nią nie zerwiesz w takim razie