Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieramg

założyłam konto na gg i pisze z moim facetem jako inna dziewczyna iiiii

Polecane posty

Nie. Bo najwidoczniej sie tobą znudził i ma cie totalnie w dupie, nawet spotkac się z tobą już nie chce..

Gość melodyjka sobie gra lalalalala
Koleś piszę jakby posuwał inne panny, a ty się jeszcze zastanawiasz jak to ratować? Dziewczyno czy ty posiadasz mózg?

Chaos totalny. Zerwać, wykasować numery, dać w odstawkę na wieki wieków amen. Zacząć wszystko od nowa - z kimś innym.

Gość UbaBuba
popieram Damascenkę

Gość umieramg
mam taki mętlik od 2 tyg w głowie, mama mówi że schudłam i na siłę muszę jeść .... on jak sie zakocha w kims to ta dziewczyna bedzie miec jak w niebie nie pali nie pije zaradny

Gość UbaBuba
nie pali,nie pije,ale posuwa wszystko co na drzewo nie ucieka :)

Gość umieramg
no na to wychodzi kurwa umrę bez niego :(

Gość UbaBuba
tego kwiatu to pół światu... znajdziesz innego co nie pali i nie pije,i może nawet "zaradniejszy" będzie ;)

Gość umieramg
każdy tak mówi że znajdę ale wiecie jak to jest w realu, cięzko

Gość umieramg
co lepsze ta dobra dziewczyna co z nim jako pisze, to mowi ze jest fajna urocza dobrze mowi ze jest rozumna, i takiej szuka a to przecież kurwa ja :O

Gość żuli garsą et młaaaaaaaaaaa
ty tez bedziesz miala jak w niebie, bez niego,bez zdrad, z nowym chlopakiem u boku. cierpliwosci. jednak namawiac cie nie bede i tak wiem,ze nie odejdziesz i bedzie moment,ze bedziesz blagala go o powrot. to on odejdzie,definitywnie. a ty z piskiem bedziesz sie blaznic. nie zrobilabym tak jak sugeruja ci wyzej. nie umawiaj sie jako laska z gadu z nim. jak cie zobaczy, moze uciec,odejsc i tyle z nim wyjasnisz. mam rozumiec,ze zerwaliscie ze soba? jestescie pokloceni czy jak?

nie pije, nie pali, zaradny... zdradza swoją kobietę, chce bzykac dziwki, zwierza sie obcym laskom, zakłada konta na innych portalach randkowych, kłamie, opowiada chamskie rzeczy na twój temat innym laskom, ma swoją dziewczyne głęboto w DOOPIE, nie chce się nawet spotkac ze swoją kobietą, i jest tchórzem bo nie potrafi jej o tym powiedziec. Rzeczywiście jego dziewczyna będzie miec jak w niebie... Zostaw go, pocierpisz ale za jakiś czas znajdziesz kogoś wartościowego...

Gość UbaBuba
nie takie rzeczy się przeżyło i jakoś się ułożyło... sorki za te głupie rymowanki i przysłowia,ale są prawdziwe w tej sytuacji po za zerwaniem z nim nie wiele więcej możesz zrobić... dasz radę... musisz to jakoś przeboleć..

E tam umrzesz. Nie umrzesz, kochana. Jakby tak było, matki dzieci nie nadążyłyby rodzić :) Poboli i przestanie. Byle nie pielęgnować wspomnień, byle nie dawać sobie nadziei. Ogień niepodsycany sam gaśnie. Wierz mi :) Na co ci taki wypłosz emocjonalny?

Gość a to przecież ty
koorwa :D Ładnie się podsumowałaś :)

co lepsze ta dobra dziewczyna co z nim jako pisze, to mowi ze jest fajna urocza dobrze mowi ze jest rozumna, i takiej szuka a to przecież k**wa ja posłuchaj mnie umów się z nim z tego konta tej dobrej dziewczyny i przyjdz normalnie na umówione spotkanie powiedz mu np ze bedziesz czekac w czerwonej sukience czy cos i tak tez czekaj żeby sie zczaił że to z Tobą pisał i rzyc go...

Gość umieramg
muszę się was posłuchać bo jakoś mi lżej odejdę ale ja tego nie zrobię, niech on zerwie on nie wie jak to zrobić wiec niech on się meczy

Gość umieramg
myslalam zeby dac sie poznac jako ta dobra dziewczyna bardzie, wglebic go by myslal i po jakims czasie powiedziec ze to ja, ze taka moglby mnie miec ale niestety woli byc sam nie wiem czy mialabym sile spotkac sie i spojrzec na niego, ja na sam jego widok nogi z waty mam jest taki mega zajebisty on nie ma problemow z kobietami, ma kase auto konie i wyglad a ja polecialam na to ze mieszka na wsi nie pali nie pije, ja nie chcialam z nim byc, ale on ciagle nalegal i sie pozniej mna znudzila a ja sie wtedy zakochalam, a nie chcial z nim byc bo za ładny

Gość UbaBuba
dokładnie!!! za tydzień będzie inną obracał

Gość umieramg
za tydzien jest wesele jego siostry, za 2 tyg ma operacje i musi siedziec w domu .... co robic

Gość sherloczka
o to ty t trwa? od rolnika? co szuka nowego rolnika? masz troche nas... ne w głowie, jeszcze nie zerwałaś? a istnieje w ogóle ten facet? czy tylko mama jest w tej historii true?

Gość umieramg
tak to ja, czekałam az ktoś zczai mnie i w zasadzie czekałam na Ciebie, dobrze prawisz

Gość umieramg
masz trafny nick zreszta

Gość umieramg
dziewczyny napiszcie cos jutro rano wstane i znów mnie to dopadnie

Gość UbaBuba
nie sądzę żebyś posłuchała jakiejkolwiek rady-już ich tyle dostałaś i co?????? ...i nic!!!!!

Gość umieramg
i tak nic z tego nie bedzie chce wiedziec jak to rozegrac isc na wesele? zagłebic go w znajomosc z mila dziewczyna czy zakonczyc raz na zawsze

Gość UbaBuba
ostateczna decyzja należy do Ciebie-w końcu to Twoje życie-dostałaś już wiele rad.. ja nie ciągnęłabym tego kolejnych tygodni,patrząc na niego,w jego oczy,i uśmiechając się jak gdyby nigdy nic...

Gość umieramg
a na wesele byś poszła?