Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczątko

ja,moja wrazliwosc i ... prostytutki

Polecane posty

Gość klaustroffobiczna_jazda
spier... zakompleksiona paniusiu

Dzis wieczorem moj facet przywiozl mnie pod moj dom... oczywiscie znow po drodze widzielismy te panie, a jakies nowe spacerowaly sobie na ulicy pod moim domem... Kiedys wyjezdzalismy z pewnego osiedla na glowna ulice, i na skrzyzowaniu stala juz jedna *** :/ nie mowcie mi, ze to jest normalne, ze pod oknami bloku stoja jakies lafiryndy z dupami na wierzchu... przeciez to wszystko widza dzieci... :/

w gore... czy tylko ja jestem tak przewrazliwiona na tym punkcie? Doszlo do tego, ze smutnieje, gdy np. w telewizji pokazuja trailer jakiegos filmu, np. komedii a w nim facet idacy do prostytutki...i w zalozeniu rezysera filmu to ma byc smieszne...

Gość alikj
Dziewczatko nie przejmuj sie tymi wypaczonymi ludzmi co cie krytykuja sa takim samym gownem co te d****i.Teraz wiesz jaka jest skala tego gowna, nie tylko d****i na ulicy ale tez ludzie ktorzy z pozoru sa zwykli a prawda wychodzi wlasnie w takim poscie.Wytepilabym ten smierdzacy syf z tego kraju.Dla mnie tez te d****i na ulicy to jakby ktos zdjal gacie i sral mi przed nosem.Okropienstwo ze czlowiek jest zmuszony na ta patologie patrzec.U mnie stoja jak wykezdzam z miasta odpoczac na weekend i akurat zawsze sie wkurzam ze jestem zmuszona ogladac ta patologie.

Gość alikj
A dlaczego Ci ludzie cie krytykuja?dlatego ze coraz wiecej ludzi w tym biednym kraju skonani na biede akceptuja skrajnosci.W biednych krajach zawsze jest k******o,patologia i aprobata dla tego typu zachowan. I teraz zobacz 80% tu osob poparlo k******o a nie wrazliwosc....masz wlasnie obraz skurwialego polskiego spoleczenstwa. I wiem ze w moim otoczeniu w pracy w bloku wlasnie tyle ludzi puscilo by sie tez za kase.Sa yle samo warci co te d****i.