Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robertus...........

Jakie ma dla was znaczenie żeby to facet zaprosil na spotkanie?

Polecane posty

Gość offerma.......
ale co ma się udać, po prostu bądź śmiały czego się boisz?

Nie można po prostu być smiałym. Wyjasniałem: 1. Są tacy co najpierw zrobią, potem myślą, wtedy nawet jak są chujowi to nie mają oporów 2. Są tacy co myslą i wiedzą, że prezentują wysoką wartość matrymonialną 3. Są tacy jak ja, którzy myślą i wiedzą, że tej wartości nie posiadają Trudno byc smiałym kiedy się wie, że jest się do niczego. 🖐️

Gość offerma.......
wartość matrymonialną - piszesz jak o wymianie handlowej a co z miłością?

Gość offerma.......
przecież tutaj rozmawiasz mozesz robic to samo w realu

Nie, nie mogę. Tutaj mogę gadac o przegraństwie, w realu za takie coś byłbym spalony. :classic_cool: Po drugie tu nie widać mowy ciała, a jak dyskusja obiera niebezpieczny kierunek to mozna po cichu się ulotnic :classic_cool:

Gość offerma.......
w realu też można się ulotnić, w sensie na randce chyba laska ciebie nie pobije ani nie zgwałci

W realu jak zrobię coś głupiego(a zrobię), łatka kretyna/niedojdy/lamusa przylgnie do mojego wizerunku i bedę się bił z myślami, że pewnie własnie wysmiewa mnie w gronie swoich koleżaneczek. 🖐️

Gość offerma.......
a dlaczego cie to wgl obchodzi ze bedzie wysmiewała czy robiła coś innego, to jej problem

Obchodzi bo jak ktoś zawsze był tym gorszym to chciałby w życiu też poczuć, że stanął na wysokości zadania, a nie jest obiektem kpin. :) Taka co ma kolegów to jeszcze gorzej, gdyż na ich tle wypadłbym tak niemęsko, że zamknąłbym się w sobie :classic_cool: