Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robertus...........

Jakie ma dla was znaczenie żeby to facet zaprosil na spotkanie?

Polecane posty

teraz udaje , ze wie co ma robić , jak otrzymał odpowiedzi... ta kobieta pewnie czeka gotowa w bikini, a ten klepie w klawiaturę...

"teraz udaje , ze wie co ma robić , jak otrzymał odpowiedzi... ta kobieta pewnie czeka gotowa w bikini, a ten klepie w klawiaturę..." :D

Gość offerma.......
PBW - to czemu się nie uczysz od kolegi

Gość offerma.......
Pink_Panther Kurde no, wstrętne to niesamowicie. Ja sobie nie wyobrażam opowiadać koleżankom takich szczegółów. " ale nikt nie pisał tutaj o szczegółach tylko kiedy i z którą to kobiety lubią opowiadać ze szczegółami

Bo kolega nie musiał się uczyć, od czasów gimnazjum nie miał problemów z dziewczynami, po prostu taka psychika, że najpierw robi, a potem ewentualnie mysli. :classic_cool: Ja niestety najpierw mysle, mysle i mysle dochodząc do wniosku, ze nie mam szans i nie warto robic. :classic_cool:

Gość offerma.......
PBW - a skąd wiesz, że nie opowiada ci bajek

Trzeba wprowadzić więcej spontanu, a nie zastanawiać się. :classic_cool: Zresztą u mnie ten brak zastanowienia raz za dobrze się nie skończył, więc może lepiej nie będę w tym temacie się wypowiadać. :D

"Trzeba wprowadzić więcej spontanu, a nie zastanawiać się. " Niestety nie dostałem tego w spuściźnie genowej. :classic_cool: Koleś moze i sciemnia ale wątpię, bo gadał też ze miał roczną przerwę i jakoś zadna nie chciała dłuzej z nim ciągnąc znajomosci(pewnie dlatego ze pracy nie miał) ale teraz coś się znowu ruszyło, wiec się chwali. :classic_cool:

O boże, to najgorsze co może się przytrafić kobiecie- trafić na dziffkarza, co nazywa swoje byłe przeszkodami do zaliczenia. :classic_cool: Ja muszę lecieć, będę za jakie dwie godzinki. Papa. ;)

Gość offerma.......
PBW - jak to jakieś pasztety to żadne osiągnięcie

Gość offerma.......
poza tym ten twoj kumpel je OSZUKUJE a zło wraca

eee bzdura z tym złem, dzieci chorujące na raka jeszcze nic złego nie zdążyły zrobić, więc za co są karane? Poza tym cholera wie czy je oszukuje, w obecnych czasach mając bajer i bedąc pewnym siebie nietrudno o przygodny seks :classic_cool:

Gość offerma.......
a skąd wiesz czy takie dziecko nie było w poprzednim wcieleniu Hitlerem zło wraca, to pewne mówię, że on je nazywa dziw kami więc wątpię, żeby był równie szczery wobec nich

Gość offerma.......
poza tym skoro miał roczną przerwę z powodu braku pracy to wątpię, żeby to bylo na zasadzie przygodnego seksu gdyby byl tak atrakcyjny fizycznie, to brak pracy nie miałby znaczenia czyli jednak wciskał kit o zwiazku itp ściemy

Wiesz on nie wszystkim na pewno wyda się atrakcyjny, bo powiedzmy jego głos i nie do końca wyrazna wymowa mogą mu w tym przeszkadzać. 🖐️ Ale fizycznie radzi sobie, bo w miare wysoki, modnie się ubiera i niełysiejący(:classic_cool:). :D Moze i sciemnia ale przynajmniej jedną to miał na pewno.

Gość offerma.......
a jak ona wyglądała, widziałeś ją? poza tym jedna to żaden wyczyn

tą brzydką widziałem, pozostałe niespecjalnie, bo mielismy słabszy kontakt. Te ostatnią moze zobaczę jezeli beda razem i akurat beda razem. 🖐️ Dla wiekszosci tutaj jedna to wyczyn ponad mozliwosci :classic_cool:

Gość offerma.......
gdybyś chcial to byś miał

Gość offerma.......
a czyja?

Genów, wychowania. 🖐️ Przecież trudno obarczac siebie samego winą, że było się niesmiałym od podstawówki, podczas gdy większość była zywiołowa i nie miałą zadnego problemu z dogadaniem się. :classic_cool: Choćby ten koles. Niezbyt inteligentny teoretycznie powinien miec ogromne kompleksy i zamknac się w sobie ale od dziecka był własnie tego przeciwienstwem. 🖐️

Gość offerma.......
no to bądż śmiały, koorwa