Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna pani z 87

czy on się we mnie zakochał, czy ja coś sobie uroiłam? wejdźcie proszę

Polecane posty

Gość pewna pani z 87
z erekcją miał problemy, najbardziej gustował w minetce, choć nie wiem czemu. Spytałam o wiek, powiedział, że nie powie bo nie chce mnie przestarszyć, a wiek dzieci znam bo często wspominał o nich. O każdym z jego dzieci wiem dość spooro bo czesto gadał o nich.

Rzeczywiście prawie 40 lat róznicy to już przegiecie. Do 20 lat róznicy spoko. Ja bym sie z takim związała, jesli dzieliłoby nas do 20 lat róznicy. Ale 40 lat to już masakra. Jak mój dziadek, nawet nie ojciec ;/

Gość babeczzkaa
No to nie łapię tego. A komentarz o jeansach mnie rozwalił;)

Gość pewna pani z 87
umiał, w tym wieku ma się jakieś doświadczenie w tej materii

Gość babeczzkaa
Albo jakaś trochę tępa jesteś albo kpisz sobie w nas, więc ja podziękuję już za rozmowę.

W sumie takie historie zdarzaja się w życiu... Jesli to nie jest prowo to współczuję ci autorko.. Nie do pozazdroszczenia sytuacja. Nawet gdyby miał odejsc od żony, związac sie z tobą to byłby starszy od twoich rodziców, wiek zblizony do twoich dziadków.

Gość pewna pani z 87
a czemu wyciągasz takie wnioski? a to ze spodniami to był tylko przykład:O nie chciałam podawać szczegółów bo wiedziałąm czym to się skończy:O właśnie takimi oskarżeniami. Zakochałam się? nie wiem. Zauroczyłam na pewno.

Gość pewna pani z 87
akurat na jego higienę nie miałąm co narzekać. dbał o siebie i o porzadek, czesto wrecz sprzatal balagan w pokoju po mnie:p

Sztuczna szczeke pewnie ma. Wyciagnał zapewne przed robieniem minetki.. Tragedia ;/ A tak powaznie to powiem ci, że jak najszybciej bym go sobie odpusciła. Przyszłości i tak z nim nie bedziesz miała. Jedynie zafundujesz sobie cierpienie ;/

Gość siostraMierzwa
autorko, przyznaj się, że to prowo:D niemożliwe, żeby istniały takie 24letnie kobitki:D

Gość pewna pani z 87
chyba tak trzeba... tylko czemu serce tak boli?

"Zauroczyła się w panu po 60 tce. Cóz i tak w zyciu bywa" - a później się okaże, że pan ma jakieś 70 lat :D A na koniec, że tu wcale nie chodzi o jej faceta tylko koleżanki. A tak naprawdę to autorka jest facetem :D

Gość pewna pani z 87
ja sama nie wiedziałam, że coś takiego może mnie spotkać, jadąc do tej roboty nawet nie przypuszczałam. Piękna nie jestem, przeciętna, widać coś się mu we mnie spodobało

Gość siostraMierzwa
tzn że lecisz na każdego faceta, który wykaże minimum zainteresowania tobą? pytanie do Ciebie było inne... a odp z czapy :D opcje są 2 a) prowo b) jesteś wyjątkowo nierozgarnięta [ to eufemizm :D]

Pewnie dziewczyna nie ma powodzenia, dziadek jej trochę naściemniał i sięzauroczyła, bo ktoś wykazał nią zainteresowanie.

Gość pewna pani z 87
nie jest to prowo. Podrywali mnie tam też inni, jeden w w wieku 30 lat. Ale on bił ich na głowę swoją dojrzałością. Ci młodzi blado przy nim wypadali, jak gówniarze

Damascenka To w takim razie ile ta żona ma lat? Ja nie wierzę, że to nie prowo NIE MA TAKICH DURNYCH BAB! Jeśli to nie prowo to zobacz jaka dobra bajere musi miec dziadek skoro poleciała na niego 24 latka? Ja pierd. Musi miec dobre gadane :D