Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna pani z 87

czy on się we mnie zakochał, czy ja coś sobie uroiłam? wejdźcie proszę

Polecane posty

Gość siostraMierzwa
myślę, że on nie jest tak dziwny, jak ty naiwna

Gość pewna pani z 87
tak, stamtąd dzwoni. Jak jezdzi do swojego domu w weekndy to tez dzwoni jak wyprowadza psa. Mowil ze zawsze moge odezwac sie do niego, nie patrzec na to, czy jest w domu, czy nie. to tez dziwne...moze zona nie umie sprawdzic mu telefonu lub on go chowa?

Autorko zrobisz jak uważasz, ale sa dwa wyjścia - pogadaj z nim otwarcie, zapytaj czy są szanse, że odejdzie od żony, albo w ogóle z nim nie rozmawiaj i urwij całkowicie kontakt. Myślę, że w tej sytruacji po przeczytaniu tego wszystkiego co napisałaś, lepsze byłoby dla ciebie drugie rozwiązanie. Ja z takim gościem nie chciałabym być, nawet, gdyby dla mnie miał zostawić żonę.

"Po co wydzwania, ponosi koszty skoro nie traktuje mnie powaznie?" Niektóre sieci wprowadziły "darmowe numerki". :P Ponosi się tylko koszt "abonamentu" w postaci paru telefonów i ewentualnego biletu z hotelem. Może on też wpadł w sieci durexPLAY? :)

Gość pewna pani z 87
u nich to w ogole to jest dziwne. On juz na emeryturze, ona jeszcze pracuje zawodowo, starszy od niej jest o jakies 10 lat. Niechetnie jednak mowi o swoim zyciu z nią. Chyba przestane odbierac te telefony od niego

Gość pewna pani z 87
ja nie wiem dokladnie ile ma lat. Moxe pomozecie obliczyc. Ma dzieci w wieku 32, 29 i 18 lat. Żona, jak mowil ma 54 lata, a jak spytalam o ile starszy od niej to powiedzial, ze ok 10:p

Gość siostraMierzwa
może zawodowo pracował jako górnik, strażak, policjant-oni wcześniej przechodza na emerytury. Ty się dziwisz, że on mało o żonie mówi? :D:D

Gość siostraMierzwa
to wychodzi na to, że Ty liczyć nawet nie umiesz :D

Gość pewna pani z 87
niby wychodzi ok 60, ale kurczę, nie wyglada na tyle!

Gość siostraMierzwa
choć muszę przyznać rację, że 64 to jak najbardziej jest " po 50" :D tylko chyba trochę więcej niż każdy tutaj sądził

Gość pewna pani z 87
dość zadbany jak na swoje lata to nie widac, mi nie chcial sie pochwalic wiekiem

Gość babeczzkaa
Fuj, 60 letni dziadek. Moze Ty rzeczywiście masz coś z psychiką dziewczyno.

Gość siostraMierzwa
nie chce mówić za dużo o żonie, nie chciał się pochwalić starczym wiekiem... no no ciekawe.... ;)

Gość siostraMierzwa
Chyba masz rację Damescenka :D

Gość pewna pani z 87
nie każdy 60latek wygląda jak staruch. Nie ten 'mój'. Góra 50 byście mu dały, skoro nawet w miarę modne jeansy nosił

Gość pewna pani z 87
wlasnie dlatego przenioslam sie tu na uczuciowy, zeby nikt mi nie pisał ze to prowo:(

Gość babeczzkaa
To wciąż stary facet. Po tej wpadce z alkoholem dalej z nim sypiałaś? Może po % się wydawał nie taki najgorszy?

Jak nie mysleć, że to prowo skoro piszesz, że nawet nie wiesz ile on miał lat... Ja bym o to w pierwszej kolejności zapytała. Wiesz ile mają jego dzieci, a nie wiesz ile on sam ma ,lat.

Gość babeczzkaa
Ja po prostu staram sie zrozumieć, ale o ile mogę sobie wyobrazić, że zakochuję się w starszym sporo facecie i tak bardzo zawraca mi w głowie, tak już nie rozumiem jak może pociągać ktoś o 40 lat starszy ode mnie. No po prostu fuj:/