Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prima Ballerina Paris

Dlaczego mnie nie lubia...?

Polecane posty

Mam 16 lat i przeprowadzilam sie z francji do polski (w dodatku na totalna wies) Mam korzenie polskie, dziadkowie ze strony mamy to polacy.... W moim gimnazjum dziewczyny mnie chyba nie lubia raczej napewno... Chlopcy sa ok ale dziesczyny..... Masakra Jak wchodze do sztni to sie patrza i juz szptaja cos.... Nie wiem dlaczeooo.. Jestem fotomodelka i jestem ladna ale one tez sa ladne wiec wykluczam wyglad... Charakter tez poniewaz jeszcze nic takiego nie zrobilam zeby mogly mnie obgadywaccc.... Czemu one sa takie wobec mnie...? Staram sie byc mila...

Gość nowa w stadzie zawsze
budzi popłoch i niepewność co się kończy obgadywaniem. Ludzie to zwierzęta stadne :p

Gość dfargv
A Skad tak dobrze po Polsku piszezs?

Gość no to siup...
sa zazdrosne i tyle w temacie:-)

Bo ja z rodzicami po polsku rozmawiam bo dziadkowie ze strony mamy sa polakami...a tatus sie przez tyle lat nauczyl polskigo xxx Dlaczego na polska wies.... Mama jest w ciazy i postanawila ze wybudujemy dom na wsi i zamieszkamy w polsce.... Tata jak tata nie bedzie sie z mama kucil, a jego i tak nie ma tylko na sobote i niedziele przylatuje xxx Wyobrazicie sobie ze to naprawde taka calkowita wies...... Nie chce obrazac ludzi mieszzjacych na wsi ale trudno sie przyzwyczic jak cale zycie spedzilam w paryzu...

poza tym polskie dziewczyny są dziwne, proponowałam jednej koleżance miłość francuską a ona nie chciała :(

Gość You are everything xxx
Ktos sie podszywa ,, propnowalam kolezznce milosc francuska... to nie ja piszee.... Boze co za dziwny swiat xxx Tam bylo wszystko latwiejsze xxx A o chlopcow to te dziewczyny niech sie nie martwia bo napewno ich im nie odbije...nie mam takiego zamiaru...

Gość You are everything xxx
a nie odbije chłopców, bo jestem less oczywiście :P

Gość pseoudnim nieprawdilowy
zazdroszcza Ci kochana,bo sa wiesniakami co nie wyjechaly nigdzie nigdy.