Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zochacoszlocha

nigdy bym nie chciala mieszkac

Polecane posty

Gość oj fantasyyy
oj placzki i ich fantazje:)

Gość bronken schinken
Autorka jedzie ze statystykami, stereotypami i udaje "ynteligentnom" :D moze juz sie nie odgryzla bo widzi na jakiego debila wyszla. Typowa zarozumiala poleczka (na Polke nie zasluguje).

Gość karolliiina
całe szczęście, że nie muszę mieszkać w Polsce i mieć do czynienia z zawistnymi prostakami, którzy udzielają się w tym wątku. Chyba nigdy złośliwe istoty nie zrozumiecie, że można gdzieś mieszkać z wyboru a nie z konieczności. Jestem w UK już trochę i jeżeli chodzi o porównanie poziomu życia tutaj i w Polsce, to takiego porównania nie ma. I na pytanie, czy wracam konsekwentnie odpowiadam, że nie mam po co. Pozdrawiam wszystkich 'normalnych' Polaków w UK.

Gość bronken schinken
Autorka i wiekszosc osob tutaj sie udzielajacych jest wlasnie za granica wiec to nie jest tak ze ci zlosliwi zostali w Polsce :)

Gość numerowaaaaaa
zawsze mnie smieszy jak Polak azywa innych Polakow "Polaczkami", jakby sam niby kim byl, Argentynczykiem? ;)

Gość Numero unooo
Dzoecko, to pogardliwa nazwa tak jak angol, szwab itp. Czemu cie to bawi? :)

Gość numerowaaaaaa
Smieszy mnie to, bo jak ktos mowi "Polaczki" na Polakow, a sam jest Polakiem, to tak, jakby siebie przezywal.

Gość Numero unooo
Rozumiem o co ci chodzi ale niestety Sa Polacy i polaczki :) ci drudzy zazwyczaj gardza swoimi rodakami, sieja nienawisc i przynosza wstyd Polsce(i nie mam na mysli ludzi ktorym sie po prostu nie udalo, ale tacy np prymitywne przeklinajace osobniki). Obywatelstwo maja polskie ale nie zasluguja na nie.

Gość takaaajednaa
Nigdy nie chcialabym mieszkac tam gdzie jest zimno, albo cigle deszczowo i plucha. Uwielbiam slonce, cieplo, i piekne krajobrazy, dllatego mieszkam w cieplym i pieknym zakatku kuli ziemskiej. Nie rozmiem po co sie wyzywacie, przeciez kazdy ma inne preferencje co do miejsca zamieszkania.

Gość butla wina hop siup
autorka zaczela. niby czemu zaczela prowokacyjny temat? teraz ma :) ja np nigdy nie zamieszkalabym w Brazylii. Ze wzgledu na ludzi. Faceci brzydcy jak noc ( mega puszczalscy) a dziewczyny z reszta tez (do tego maja zabie glosy). i te sztuczne przyklejone usmiechy (na zdjeciach), kto balowal ogolnie z Latynosami to wie, ze kazdy z nich zaklada gorna szczeke na dolna ware i ma usmiech. jedyne co (jedynie mlode) kobiety maja fajne tam to pupy :) dziekuje za uwage

no z tymi usmiechami to prawda :) znam kilkunastu Brazylijczykow i oni wlasnie takie usmiechy doklejaja na zawolanie zeby wesolo na zdjeciach wygladac. tylko z czasem to irytuje... wlasciwie lepsze to niz naburmoszona geba :D