Baba 232 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Sam może nosić... Nooo. Na dzyndzlu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ty jesteś jeden na milion Miseczki silikonowe też mają ramiączka. To raz. Dwa. Niektóre modele staników (najczęściej koronkowe) mają wszyte w miseczki paski silikonowe. Wszystko po to, by zachować ładny kształt. Temperatura skóry "robi całą robotę". Możesz swojej starej śmiało kupić Ja się nie znam przyznaje bez bicia. Jakbym.miał kupować to bym patrzył czy dłoń otwarta się mieści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 945 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: A po co bluzka? i to jest przewaga doświadczenia nad młodością 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 100 Napisano 3 godziny temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: A po co bluzka? Też tak pomyślałam ale trzeba chociaż zachować pozory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ja się nie znam przyznaje bez bicia. Jakbym.miał kupować to bym patrzył czy dłoń otwarta się mieści. Też nie znałam wszystkich tricków. Człowiek się uczy całe życie i ciągle nas coś nowego zaskakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Nie obrażaj lumpeksów. Shein używane ciuchy sprzedajecie swoje tam używane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Też tak pomyślałam ale trzeba chociaż zachować pozory. Ona ma wywalone https://v.wpimg.pl/MDA4ODBkYiUgVjl3bRBvMGMObS0rSWFmNBZ1Zm1cdXA5GyktLg4_ITFbYSMwHj0lNkRhNC5ELDQoGzl1bQ8kNzFYLj1tDiAmJFBgdnFceXR3UXZpdl50dWwAKXF0Rix1cAdic3pcL3RxDHd0Jg56Zjw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 241 Napisano 3 godziny temu 40 minut temu, Baba napisał: Był dzień świra, jest dzień zyeba... Ale każde oszustwo musi mieć granice przyzwoitości. Nie dam rady się naciągnąć do 166 cm wzrostu. Ja już tylko w dół lecę Chcesz powiedzieć, że wszystko leci Ci w dół? I już nas na to przygotowujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Shein używane ciuchy sprzedajecie swoje tam używane? Nie kupiłam niczego na shein i tym podobne. Nigdy nie sprzedaję swoich ubrań. Oglądam tam sprzęt i przy okazji sprawdzam inny asortyment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 241 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Też nie znałam wszystkich tricków. Człowiek się uczy całe życie i ciągle nas coś nowego zaskakuje. I tak do końca życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: 0dbyt Օdbyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Tak serio Temu zdetronizuje Allegro, Polacy tam też sprzedają. Kupicie coś polskiego macie dostawę w 1 dzień i to za darmo z Polski. Wszystkie poważne Polskie firmy już tam.sprzedają. Na aldrogo albo smarta i za 40.zl.kupic a tam .za ile kupicie dostawa za darmo Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Ona ma wywalone Steczkowska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Chcesz powiedzieć, że wszystko leci Ci w dół? I już nas na to przygotowujesz? Nikt z was nie straci na moich wzlotach i upadkach. Śpijcie spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tak serio Temu zdetronizuje Allegro, Polacy tam też sprzedają. Kupicie coś polskiego macie dostawę w 1 dzień i to za darmo z Polski. Wszystkie poważne Polskie firmy już tam.sprzedają. Dlatego oglądam i porównuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Steczkowska? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 249 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Shein używane ciuchy sprzedajecie swoje tam używane? Co ty za ...ety znowu opowiadasz. Skąd na chińskim portalu nasze używane ciuchy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Tak. No to widocznie ona może mieć wywalone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Baba napisał: Dlatego oglądam i porównuję. Mnie zastanawia jak oni robią za darmo dostawa. Czy caly sklep zarabia , ich stać na darmową dostawę DHL UPS czy InPost paczkomaty. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Co ty za ...ety znowu opowiadasz. Skąd na chińskim portalu nasze używane ciuchy? Tak, na platformie Shein, w ramach funkcji Shein Exchange, można odsprzedawać używane ubrania tej marki w Europie. Usługa ta została uruchomiona w celu umożliwienia użytkownikom łatwej odsprzedaży posiadanych produktów Shein. Jak to działa: W głównej aplikacji Shein należy kliknąć "sprzedaj", aby rozpocząć proces odsprzedaży używanej odzieży. Dostępność: Usługa została wprowadzona najpierw we Francji, a następnie ma zostać uruchomiona w innych krajach europejskich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: No to widocznie ona może mieć wywalone. Wiadomo. Gwiazda i do tego mega seksi kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 241 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: Nikt z was nie straci na moich wzlotach i upadkach. Śpijcie spokojnie Lubię spać spokojnie i wstać bladym świtem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Temu można kupić ciuchy 4F są tańsze niż w Polsce. Sprzedają Polska żywności wszystkie branże są nawet zupkę chiñską można kupić vifona czy innej firmy. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu Sery polskie można kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 241 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Sery polskie można kupić I krowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I krowe Wszystkie spożywcze firmy są tam nawet mięso Nawet mleko z Temu dostawa chyba do 24 godzin Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 249 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Baba napisał: Dostępność: Usługa została wprowadzona najpierw we Francji, a następnie ma zostać uruchomiona w innych krajach europejskich. Dziękuję, do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Mnie zastanawia jak oni robią za darmo dostawa. Czy caly sklep zarabia , ich stać na darmową dostawę DHL UPS czy InPost paczkomaty. Nie myślałem o tym. Wiem jedno. Znalazłam produkty, które kupuje w sklepie stacjonarnym u siebie i płace za nie mniej. Pierwszy przykład z brzegu. Mam wodę perfumowaną w domu za 25 zł (wcześniej promocja 18) a na TEMU kosztuje 49zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu Allegro cienko widzę przy tym jak drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach