Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina 31 krakkkk

Witam, mam 31lat i mam 5 synów, chcialabym postarac sie o jeszcze jedno,

Polecane posty

Gość echcia
Na dziewczynkę współżyje się kiedy śluz jest już biały (po owulacji) i taką radę dał mi mój ginekolog. Może dlatego autorka ma samych synów???? :D Kiedy współzyje się na długo przed owulacją to większośc pleników (nawet tych żeńskich) nie przeżywa bo jednak gazety troszkę przekolorowywują siłę żeńskich plemników (żaden nie jest supermanem) a że kiedy już doszło do owulacji i jajeczko jest w ostatniej szansie to środowisko pochwy zmienia się już na tyle że plemnik męski który lubi rzadki (ten czysty) śluz, nie sotrze już do jajeczka natomiast te wolniejsze plemniki moga ale nie muszą zdążyć (często się jednak udaje) i lepiej przechodzą przez biały gęstszy śluz. Ja mam 3 synów i każdy był poczęty na kilka dni przed owulacją aż spóbowaliśmy tej ostatniej metody i jest dziewczynka:).

Gość alina 31 krakkkk
powie ktos jak to jest z tym laboratoryjnym badaniem spermy? i ile kosztuje odfiltrowanie plemników i jak to pozniej jest inseminacja tymi żenskimi?

Gość alina 31 krakkkk
echcia to jakies glopoty ci mowil twoj gin, smiechu warte ze na dziewczynke PO owulacji, pewnie nie doczytal tych kolorowych gazet wlasnie ;)

Kobieto, opanuj się! Wstrzymaj te Swoje EGOISTYCZNE pragnienie dziewczynki! :O Nie dość, że chłopcy już się kiszą w takim domu, to ty chcesz jeszcze jedno? Mówisz o finansach, że stać Cię na nowy dom, ale pomyśl, wszyscy muszą się przeprowadzać, bo ty egoistko chcesz córkę? :O Ciesz się, że masz zdrowe dzieci, a nie produkujesz kolejne, być może chore ci się urodzi. W mojej rodzinie babcia rodziła samych synów, dokładnie 7 synów. A moja matka urodziła 3 córki. Wątpię, żeby twoje 6 dziecko było dziewczynką, bardzo wątpię.

Gość echcia
To z artykułu ktory przed chwila znalazłam :( Muszę tutaj powiedzieć, że bardzo rzadko pewna część mężczyzn, głównie z powodów genetycznych posiada jeden z rodzajów plemników w większej części obumarły a pozostałe żywe są niedorozwinięte i słabe, co prowadzi poprzez system selekcji w organizmie kobiety do całkowitego ich wyeliminowania. Chcąc wtedy potomstwo tej płci, mężczyzna powinien maksymalnie zwiększyć żywotność swego nasienia (punkt 1-4). Jak również kobieta powinna poprzez odpowiednią dietę i inne czynności, stwarzać lepsze szanse dla tej grupy plemników. Wtedy, jeżeli małżeństwo posiada same dziewczynki jest szansa (mała) na zaplanowanie chłopca, odwrotnie raczej niemożliwe.

Gość alina 31 krakkkk
Ciekawe jak bylo u Beckhamów, napewno to bylo invitro lub inna sztuczna metoda z wyselekcjonowanych plemników,wątpie by ryzykowala miec 4 syna

Gość skdjodj
Dziewczyno , szanse na dziewczynkę teoretycznie zawsze są ale....ja obie swoje córki poczęłam właśnie po wystrzeleniu jajeczka i tak sobie ono dwa dni czekało (sluz biały jak budyń a cykl monitorowany podczas dojrzewania i wydobycia się jajeczka). Planowaliśmy mieć synów i za pierwszym jak i za drugim razem kochaliśmy się wedle poradnika , czyli tak by mega szybkie plemniki dotarły w trakcie owulacji i co....mamy dowe córy :D Obecnie jestem w ciązy (8 miesiąc) z chłopczykiem (dopieliśmy swego :D) ale kochalismy się dokładnie odwrotnie by nie mieć 3 córci. Tu pisały dziewczyny o metodzie odwrotnej jaką się ogólnie słyszy i powiem ci że u nas się powiodła jak i u siostry męża również. Powodzonka zyczę i uwierz że niekażda kolorowa gazetka (jej porada) tyczy się wszystkich kobiet:)

Gość alina 31 krakkkk
oo super ze Ci sie udalo z synkiem, mnie tez sie uda jak nie teraz to za 7 razem :P

Gość pfdfl;lf;lf;ldfk;lsfklfk
Autorko jeżeli jesteś kobietą i bawisz się w prowokacje to wiedz że los bywa przewrotny. Ten scenariusz przejdzie do twojego życia , nie wierzysz? Jeszcze się przerazisz i zdziwisz:)

Gość alina 31 krakkkk
d.bill a czemu, mozna wiedziec? :) moze tak mi odpowiesz z rownie szerokim usmieszkiem? hmm?

Gość Autorko a czy w rodzinie męża
jest więcej chłopców czy dziewczynek ? Może mąż ma brataa ten brat synów a nie córki? Czasem konkretna płeć to sprawa genetyczna i choćby próbować któryś raz to i tak na nic wszsytkie trudy. Uwierz mi, w twoim przypadku (przy 5 chłopaków) to raczej nikłe szanse zwłaszcza że nawet dawałaś szansę żeńskim plemnikom i nic. Ja bym nie ryzykowała a jeżeli już to metodą odwrotną do powszechnie uznawanej (owuacja)

Gość alina 31 krakkkk
mąż ma 2 siostry. jedna ma 2 corki i syna a druga syna i staraja sie o drugie. o zgrozo mam nadzieje ze maz ma jakies zeskie plemniki.odpowie ktos o to laboratoryjne badanie i odfiltrowanie ?

Gość spriteeeeeeee
alina na boga www.gogle.pl i szukaj! :o Na forum trafiłas to i w goglach poszukac chyba umiesz :o Ja tez zawsze slyszlaam, ze wczesniej przed owu na dziewczynke a pozniej w owu i po niej na chłopca. Ale co organizm to organizm.

Gość alina 31 krakkkk
DZIEKI, ALE BOGA TO TY ZOSTAW W SPOKOJU

Gość Autorko a czy w rodzinie męża
O dzieciach sióstr męża (płci) zadecydowali ich męzowie a nie geny rodu męża i jego sióstr. Odfiltrowaniem plemników Y od X się nawet nie zajmuj bo u was prawdopodobnie chodzi o tak malutką ilość tych żeńskich że tylko in vitro by poskutkowało z bezpośrednim "wszepieniem" żeńskiego plemnika do koorki jajowej albo też odfiltrowanej spermy aż za szyjkę macicy (by miały krótszą i łatwiejszą drogę). Ja myślę że najpierw trzeba by okreslić ilość żeńskich plemników a to badanie powinno być najtańsze i dopiero potem zacząć myśleć o wirówce. Niestety musiałabyś popytać w klinikach płodności mailem bądź telefonicznie.

Gość alina 31 krakkkk
rozumiem, dzieki, a w zwyklym laboratorium co krew sie +ba+da nie zrobia? trzeba bedzie sie tym zainteresowac. a invitro jest refundoeane, za darmo na nfz mozna?

Gość zasadnicze pytanie mam:
echcia---------> wszystkie moje dzieci były PLANOWANE więc znam dokładny moment ich poczęcia pierwszy jest syn - został poczęty w 17dc w owulację (współżyłam wtedy od 11 dc do 23 dc co drugi dzień) druga jest córka - ostatnie współżycie w tym cyklu miało miejsce w 10 dc, a owulacja była w 13dc trzecia jest córka - ostatnie współżycie było w 11 dc, a owulacja była w 14dc w przypadku pierwszej córki było osłabianie plemników, czyli współżycie w 8 i 10dc (ostatni raz) w przypadku drugiej córki to był jeden, jedyny strzał w 11dc jak widać u mnie konsekwencja poskutkowała choć moja teściowa twierdziła, że nie ma szans by wspomóc zaplanowanie płci, bo sama ma dwóch synów, nieplanowanych zresztą;) więc co ona może wiedzieć o planowaniu płci w bzdury z dietami nie wierzę - cały czas jem i jadłam tak samo

Gość alinaaaa
tak chcialas zeby bylo, syn i 2 corki? czemu akurat tak?

Gość okuzwaaaaaa
o ja sie zapitolę, ma 5 dzieci i jeszcze jej mało, ale co niektóre baby są wytrzymałe,

Gość , mam 31lat
, mam 31lat

Gość , mam 31lat
, mam 31lat

Gość wiarygodne
http://sumero-cyfrologia.com/corkaczysyn.php tu masz link jeśli naprawdę chcesz wybrac płeć . Skontaktój sie z Nim nie jest drogi ale za to w 100 % trafny ja bym nikomu nie zaufała , po tym co powiedział o moim dzieku , nie znając go , nie wiedząc co urodziłam , i nie wiedział jakie ma skłonności chorobowe opowiedział mi co moje dziecko przeszło co może przejść jakie jest , to samo o mnie , nie do uwierzenia , zdecydowałam się na drugie dziecko z wybraną płcią i tak jak mi dzień wyznaczył za pierwszym razem strzał w 10tkę i teraz mam co chciałam :-)

Gość wiarygodne
zasadnicze pytanie mam: A ja z pierwszym dzieckiem zaszłam w 24 dniu cyklu a z drugim w 7 dniu cyklu a owulacje miałam zawsze mniej więcej pośrodku więc jak to jest??? niestety kobieta ma więcej niż raz nawet do 4 razy owulację w czasie cyklu ........

Gość człowieku wyżej:
nie ośmieszaj się ze swoimi teoriami:O a może kobieta ma 10 owulacji w cyklu?:O

Gość człowieku wyżej:
kobieta moze zajść w ciążę i w 40 dc i nie ma w tym nic nadzwyczajnego, cykle może być dowolnie długi więc dzień cyklu akurat nei ma nic do rzeczy, ale pieprzenie o 4 owulacjach w cyklu nie jest nawet śmieszne

Gość wiarygodnie
nie jest śmieszne właśnie ale prawdziwe to dlaczego np są takie przypadki że rodzą się blizniaki dwu jajowe i jedno urodzi sie w jednym dniu a inne w następnym lub kilka dni pózniej jakbyście pogłębyły się w temacie troche bardziej to byście uwierzyły !! ja się na ten temat nie będe więcej wypowiadac jak , ktoś nie sprubóje to nie uwierzy , ja też nie wieżyłam a jednak .... Trzeba rochę zaufania!!!

Gość no to wierz sobie dalej
w swoje śmieszne teorie tylko nie naciągaj na nie ludzi za PRAWDZIWE PIENIĄDZE!

Gość 747457uy457
5e67iu5e67u

Gość przeczytałem
dziecioroby! Do roboty byś poszła a nie dzieci tylko rodzisz! 31 lat i 5 dzieci ja pierdole