Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezniczka dajanaaaaaaaaa

dziwny facett, gdzie jestes, to ja Twoja ksiezniczka

Polecane posty

Gość orpat
hehe , kto Wam pisze dialogi...???;)

Gość dziwny facett
potem możemy wziąść gorąca kąpiel i po wyjściu wyliże kochana twoją soczystą muszelkę, delektując się Twoim smakiem :-P

nie to nie:o😤 to ponizej mojej kobiecej godnosci prosic faceta o seks :o:classic_cool: 🖐️

Gość dziwny facett
uraziłaś mą dumę o pani! zraniłaś mnie tak dogłębnie aż do czeluści mej duszy

czem cie uraziłam panie?:classic_cool:

Gość dziwny facett
tym jakże dotkiwym kobiecym "fochem", ide leczyć smutki alkoholowym napojem, gdy poczuje w głowie szum, będę się masturbował mysląc o swojej księżniczce a potem zasne sniąć o Tobie. kochanie buziak :)

niegodna jestem pojawiac sie w twoich onanistycznych myslach rycerzu !

witaj rycerzu! ksiezniczka całą noc sniła o swym ukochannym :)❤️! gdzie jestes bohaterze mój?, czy jeszcze leczysz swa niedyspozycje? :classic_cool: tesknie i kocham👄brakuje mi Ciebie.....:( pa🌼!

Gość nie zadowolony
powinniscie sie leczyc i to natychmiast.

gdy juz powrocisz z orki na ugorze o ukochanny wpadnij do swej ksiezniczki na topik:) czekam👄

Gość dziwny facett
książe wrócił z orki i jest napalony na swoją ukochaną jak byk na krowę ;) już czuję Twój rozkoszny zapach

Dawno, dawno temu, na oceanie istniała wyspa, którą zamieszkiwały emocje, uczucia oraz ludzkie cechy - takie jak: dobry humor, smutek, mądrość, duma; a wszystkich razem łączyła miłość. Pewnego dnia mieszkańcy wyspy dowiedzieli się, że niedługo wyspa zatonie. Przygotowali swoje statki do wypłynięcia w morze, aby na zawsze opuścić wyspę. Tylko miłość postanowiła poczekać do ostatniej chwili. Gdy pozostał jedynie maleńki skrawek lądu - miłość poprosiła o pomoc. Pierwsze podpłynęło bogactwo na swoim luksusowym jachcie. Miłość zapytała: - Bogactwo, czy możesz mnie uratować ? Niestety nie. Pokład mam pełen złota, srebra i innych kosztowności. Nie ma tam już miejsca dla ciebie. - Odpowiedziało Bogactwo. Druga podpłynęła Duma swoim ogromnym czteromasztowcem. - Dumo, zabierz mnie ze sobą ! - poprosiła Miłość. Niestety nie mogę cię wziąźć! Na moim statku wszystko jest uporządkowane, a ty mogłabyś mi to popsuć... - odpowiedziała Duma i z dumą podniosła piękne żagle. Na zbutwiałej lódce podpłynal Smutek. - Smutku, zabierz mnie ze sobą ! - poprosiła Miłość, Och, Miłość, ja jestem tak strasznie smutny, że chcę pozostać sam. - Odrzekł Smutek i smutnie powiosłował w dal. Dobry humor przepłynął obok Miłości nie zauważając jej, bo był tak rozbawiony, że nie usłyszał nawet wołania o pomoc. Wydawało się, że Miłość zginie na zawsze w głębiach oceanu... Nagle Miłość usłyszała: - Chodź! Zabiorę cię ze soba ! - powiedział nieznajomy starzec. Miłość była tak szczęśliwa i wdzięczna za uratowanie życia, że zapomniała zapytać kim jest jej wybawca. Miłość bardzo chciała się dowiedzieć kim jest ten tajemniczy starzec. Zwróciła się o poradę do Wiedzy. - Powiedz mi proszę, kto mnie uratował ? - To był Czas. - Odpowiedziała Wiedza. - Czas ? - zdziwiła się Miłość. - Dlaczego Czas mi pomógł ? - Tylko Czas rozumie, jak ważnym uczuciem w życiu każdego człowieka jest Miłość. - Odrzekła Wiedza.

Gość dziwny facett
jeśli pójdę kiedykolwiek na dno to tylko z moją ukochaną, kocham Cię księżniczko 😍 a teraz książe pójdzie spuscić z kija z tęsknoty za moją piękna nimfą.

Gość krzywonogi giermek Marek
te księżniczka ty się tylko roochasz, a ja ani dukata za robotę nie ujrzałem!!! swołocz:classic_cool:

Gość dziwny facett
jak smiesz nieważyć osobę mojej ukochanej księżniczki dajanyyyyyyyyy, za następny swój haniebny występ zostaniesz skazany na obcięcie języka, ty nędzny pomiocie karczmarza.

witaj mój wyborowy roochaczu , mily sercu memu:) jak spedziles dzien? czy myslales o mnie? ukochany?! bo ja...bo mnie...z tesknoty za Toba rozrywa serce 😭

❤️* miało byc, sturba jego suka ;)

coz, widze ze onanistyczno-oniryczne wizje calkowicie zawładneły moim rycerzem, bo zamiast mnie porzadnie wyj.e.bac in real, lub chocby pojawic sie tu na topiku, on odleciał myslami gdzies daleko w przestworza a mnie swedzi:o

smutam:(

Gość m22222222222222222222222222222
srArti:P

no pieknie:o mój krnąbrny wasal zbuntował sie przeciwko swej Pani i zdezerterował:( a Pani znów bedzie musiała dokonac aktu samogwałtu a liczyła na ostre j.e.bańsko, ale jak zwykle musi obejsc sie smakiem :o 🖐️ 😤

Gość dziwny facett
książe ostatnie czasy jest bardzo zapracowany pełniąc obowiązki pana i władcy, tym samym nie mając czasu dla swojej ukochanej :( księżniczko będziesz musiała zaspokoić swe dzikie żądze samogwałcać się i rozmyslająć o szalonym rumaku księciulka.

niepotrzebny mi ksiaze, ktory nie ma dla Mnie czasu :o😤 miedzy nami KONIEC !!!😭

Gość dziwny facett
wedle z Twoją wolą pani, me serce krwawi, a rumak tęskni. może kiedyś się spotkamy, żegnaj. już nie wrócę nigdy po tych jakże gorzkich słowach, które kąsaja mój umysł :(

nigdy sie nie spotkamy ide do klasztoru i za klasztorna furta bede uprawiac do konca mych dni jedynie sluszna boska milosc...duchowa:classic_cool: zegnaj niewierny !

Gość zabłąkany rycerz we zbroi
księzniczko jesteś? :classic_cool: poroochalibyśmy w romantiko scenerii :classic_cool:

roochac to sobie mozesz swoja dziewke kuchenna mnie najwyzej mozesz wylizac pozostałosci po defekacji które mnie sie ostały w kakaowym oku po wyjsciu z wygódki:o:classic_cool:

Gość 12+9= ?
ale jesteście porabani jak chuj...

Gość morderca ze wschodu
ty księżniczka wypiertalaj w półszpagatach lizać odbyty menelom za biedronką :classic_cool: