Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niejedna

Czy w życie kobiety wpisane są dzieci? Czy to przymus?

Polecane posty

Gość niejedna

Mówią,że nie jestem kobietą... Będąc żoną zakochałam się w innym mężczyźnie.Romans trwał kilka lat.Doszłam do wniosku,że dla niego:ja wszystko, wszystko zrobię dla niego. I zrobiłam. Zostawiłam dzieci, mężowi,bo dobry człowiek z niego. Naprawdę się troszczy o dzieci, dba o nie. Wiem że Go skrzywdziłam, ale dzieci widuję.Spotykam się z nimi.

Gość hhu45
idz na spacer w niedziele a nie marne prowo piszeaz.....

kiedy matka zostawia dzieci wzbudza to wiele kontrowersji i w ludziach agresje. a ja ci powiem ze sa tacy co cie nie potępiają, np ja. rozne sa sytuacje w zyciu, zrobilas to co uznalas ze w tym momencie jest dla ciebie najlepsze i obyś nigdy tego nie żałowała. naprawde zycze ci tego. i rozumiem. ale i wspolczuje. dlatego ja wiem ze nie bede miala dzieci. to zbyt odpowiedzialne zadanie. na cale zycie, bezwzglednie. a zaczac nowe zycie majac dzieci- bez dzieci to juz naprawde hardkor jak dla mnie. dlaczego wogole zdecydowalas sie na dzieci?

Gość Alicja Kręgiel
Nowoczesne kobiety XXI wieku nie rodzą!

Gość ligia*
to nie musi byc prowokacja :-( moja kolezanka zrobila dokladnie to samo :-O

Gość kul czy nie???
Nie koniecznie porvoo od razu, osobiscie znam baardzo podobna sytuacje jak najbardziej i jest ich nawete sporo, a te osoby co piuszą provoo to niech otworza oczy na jakim swiecie zyja bo zdazrają sie takie sytuacje i to nie rzadko

W rodzinie męża był taki przypadek - kobieta zostawiła swoje dzieci, półrocznego i 5 letniego chłopca i wyjechala za granice do pracy - juz nie wrocila do dzieci tylko sobie jakiegos faceta przygruchala .... dla mnie to chore zostawic tak male dzieci.

Zrobiłaś co uważałaś za słuszne Ja nigdy nie oddałabym nikomu dzieci - ale to ja Nie wszystkie kobiety odczuwają tak silny instynkt macierzyński i ja Cię rozumiem Część zaraz Cię potępi ale moim zdaniem zrobiłaś jak czułaś Z ojcem też napewno nie będzie im źle

Gość mialam to samo.,.,
moja wlasnie matka wyjechala tazke do pracy zagranice, bylam pod opieką ojca, przyjezdzala 3-4 razy w roku do nas, poźniej rzadziej az wreszcie wogole juz nie przyjezdzala niesstety,tam znalazla sobie figasa ,zalozyla rodzine i tyleee.Przez jeszcze 2 lata kase wysylala na mnie a poźniej juz wcale

Gość zdziwko-strzelić karpia
Żyjemy w czasach mężczyzn bez jaj, kobiet z jajami, kobiet bez macierzyństwa z wyboru. Transwestytów mentalnych,cielesnych. Co ludzie, co podludzie?

Gość kafeja
I znowu jakaś blatć albo prowo