Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Jesteście zadowoleni z wyników wyborów???

Polecane posty

Gość zakochana panii
nie

Gość Paulina 26Poznan
Ja także nie narzekam. Żałuję, że PJN ( chociaż na nich nie głosowałam) nie przeszli. Cieszy mnie fakt, że ten obłąkany malec nie wygrał.

Gość ptasiek nastroszony
sprawiedliwosci i szczesciu stalo sie zadosc

Gość lu ne
TAAAAAAAAAAAAAAK, JEST SUPER!

Lewuś - wstydź się:P nie można być aż takim ignorantem :P weź czasem do ręki normalną gazetę a nie tylko świerszczyki :classic_cool:

Gość ja jestem kobietą i
głosowałam na Palikota do sejmu i PO do senatu więc zwycięstwo

Gość betaett
nie! po zobaczeniu tego usmiechnietego ryzego smiecia sie rozplakalam nienawidze go! zlodziej, kutas. jeszcze bedziecie zalowac!

Paulina 26Poznan Ja także nie narzekam. Żałuję, że PJN ( chociaż na nich nie głosowałam) nie przeszli. Cieszy mnie fakt, że ten obłąkany malec nie wygrał. skoro tak mówisz tzn. że Ci na których głosowałaś jednak weszli :classic_cool: 🖐️

Gość ona zielona napalona
hahaha zobaczymy frajeży czy bedziecie sie tak cieszyc jak obietnice wyjęte z tylkow będa wykonane:D:D Ale patafiany.żebyście sie nie posrali ja nie glosuje nigdy bo jestem patriotką .nasz kraj tworzą zwykli ludzie a nie malpy ;-)

ona zielona napalona może wrzuć nieco na luz - pewnie ortografia CI się wtedy poprawi - to pewnie wynik słabego oczytania :)

Gość przewidzenia
wygrał lepszy!!! POPROSTU!!!!!

Gość Spaghetti
Ja jestem zadowolona bardzo. Betaett, co nam zrobisz? Zostaniesz przemierem?;-)

Gość ORMOwiec
Z tych sondaży g... wynika. Nie wiadomo jaki będzie kształt koalicji. Jeden wielki medialny pic.

Gość Kto wygrywa?
Piękna sprawa. Jestem bardzo zadowolona. :)

Gość przewidzenia
PO PROSTU;)

Gość ORMOwiec
Jedyna pociecha, że te prostytutki z PJN prawdopodobnie nie wejdą do parlamentu. Być może nawet nie dostaną dofinansowania ze skarbu państwa. Najpierw IV RP a potem polityczna prostytucja - to się musiało źle skończyć.

Gość dafagfg
mi jest smutno bo dalej będą się zapożyczać za granicą, a jak przychodzi czas oddawania pożyczek to nagle złotówka leci w dół i się robią dużo wyższe kwoty... Już po Nas utoniemy jak grecja...

Gość Kto wygrywa?
Ja nawet nie głosowałam na tego, którego bardzo cenię tylko dlatego, że bałam się oddać głos innej partii niż PO. Cieszę się bardzo. Życia pod władzą PIS nawet boję się sobie wyobrazić.

Levviatan dyrektorke -> no ale przecież oficjalnych wyników jeszcze nie ma sondaż robiony był na bardzo dużej próbie - błąd rzędu 2% jest tak prawdopodobny jak wygranie przez Ciebie 6tki w totku :classic_cool: - idź skreśl jutro kupon :classic_cool: mogę Ci nawet wywróżyć szczęśliwe liczby :) 🖐️

" ja nie glosuje nigdy bo jestem patriotką" a to ciekawe zdanie :classic_cool: pozostaje mi tylko gratulować patriotyzmu a zwłaszcza zaangażowania w działaność patriotyczną :) 🖐️

Gość ORMOwiec
@ dyrektorke Który sondaż???

Gość Kto wygrywa?
LadyChocolate Jak myślicie, czy wyniki sondażowe będą się dużo różnić od rzeczywistych? Ja głosowałam na Palikota." Obawiam się, że trochę mogą się różnić na korzyść PIS niestety. Podejrzewam, że wielu wstydziło się przyznać do głosowania na PIS, jak wiadomo to partia ulubiona przez meneli, patologię i inne wszy społeczne. Palikot też robi na mnie pozytywne wrażenie - tutaj też się cieszę.