Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Jesteście zadowoleni z wyników wyborów???

Polecane posty

Dla mnie podwójne zwycięstwo, Nie chciałam wygranej PISU i chciałam dobrego wyniku Palikota. Na ruch głosowałam do sejmu do senatu na PO.

Gość xc,sa,
cwoki sami sobie petle na szyje zakladacie, glosowalem na PiS-to jest partia, ktora naprawde chce cos zrobic, a nie tylko dorwac sie do koryta i krasc jak ta ktorav wygrala. Wypisuje sie z takiego kraju.

Szczerze to myślałam, że Palikot będzie miał więcej procent. Dużo osób się do niego przekonało. Nie liczyłam na 1 i 2 miejsce, ale jednak wydawało mi się, że układ % będzie lekko wyższy

Gość Kto wygrywa?
Pochodnia na drogę i żegnaj. :) 🖐️

Gość ooooooooooooooooooooooooaaa
KURWAAAAA PO I HUJ BEDZIE PRZEDESAZKOLA MIALY BYC DARMOWE A PLACE KURDE 200ZŁ DROZEJ TERAZ W OGOLE BEDZIEMY MIELI PO-ZAMIATANE TRZEBA NAKARMIC OBESRANCÓW

Gość Kto wygrywa?
LadyChocolate - jeszcze Palikot liczy na wyższe wyniki i ciut wyższe mogą być. Na mnie też zrobił spore wrażenie. Naprawdę najlepiej przeprowadzona kampania - zdecydowanie.

Gość oj bida bida
po - 39 PIS - 30 RP - 10 SLD - 8 PSL - 7 PJN - 2,2

Gość Kto wygrywa?
ooooooooooooooooooooooooaaa - oceniając figury liderów to zdecydowanie więcej źre PIS, a nie PO. Jak był u nas prezes PIS-u to żarł, aż się trzęsło - opóźnił nawet wystąpienie.

Palikot wnosi świeże spojrzenie. Chce oddzielić sprawy Państwa od spraw kościoła. Ma dobre pomysły na nowoczesne Państwo. Wie jak choć w części za łatać dziurę wyborczą.

Gość Kto wygrywa?
LadyChocolate Palikot wnosi świeże spojrzenie. Chce oddzielić sprawy Państwa od spraw kościoła. Ma dobre pomysły na nowoczesne Państwo. Wie jak choć w części za łatać dziurę wyborczą." Zgadzam się, zdecydowanie świeże. I może wnieść to, na co PO pozwolić sobie nie mogło. Razem mogliby wiele wreszcie zrobić.

Gość nie głosowałam na niego
ale kibicuję Januszowi. Może uda mu się stworzyć nowoczesną lewicę :)

Gość Spaghetti
A może ''zakochana panii'' sie w kaczorze kocha?????? uuuuuu...... Ja jestem bardzo zadowolona

Gość wueiwueiw
To podatek katasralny wkrótce zawita... :(

Gość pokorne ciele
dwie matki ssie. Takie jest stare przyslowie. A u nas to nie ciele ssie dwie matki tylko one ssa to biedne pokorne ciele.... nawet zra (Niemcy i Rosja) Ech biedna Polska!! " jak wiadomo to partia ulubiona przez meneli, patologię i inne wszy społeczne. " Tiaaaaa bandytow ;-D

xc,sa, cwoki sami sobie petle na szyje zakladacie, glosowalem na PiS-to jest partia, ktora naprawde chce cos zrobic, a nie tylko dorwac sie do koryta i krasc jak ta ktorav wygrala. Wypisuje sie z takiego kraju. tak bardzo chcą coś zrobić, że nawet im się nie chce przyjść na debatę i powiedzieć CO by zrobili ;) poza tym wizja Macierewicza kierującego służbami nieco mnie przeraża :O

Gość oj bida bida
już potwierdzili, że Palikot wejdzie w koalicję z PO

Gość Kto wygrywa?
dyrektorke - pochodnie bierz i wy..... :) 🖐️

Gość Kto wygrywa?
oj bida bida już potwierdzili, że Palikot wejdzie w koalicję z PO" Ale bym się ucieszyła! :)

Tak jestem zadowolona. :) Fajnej by jeszcze było jakby PiS miał więcej a Palikot więcej. Szkoda mi trochę SLD, bo jednak w demokratycznym kraju powinna być mocna lewica, choć nie są mi bliscy poglądowo, przynajmniej gospodarczo.

Gość Kto wygrywa?
LadyChocolate Kopacz mówi, że raczej PSL" - najlepiej i PSL i Palikot do kompletu. :)