Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywna opinia ----

Wyniki wyborów świadczą o tym, że Polacy są głupkami

Polecane posty

Gość obiektywna opinia ----

nawet po szkodzie! OSŁY!

Gość ptasiek nastroszony
wlasnie dokladnie odwrotnie po raz pierwszy polacy pkazali , ze wybieraja nie populizm i ceny , ze nie sa egoistami tylko mysla o przyszlosci swoich dzieci i wnukow. wzniesli sie ponad myslenie o dzis ze drogo a niby czemu ma byc tanio? za robote sie wziac lenie i kombinatorzy. PO mam nadzieje ze przykreci sruber tym zadluzonym i nierzetelnym dluznikom i wszelkim anarchistom i eurosceptykom

Gość Jestem tego samego zdania
Wybrali kłamcow, oszustow i złodziei. Niedługo przekonaja sie co zrobili

Gość hehehheheeeee
Świadczą o tym, że większość osób ma się dobrze i nie chce tego zmieniać. A Ci co się mają źle - dodam, że z własnej winy oczywiście, myślą, że to wina tylko i wyłącznie PO :D Kpina.

Ptasiek ...zobaczysz jaką dzieci będą miały przyszłość jak im przyjdzie płacić dług zaciągnięty przez aferzystów i cwaniaków z PO.

Gość ja86sia
świadczą o tym, że są jeszcze w Polsce ludzie inteligentni i myślący, a nie tylko wyznawcy Kaczora...

Gość ja86sia
"hehehheheeeee Świadczą o tym, że większość osób ma się dobrze i nie chce tego zmieniać. A Ci co się mają źle - dodam, że z własnej winy oczywiście, myślą, że to wina tylko i wyłącznie PO Kpina." zgadzam się w 100% :)

proste, "wszyscy" wiedzieli, że szansę mają tylko PiS i PO, a na "Kaczora" głosować nie chcą, bo to obciach ;) powiedziałabym bardziej, że Polacy zostali zmanipulowani i tyle.

A Ci co się mają źle - dodam, że z własnej winy oczywiście, A niby czemu " z wlasnej winy"? wytlumacz mi to. Bo nie kradna i nie cwaniakuja? A mamy takie wspaniale PO- panstwo ze trzeba tak robic zeby cokolwiek miec?

Gość młody i młoda
ja86sia świadczą o tym, że są jeszcze w Polsce ludzie inteligentni i myślący, a nie tylko wyznawcy Kaczora... Dobrze sformułowane. Należy dodać, że zbyt radykalne zabiegi RM nie pomogły a wręcz zaszkodziły i zabrakło stałego elektoratu, czyli babć różańcowych i fanatyków religijnych . Wreszcie do głosu doszło i skorzystało z niego młode pokolenie., dla których liczy się byt a nie mit.

ja jestem młody , po kierunku lekarskim a wiec rowniez wyksztalcony i nie widze w zadnej konkretnej kwestii przewagi programu Po nad PiSem. Na dodatek chce zyc wreszcie w w kraju w ktorym nie trzeba wiecznie cwaniakowac, rozpychac sie lokciami i kombinowac zeby COKOLWIEK osiagnac.

Niewątpliwie, fakt wybrania pani Sobeckiej do sejmu świadczy nie najlepiej o poziomie pewnej części naszego narodu. I ponad 30% dla PiS- to, w pewnym sensie, kompromitacja. Ale ogólnie jest dobrze, chwała Bogu, nie grozi nam już koalicja z przystawkami Samoobroną i LPR oraz premier Jarosław K., który może nareszcie zajmie się swoim kotkiem, usychającym z tęsknoty i niedopieszczonym;-)

Gość Odp.'
Wynik wyborów to efekt zmasowanej liberalno-lewackiej kampanii,wspieranej przez bezmózgich celebrytów,bez honoru. Niestety konsekwencje takiego wyboru poniesiemy wszyscy. Żal Polski. P.S. NIE POLECAM PORTALU INTERIA !CENZURA JAK ZA PRL-U.

Gość Do przedmówcy
no to zapisz się do kółka różancowego i będzie git. Chłopie, lekarze to dopiero cwaniakują; przykład: w kolejce do specjalistyna NFZ 50% idzie prywatnie, więc o czym ty mówisz? Czy za PISu czy za PO to samo by robili. Jedyne wyjście to wyrównać uposażenia do średniej europejskiej i dać służbę zdrowia w ręce prywatne. Wtedy, kto dbałby o zdrowie mniej by wydał, bo jak narazie, to wszyscy płacimy składki na np. pijaków, kryminalistów, którzy za publiczne pieniądze mają darmowy przeszczep wątroby zniszczonej przez alkohol, a kryminaliści tomograf komputerowy na zawołaanie i pokój spotkań intymnych , o czym normalny człowiek, w tym Ty, może pomarzyć. ŻEBY NIE BYŁO TAKIEJ PATOLOGII NALEŻAŁOBY ODPOWIEDNIO WYCHOWAĆ SPOŁECZEŃSTWO!!!!!!Partia, która tego nie zrobi, każde wybory przegra.

Gość Do przedmówcy
sorki, to miało być do Janekrysa.

Gość Odp.'
NIE PODSZYWAJ SIĘ POD MÓJ NICK!

Gość polacy idioci
żal.pl

Gość doopa z troopa
Świadczą o tym, że większość osób ma się dobrze i nie chce tego zmieniać. A Ci co się mają źle - dodam, że z własnej winy oczywiście, myślą, że to wina tylko i wyłącznie PO Kpina. tylko ta większość to osoby z miasta co moga mieć pracę na zawołanie, po nie dba o młodych na wsi. Tutaj nie masz pracy tylko albo żyjesz z ropdzicami albo musisz dojezdżać masakryczne odległości by pracować....tuska dba o młodzież, ale tę z miasta i ynteligentów, o wsi nikt nie myśli i ma w doopie że żyje się coraz gorzej...

Gość nadijka251
Hm Czytałam ciekawy artykuł - na PO głosują głównie młodzi - bezrobotni po studiach albo tacy którzy wogóle pracy nie podjęli ,osoby o wysokim statusie materialnym, niewykształceni po zawodówkach - jak dla mnie to mówi samo za siebie Na PiS głosowali ludzie starsi którzy w większości nie wiedzieli że mozna stawiać krzyżyk tylko na jednej liście:PIch głosy są nie ważne Dlatego wygrała partia bogatych, rządnych władzy ludzi Szkoda Jeszcze się przekonamy co z tego będzie