Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CICHONADZIEJNIK

*******Kto z Was jeszcze wierzy w zwycięstwo PISU?

Polecane posty

Gość red_lipstick
No wiesz ja nie śpię bo jestem rosyjskim szpiegiem żydowskiego pochodzenia, w dodatku komunistą na usługach PO. Włamuję się do serwerów PKW i zmieniam wyniki żeby ukryć fakt że na PiS głosowało 99.9% osób ' to swietnie-tak Ci blisko zapewne jak mi do brazu moherowgo bereta zapatrzacego w dyktatora Jarka ...A! zapomnialam dodac,ze jestem niewyksztalcona,przepelniona nienawiscia i przekonaniem,ze wszystkich innych(czyli TY czytaj inni jako PO)nalezy zniszczyc a Tobie(jako,ze piszesz o zydowskim pochodzeniu -sprawdzic napletek).Stary...gdybym byla debilem pisalabym Ci tak w nieskonczonosc.A zmarnowalam tylko chwile,zeby pokazac Ci jaki To Ty reprezentujesz poziom. Ale napisze Ci dyskretnie.Czy tak trudno zaakceptowac to,ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania i pogladow>>???Ot tak???nie rzucajac sie w wir wlasnie takich bzdurnych opowiesci jakie teraz zechcialbys nam tu zaserwowac>>>???Daruj sobie i idz spac. A jesli nie wybierasz opcji A...to... radzilabym przemyslec (niezaleznie od wynikow wyborow)"spier.....enie" do Szwecji.Dziekuje

Gość Pigmalionn
Drogadoświtu to jest kolejny żywy dowód jak "pyrrusowym"zwycięstwem jest wygrana w wyborach-poszedł ze strachu(urojonego)przed innymi. Poszedł bo udało mu się wciśnać kit przez porównania kogoś do chaveza czy castro. Brak słów jak głupi być potrafią niektórzy. Wstydu leszczu nie masz ze piszesz takie rzeczy w ogóle.Na temat doktryn politycznych czy prawnych to masz wiedzę na poziomie przemądrzałego gówniarza z liceum z niewielkimi szansami na zdanie matury za pierwszym podejściem.I takimi jest najłatwiej manipulować.W umysłach takich ludzi najłatwiej jest budować irracjonalny strach jaki pcha ich do urn.Żal.

Gość red_lipstick
MYlisz sie bo nie jestem agresywna...Zwyczajnie czasem mam nadzieje,ze ktos rozumie tak proste rzeczy jak to,ze zeby miec omlet trzeba stluc jajka....Dyskretnie dajemy Ci znac ,ze przeczytalismy Twa pierwsza wiadomosc i kareiry tu nie zrobisz.Dlatego napisalam dobranoc:)Z agresja raczej to malo ma wspolnego...

Ależ wy macie sprane mózgownice. Dobrze że Jarek nie dotarł do większej liczby ludzi bo byłoby bardzo niemiło i niebezpiecznie w tym kraju.

Gość CICHONADZIEJNIK
ROSALINDA PACZEKO - dzięki za cynk, włączyłem tv. To tylko dla 14% a nie 30%. A 14% to ile ludu, bo się nie orientuję? Pół miliona brzmi dosyć mocno. Tyle ludzi poszło, żeby oddać nieważny głos? Albo pewnie akcja z dopisywaniem 2 krzyżyka:(

Gość przecież takie wyniki szło
hmm tutaj PiSlamizm dominuje nad PEOfilją raczej kaferiowy standard na forach gierek netowych na przykład PiSlamistów jest ze 2 razy mniej niż zwolenników Korwina na forach o modzie SLDowcy z kolei rządzą ...

Gość red_lipstick
Tak,Ciesyzmy sie,ze Ty nie masz "wypranej mozgownicy".i ponownie dziekujemy za wizyte.Proponuje ignorowac tego Pana bo odeszlismy od tematu.No chyba,ze faktycznie stac Cie na cos tworczego bo poki co uprawiasz tu marna sztuke...a ja nie lubie bylejakosci bo szybko sie nudze.Tak wiec ciao od tej pory Panie niewidzialny

Gość red_lipstick
Pisalam Wam,ze zal patrzec bylo na te zmarnowane karty. Nie wiem.Wydawalo mi sie,ze "instrukcji obslugi" nie potrzeba a tu bol. Tyle makulatury ;(

Gość Last contest
Jak to???!!! 3 miliony głosów nieważnie oddanych????!!!

Gość Last contest
3 miliony???????

Jarek jutro zwoła konferencję i będzie się domagał komisji śledczej. Zapewne będzie przekonany że to jest oznaka fałszerstw wyborczych.

Gość Last contest
aaaaaaa ALE JAK WY TO LICZYCIE?Przecież ze strony pkw wynika iż wychodzi na razie ponad 100 tys.takich głosów. Spojrzcie na tabele oficjalnych wyników Pkw.Przecież tu już ktoś wkleił ja:O

Gość CICHONADZIEJNIK
Nie wierzę w taka ilość:(

Gość mldmononon
Drogadoświtu-idź już może spać.W każdym razie przestań pieprzyć już.

Gość red_lipstick
ja nie ogladam tv ale polowa to cos za duzo:)))

Gość CICHONADZIEJNIK
Olejcie jakąś drogę do czegoś tam, a nie odpisujecie. Szkoda wirtualnej makulatury;)

Gość red_lipstick
zglodnialam:P Tyle Wam napisze:))) Jest gorzej niz myslalam.Mam checi na McD choc takie fast foodowe napady miewam raz na rok:)...Dlaczego akurat o 3-16?:)

Najbardziej zastanawia mnie to coś z onetu "Historyczne zwycięstwo PO. Dziś rozmowy o koalicji" Przecież to wisi od początku. Nie było żadnych wyników tylko same sondaże a oni już świętują i planują. Nawet teraz znamy tylko 15% nie wiadomo z jakich rejonów. Przypomina mi się rozmowa po katastrofie smoleńskiej. Komorowski idzie ogłosić przejęcie władzy.. Mówią mu - ale jeszcze zwłoki prezydenta nie zostały znaleziony, może żyje -. Odpowiedź Komorowskiego - no proszę niech pan nie żartuje.

przykro mi ale nie wiem z czego wynikają te przytaczane przez was liczby nieważnych głosów ...te wyniki to dopiero wyniki zebrane z niecałych 15% wszystkich okręgów i jak dobrze przeliczycie z info na stronie PKD to na kartach do Sejmu i Senatu zostało jak na razie oddanych 145800 nieważnych głosów - do pełnego wyniku jeszcze daleko.

Gość CICHONADZIEJNIK
No podejrzane coś Rosalinda, a te 145800 to dla mnie i tak kosmos:/

sorry na stronie PKW nie PKD :P państwowa komisja wyborcza ... a pierdoły ma onecie to se mozna miedzy ksiazki wsadzić - zawsze bedą wtykac chodliwe ,absurdalne tematy na layouty stron żeby przyciągnąc do czytania - przeciez to dziennikarze -poszukuja sensacji i przyciągają uwage

Gość red_lipstick
ja w te ich wyliczenia nie wierze :P wiec tak tylko dla podbicia atmosfery podgladam :) W wyborach jest jakas adrenalina.....:D taki toto-lotek:)ale wiekszy hehe

Gość last contest
Wyższe Podatki-Dokładnie tak;). Poniżej pierwszej tabeli są zsumowane takie dane jak choćby liczba wydanych kart i wyslanych pakietów jak i liczba ważnie oddanych głosów. Pierwsze odejmując od drugiego uzyskujemy liczbę nieważnie oddanych głosów i na obecnym etapie wychodzi ponad sto tysięcy jakoś tak. To dopiero pierwsze wyniki cząstkowe i zlicząnie nadal trwa i pewnie tego będzie k-krotność ale miejmy nadzieje ze nie aż w granicach półtora miliona. Wprawdzie ostatnie wybory prezydenckie to było coś koło tego ale to też był ewenement wg mnie. No cóż tak jak Rosalinda napisała. Wszystko wyjdzie gdzieś koło wtorku.