Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CICHONADZIEJNIK

*******Kto z Was jeszcze wierzy w zwycięstwo PISU?

Polecane posty

no wiecie ...przy informacjach z 15% komisji wyborczych teraz - jesli mamy taki wynik niewaznych głosów - to jesli ta tendencja sie utrzyma -przy pełnych wynikach bedzie nieważnych głosów koło 1 000 000....ale to tylko matematyka i prognoza ...może byc wiecej albo mniej ...z tego co pamietam w ostatnich prezydenckich to jakims cudem :D nieważnych było 2 000 000

Gość CICHONADZIEJNIK
Tylko nie rozumiem sensu ogłaszania wstępnych wyników sondażowych o 21:00 i na tej podstawie ogłaszanie wielkich triumfów i przegranych jak wyniki mają być we wtorek wieczór. Czy to jest kuźde miarodajne?

Gość akcja katolocka
Tak, koniecznie trzeba to zbadać, pewnie już wkrótce Antoś Policmajster-Macierewicz założy odpowiednią komisję d.s. Nieważnych Głosów- bo dlaczego nie uznać kartki z narysowanym chrujem za głos na PiS??? Ale co robili Wasi Mężowie Zaufania Do Spraw Nieufności? Jasne, Jaruś by nam zrobił RAJ NA ZIEMI- i pośmiewisko Europy.

Też mi się to wydaje bez sensu. Można było świętować już 3 tygodnie temu, też dawali sondaże :) Chociaż np na fakt.pl było 52% dla PiS a dla PO chyba 29% do 32%

Gość wiem ale nnie powiem
jarek sam sie udupil na koniec swoimi fobiami i książka:D mysle ze na seio bylo po rowno. w sensie po ok 35 proc dl pis i po. ale teksty kaczki na koniec , o merkel (nie wazne ze media przekrecily, po chuj dawal takie insynuacje w ksiazce? jak pisze tak ze mozna interpretowac na wiele sposob to co sie dziwi ze media o tym pisza0 wiedzil o ty i sam jest so bie winny) i inne...sprawilo ze niezdecydowni wybrali po i ci co chcili na palikot przestraszykli sie ze pis jednak wygr. inaczej paliko mialby z 15procent a pis moglby nieznacznie ewygrac jarek konsoliduje te 33% wyborcow stalego elektoratu glownie starszychn agitowanych przez ksiezy z ambony. i on a nie pis ma 33proscent ale gosciu miele jezorem naprawo i lewo swoje frustracje wylewa i przegrywa na wlasna prosbe:D ale sie musieli wkurwiac w sztabeie pis po tym wyskoku z merkel

Gość red_lipstick
co tam w w tv ciekaweg nadaja?:)

Gość CICHONADZIEJNIK
Kurde palikot wypłynął na frustracji społeczeństwa, platforma zaciera ręce, a mnie się cały wieczór płakać chce, bo nic się nie zmieni na lepsze. Nie, przepraszam, może niedługo nie wejdę do lasu państwowego, bo już nie będzie "należał" do nas. Palikot co tam zdziała, maryśkę mi załatwi czy co tam jeszcze pożytecznego? Przychylam się do opinii, że palikot "zgarnął" niezadowolonych z platformy:(

Gość red_lipstick
glowa do gory:) Jakis las moze zostawia:) Ech,,,,a czemu Ci tak zle?

jak twoim zdaniem ma wygrac partia na czele ktorej stoi najbardziej nielubiany polityk w kraju???? gosciu o najbardziej negatywnym wizrunku>???? on konsoliduje ok 30proc stalego elektoratu ale ciezko im komukolwiek odebrac wyborcow bo jjarek wkurwia ludzi tych ktorzy mja w dupie polityke i wybory i slysza jego wiece wypowiedzi ton glosu itd to id na wybory tylko po to by ten osciu nie zostal premierem. ja tak zrobilem. po nic ciekawego nie pokazala ale jarek mi podpadl tym pseudopatriotyzmem i narodowym skrajnie prawicowym akcentem miejscami...bo jego mądrości sugerowaly ze ja jestem zdrajcą, nie jestem patriotą, dzilalam w kondominium niemeico rosyjskim tylko dlatego ze nie sluchmam jarka i rydzyka... ustawicznie przegrywający wybory i sprawy w sądzie za kłamstwa i pomowienia kurdupelek kaczynski powinien iść n a emeryture

Gość CICHONADZIEJNIK
Chyba przesiedzę przed kompem do wtorku wieczór:) Nie no trzeba iść spać, żeby mieć przytomność na jutrzejsze rewelacje:) Bądźmy dobrej myśli (o optymistyczny akcent mi się włączył przed spaniem:) ) Pozdrowienia dla tych, którzy się najwięcej udzielali. Dobranoc.

Gość CICHONADZIEJNIK
to jeszcze szybka odpowiedź zanim pójdę nyny - "gosciu o najbardziej negatywnym wizerunku" - a ogarniasz rolę mediów w budowaniu tego wizerunku? Media wiadomo za kim optują, nie trzeba być zbyt bystrym ,żeby to zobaczyć. "Kto ma media, ten ma władzę." Jest mi źle, bo jestem pesymistą i żal mi w głupim wrażliwym sercu po prostu ludzi, którzy nie mają perspektyw, emerytki, która z oszczędności zaparza sobie herbatę do termosu na cały dzień, żeby zaoszczędzić. To skrajny przykład, ale sądzę, że tak na 100% zadowolonych całkowicie z życia jest chyba niewielu - ale to właśnie moje pesymistyczne postrzeganie świata.

nie wtym rzecz:D jark jest poprostu osoba ktorej baaaaaaaaaaaaaaaardzo ciezko zrobic dobry wizerunek:)n wtedy gdy caly pis staral sie zrobic z niego owieczke przed wybormi prezydenckimi media nie atakowaly jarka (nie wypadalo po smolenskiu skoro ten est grzeczny i milu) to i i tak harek poprostu nie umie trzymac jezyka za zbami, zawsz cos chlapnie i jest zonk w pisie co robic z taka czy inna wypowiedzia. nawet w pisowskich i propisowskich mediach, gazetach wizerunek kaczynskiego jest dla wiekszosci polakow w polsce beznadziejny i zniechcecajacy

Gość akcja katolocka
Polacy właśnie patrzą na to, co trzeba widzieć: PO TRUPACH DO CELU- władza nawet za cenę haniebnych koalicji, a teraz pokazał prawdziwe oblicze: chce w Polsce drugiego Budapesztu- ni mniej, ni więcej- katastrofy gospodarczej, po której władzę obejmą nacjonaliści z PiS. Tak, Jarek koleżków ma wielu, każdy leżeć chce na Wawelu.

Gość red_lipstick
CICHONADZIEJNIK...Ty juz nyny a wyniki sie zmieniaja:) Wpadne tu jutro:) Mam nadzieje,ze Wy takze.

...no i nieważnych głosów było jak się okazuje ok.700 000 :D wcale nie tak dużo :P :P :P no nie? ...700 000 poszło dla zgrywy i podtarło dupe kartką, nacharczało do środka dla zgrywy, rzygnęło dla jaj :D skresliło po pijaku wszystkich jak leci, skresliło po pijaku całą kartke jak leci, zakresliło krzyżyk przy BATMANIE albo Ironmanie :D albo Ronaldzie Reaganie albo jakimś Kwasniewskim dopisanym uprzednio :) napisało: byłem tu! albo głosuje na siebie - DEBIL :) nagryzmoliło buźki :P :D :/ :( namazało: pierdole was! albo jebać system! albo ruchac mi sie chce! albo tanie wino za darmo!!! :D oddało puste karki (bo zapomnieli może długopisu ops!) zawsze mnie ta grupa interesowała: bo to ci co dupe ruszą z domu - pójdą ale przygłupy nie wiedzą po co nawet? :D ...i to pierdolenie potem: byłem ale oddałem głos nieważny! :( :D ...a co to kurwa znaczy?! że jesteś opóźniony?????? ...no chyba że po cichu przy wódce "mężowie zaufania" i członkowie komisji po kontach, już nocą przy latarkach :P w komisjach zakreslali tam i tu dodatkowe krzyżyki na złość a to tym a to tamtym skurwysynom! :P żeby druczki sie nie liczyły :D kto to wie? :) demokracja jest piękna ...zapisuje sie do partii ...nie ma chuja! chce na te DIETĘ! ...jesli jakies takie paprochy, których nikt dotąd nie znał po 21 lat co obiecywały wódkę darmo, gruszki na wierzbach, małżeństwa dla gejów, maryche na legalu, zieloną wyspe po raz drugi i jeszcze oswiadczało na komunikatach wyborczych w komisjach bez żeny,że było ubekami to JA SIĘ MAM NIE DOSTAĆ ZA 4 LATA??????!!!!!!! jak to nie? :D tu wszystko można i każdy może!