Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CICHONADZIEJNIK

*******Kto z Was jeszcze wierzy w zwycięstwo PISU?

Polecane posty

Gość CICHONADZIEJNIK
Adamo, chyba Ci się coś pomyliło.:/

Gość dkladnie Adamo
ludzie maja dosc bezproduktywnej agresji

Gość CICHONADZIEJNIK
Pozostaje czekać do 2-giej na cząstkowe wyniki z 30%. Już mnie muli na spanie;)

Gość kdju43bt5tb45t6
Dobrze ze PiS nie wygrał wyborów. Kaczyzm to system rządzenia oparty na ksenofobii -- tak PO każe myśleć o patriotyzmie - ksenofobia! cholera a jaka jest Francja gdzie nie uczą sie angielskiego? ksenofobiczna?! ,wzbudzaniu wiecznego strachu,podziałów,odmawiania całym grupom społecznym czy zawodowym prawa do patriotyzmu czy nawet polskości, -- PO nie walczy o wizy, za to w Polsce każdy moze sobie zamieszkac Jarosław oddziela ziarno od plew woli mniej a lepiej PO stawia na ilość nie jakość to rządy oparte na strachu i zamordyzmie - gadanie z wszechwładną policją,prokuraturą i służbami specjalnymi, --- lepiej jakby ne było policji, racja badntyzym lepszy, zabijesz kogoś w obronie własnej a udowodnią Ci że jestes winny ! populizmie, nietolerancji i wstecznictwie zwanym polityką historyczną -- zapomnijmy o historii ,koncentrującą się na rozliczeniach z przeszłością - a co robią żydzi oraz szefowa wypędzonych? :classic_cool: i poszukiwaniem wszechogarniającego Polskę układu,szarej sieci czy spisku nieokreślonych sił. - wątpię więc jestem" - tylko człowiek głupi przyjmuje wszystko co mu powiedzą za słuszne To również system rządów gloryfikujący najbardziej skrajne i nietolerancyjne środowiska jak RAdio Maryja,czy różne faszyzujące organizacje, -- nigdy w życiu nie słuchałam radia maryja, mysle że PIS też nie jest jakoś z tym zżyty, organizacje faszyzujące czyli patriotyczne? a ostatnio nawet bandytów stadionowych,to system dążący do rządów autorytarnych.Doszedłem do wniosku,że Kaczyzm z niewielkimi wyjątkami to wypisz-wymaluj PRLbis,jedna partia,która ma monopol na prawdę,jeden wódz,który nie podlega krytyce i jest najwyższą instancją władzy i zamordystyczne rządy. - blaslabaabalala propoaganda z PO /GW / TVN ile można

właśnie wróciłam z komisji wyborczej, i wyniki do sejmu następujące: PiS 486 głosów, PJN 24, SLD 133, Palikot 147, PSL 41, Sierpień 80 14, PO 298, Prawica 4. Do senatu też najwięcej głosów ma PiS, potem PO, ale to tylko wyniki z mojej komisji...

Gość red_lipstick
ja tez bylam w komisji...u nas bylo wiecej dla PO(234)a Pis mial 183 wiec hmm...ciezko oceniac.Duzo kart zmarnowanych na gowniarskie wybryki.....Niestety....

Gość CICHONADZIEJNIK
ROSALINDA PACZEKO "Niektórzy forumowicze już zakładają jakiś przekręt." - tak to jakoś dziwnie ująłem z podniecenia, ale też jestem raczej pesymistą. Obecna władza zrobi wszystko by utrzymać się przy... władzy.

Gość gfgfgfg
Co to za gówniarskie wybryki? Dorysowywali kutasy przy nazwiskach?

Gość red_lipstick
tak:)))mniej wiecej. Rysunki moze byly o innej tematyce...ale byly:)

Gość CICHONADZIEJNIK
red_lipstick - to co, cycki? :D

Gość red_lipstick
Coby nie pisac o jednych czy drugich frekwencja byla niska - to jest żałosne. Połowa ludzi w naszym kraju, była tak zajęta że nie miała czasu zagłosować, a potem będą narzekać że źle się dzieje. Wielcy patrioci, którzy raz na 4 lata nie potrafią poświęcić 5 minut dla kraju. Zastanawiam sie po co takim ludziom demokracja, skoro nie umieją z niej skorzystać?

Gość red_lipstick
a kwiatki jakies,kolka,kreski ,dorysowane kratki z dodatkowym kandydatem;)))Rozne ludzie maja pomysly i przy calym moim ogromnym poczuciu humoru jakos mi dzis dziwnie bylo,ze my taki wlasnie "dziwny"narod jestesmy.Chcemy dobrze a takimi pierdolami sobie kolo dupy sami robimy:/

Gość CICHONADZIEJNIK
No niestety. Moja matka np. była w centrum handlowym oglądać szmatki, a wybory... Co tam wybory:/ Nie pomagają tłumaczenia, że "od twojego głosu zależy twoja przyszłość".

Gość red_lipstick
cichonadziejnik....to hehe mam nadzieje,ze nie miala udanych zakupow:PPP Kazdy powinien isc na wybory.Wtedy moglibysmy sie sprawiedliwie rozliczac:)

Gość CICHONADZIEJNIK
Ano nie miała, kupiła tylko ser zółty w almie:D

Gość gfgfgfg
Znów będą rządy mniejszości. To nie jest tak jak mówia w tv, że "polacy wybrali", bo wybrało niecałe 50 procent. Przykre. Ciekawe kto by wygrał przy frekwencji 100% :)

Gość faceci to maja przejebane
sa udupieni zapierdalają i daja sie ruchać przez papier

Gość red_lipstick
nasza edukacja polityczna niestety jest mierna. Mlodzi nie wiedza o polityce nic. W ktorym domu sie rozmawia jaka jest roznica miedzy TĄ a Tamtą partia. Skad sie dane partie wywodza.W szkolach (mowie tu o ostatniej klasie)-powinna byc obowiazkowa lekcja z przygotowania do swiadomego,dojrzalego glosowania.Ludzie powinni dstawac zarys wiedzy i ksztaltowac wlasna swiadomosc polityczna....a nie...nasiakniete mozgi obrazami obelg przedstawianych przez dziennikarzy;/Ech...

Gość przecież takie wyniki szło
Znów będą rządy mniejszości. To nie jest tak jak mówia w tv, że "polacy wybrali", bo wybrało niecałe 50 procent. Przykre. Ciekawe kto by wygrał przy frekwencji 100% pewnie wygrałaby partia "głosy nieważne" :)

Gość CICHONADZIEJNIK
E, w szkole pewnie byłoby tak samo. Ale jak najbardziej trzeba edukować. No i gdzie ta "aktualizacja" wyników? Chyba jest już po 2:00??

Gość red_lipstick
Ja dzisiaj na szczescie na kartach mialam wielu znajomych.Wiem kto glosowal:P Jak mi nasteonym razem z tych co nie byli na wyborach wjedzie w dyskusje z pretensjami to przysiegam dostanie strzala:)Ot tak...zeby zamknac dzioba. A co mi szkodzi:)I tak zawsze jestem wredna:P