Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CICHONADZIEJNIK

*******Kto z Was jeszcze wierzy w zwycięstwo PISU?

Polecane posty

Może to dobrze, że ludzie bez pojęcia o demokracji, ekonomii, polityce, czytelnicy jakichś obrazkowo-skandalizujących gazetek i książeczek typu harlequin, wielbiciele mydlanych oper- zostali w domu i nie zapaskudzili wyników wyborów na zasadzie: "wybiorę najładniejszą", "głosuję na przystojniaka", "na biednego Jarka, brata stracił"- ale powinno być takie prawo: nie głosowałeś- nie masz prawa do protestów, demonstracji i strajku.

Gość red_lipstick
ja tv nie wlaczam bo nie chce sie wsciekac i nie przepadam za cala ta telewizyjna otoczka wyborcza..ale nie wierze w sondaze dopoki nie bede miec 100% pewnosci,ze zliczone juz wsio...bo z tego co wiem niektore komisje jeszcze siedza i licza...

Gość CICHONADZIEJNIK
No to już chamówa, kwadrans po 2 a tu cisza, portale zamarły. A miała być publikacja wyniczków.

Gość red_lipstick
akcja katolicka....:) Ci,ktorzy nie mieli ochoty isc glosowac powinni podpisac karte pt. Ja ....nizej podpisany...swiadomie nie bylem na wyborach i nie bede roscil sobie praw do bla bla bla....Odrebne karty dla tych co nie glosowali:))Zobaczylibyscie ilu osobom (z tych szczekajacych na polityke) byloby wstyd :)

Gość red_lipstick
Rosalinda....a co?rano wstajesz?:PPP Jak nie-to siedz;) Popatrz jak tu milo:)i o dziwo zero agresji:))) co osobiscie rowniez mnie cieszy bo jest to rzadkoscia rownie duza jak dzisiejsze poparcie dla Solidarni 80;P

Gość CICHONADZIEJNIK
Red_lipstick, jak cisza wyborcza zmieniła ludzi na lepsze :D "wstawianie dodatkowych krzyżyków na 2 mln kart trochę zabiera czasu" - cytat z forum - no to gdzie wyniki obiecane na 2?

Gość red_lipstick
hhahah:)) Nie zdziwilabym sie jak ktos kmini z krzyzykami....;/Wystarczy ze w komisji sa stare wygi z jednej partii i juz moze byc sieczka...zaden klopot ...jeszcze do tego jak meza stanu nie bylo to juhu-droga wolna. A Mikke ma swoje racje,koles jest moim zdaniem mega luzakiem:)Mialam okazje zamienic z nim kiedys slowo.Odnioslam bardzo fajne wrazenie:)i ogolnie go lubiei dziwie sie,ze taki Palikot go [przeskoczyl;/

Miałam jechać rano na zakupy :) Przeraża mnie to co czytam na onet np : Ludzie wiadomo ze sfalszuja te wybory.!! ostatnio na wyborach samorzadowych bylo 2 mln glosow niewaznych. Najgorsze ze czesto falszuja w taki sposob ze do pkw przesylaja droga elektroniczna wyniki inne niz te ktore byly rzeczywiscie w poszczegolnych komisjach. Nikt PKW nie kontroluje. Potrzebna rewolucja w kraju!! Oby nie :( :( :(

Jestem bardzo zadowolony że PO wygrało. Choć jestem zaskoczony tak dużym poparciem dla PiSuarów. To przykre że w tym kraju jest tak wielu ludzi podzielających zdanie Kaczyńskiego, ksenofobicznego przywódcy partii bardzo podobnej w swym działaniu do sekt i dyktatur. Kult jednostki oparty na nienawiści i przekonaniu że tylko my mamy rację a resztę trzeba zniszczyć. Bardzo wiele niewykształconych osób które nie mają pojęcia o mechanizmach współczesnej gospodarki poszły głosować na PiS zwiedzione bzdurnymi wizjami Kaczyńskiego który myli kompetencje premiera z dyktatem takich osób jak np Fidel Castro czy Hugo Chavez. Bardzo dobrze jednak że jednak w tym kraju jest więcej osób ze zdrowym i realistycznym podejściem do polityki. Dzięki nim PO wygrała wybory. Nasza przyszłość maluje się w jasnych kolorach.

Gość red_lipstick
CICHONADZIEJNIK mnie kazdy dzien zmienia na lepsze;)

Gość red_lipstick
Drogado Switu-ulzylo Ci???

Gość red_lipstick
Drogado Switu-ulzylo Ci???

Gość superniania3000
O widzicie dzieci! Debili jak DrogaDoŚwitu należy unikać. Pamiętajcie!

Gość CICHONADZIEJNIK
Może palikot go przeskoczył, bo się tak tragicznie jeszcze nie wypowiadał na temat kobiet jak korwin. Ja też się obawiam przekrętów. Nawet jak ludzie wybiorą PO, na które ja nie głosowałem, to niech będzie u władzy jeśli LUDZIE tak wybrali, a nie banda skur...(ó)kojadów zafałszowała.

Bardzo. Bałem się że trzeba będzie kajakiem do Szwecji spierdalać jak Kaczyński wygra. Teraz jeszcze tylko musimy przejść medialną falę oskarżeń o sfałszowane wybory, ingerencję służb specjalnych innych krajów i atak kosmitów na lokale wyborcze.

Gość red_lipstick
bez wyzwisk....przeciez nie trzeba nikogo wyzywac od Debili...juz sobie poszedl:))bo wlasnie...chyab mu ulzylo ze sie tyle napocil piszac;) Kontynuujmy pogawedke;)

Gość przecież takie wyniki szło
straszliwy wysyp proPEOfilskich i proPiSlamistycznych postów dzisiaj występuje na kafeterii obstawiam że kilkanaście osób w sumie po obu stronach siedzi teraz noca na necie zmieniajac nicki i fora żeby pisać to czy tamto czy sramto podziwiam ich zapał :O :classic_cool:

Gość CICHONADZIEJNIK
Red_lipstick - a ze mną coraz gorzej z dnia na dzień. Zaczynam jakość gorzknieć, zamieniać się we frustrata, coraz więcej pesymizmu. Ciągle myślę, że ten świat jednak chyba zmierza szybkim krokiem ku końcowi, a to nie napawa optymizmem i nie pozwala żyć pełnią życia:(

No wiesz ja nie śpię bo jestem rosyjskim szpiegiem żydowskiego pochodzenia, w dodatku komunistą na usługach PO. Włamuję się do serwerów PKW i zmieniam wyniki żeby ukryć fakt że na PiS głosowało 99.9% osób :)

CICHONADZIEJNIK Red_lipstick - a ze mną coraz gorzej z dnia na dzień. Zaczynam jakość gorzknieć, zamieniać się we frustrata, coraz więcej pesymizmu. Ciągle myślę, że ten świat jednak chyba zmierza szybkim krokiem ku końcowi, a to nie napawa optymizmem i nie pozwala żyć pełnią życia ______________________________________________ ...bo tak jest ...ale wszystko się kiedyś kończy

Gość Ameramer
Drogadoświtu "Teraz jeszcze tylko musimy(...)" "My"(musimy) tzn kto? Nadmiernie się angażujesz emocjonalnie chyba. Ty już nic nie musisz. Poszedłeś,walnąłeś X i wystarczy. Do niczego już nie jesteś potrzebny.

Gość CICHONADZIEJNIK
I jeszcze następna ponura informacja na stronie mojego miasta - 11% więcej od Pis dla PO :(

Gość red_lipstick
CICHONADZIEJNIK- Mam takie same odczucia:)Mimo braku wiary i pesymizmu oraz paru innych wad:P mam rowniez wrazenie,ze im jestem bardziej zgorzkniala -tym lepsza;) w znaczeniu;dobra:) Gdybym nie byla takim tchorzem i czasem nie widziala sensu w malych rzeczach-pewnie juz dawno wzielabym sznurek:)

Gość przecież takie wyniki szło
DrogaDoŚwitu No wiesz ja nie śpię bo jestem rosyjskim szpiegiem żydowskiego pochodzenia, w dodatku komunistą na usługach PO. Włamuję się do serwerów PKW i zmieniam wyniki żeby ukryć fakt że na PiS głosowało 99.9% osób zamiast siedzieć na kafe uśmiechnij się :) http://www.youtube.com/watch?v=B0ikGxX1jIw

DrogaDoŚwitu - to kolejny cymbałek któremu sie coś wydaje...a momentami wydaje mu sie,że ma na cos wpływ (prawdopodobnie niestety nie trzyma nawet moczu) :D ...to dziecinne piepszenie o uciekaniu do Szwecji , my -PO - co za my???? - co za biedny przygłup...kolejny kafeteryjny no-life, że tez to całe towarzystwo sie zatrzymało w fazie gimbusa i nie może zmądrzeć -udaje tylko,że kogos udaje :D

Gość Pigmalionn
Drogadoświtu O jaki ty biduś jesteś-żebyś wiedział to byś bez tego kajaku wpław się rzucił do szwecji.