Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CICHONADZIEJNIK

*******Kto z Was jeszcze wierzy w zwycięstwo PISU?

Polecane posty

Gość CICHONADZIEJNIK

Jak wyżej - bo ja mam cichą nadzieję. W końcu to sondaż cbosu, a realne wyniki... tak naprawdę, to nie wiadomo jak się mają do rzeczywstych wyników. A może wiadomo?

Gość gripex mas
czy te kilka mandatów naprawd robi róznice? ktos mi to w koncu wytlumaczy ???

Gość feffrefr
Ja tylko jestem zdumiony tak wysokim poparciem dla Palikota. Glosowaly na niego dzieciaki po 18-stce ktore maja siano zamiast mozgu. Boje sie o ten kraj, jak on bedzie wygladal kiedys.

Gość BEZROBOTNY Z TEGO ZADUPIA
w to co teraz podaja niewierze a bardziej niezalezne sondaze szacuja wynik gorszy la PO niz mainstream

Gość CICHONADZIEJNIK
*sondaż tnsu obop miało być;) się chyba ciachłem:D

Gość meszugene.
Niech PiS idzie w Pisdu na smietnik historii

Gość polaki tepaki
w kraju debili musza zadzic debile a wiec PO

Gość feffrefr
Niech juz bedzie koalicja PO-PSL. Przynajmniej wiadomo co sie po nich spodziewac. Chcoiaz nic sie nei zmieni na lepsze pewnie i to jest ten bol.

Gość polaki tepaki
rządzić*

Gość Bolesław_
Boże jaki ja jestem szczesliwy ze PO wygrała te wybory pije szampana za zwyczęstwo

Gość CICHONADZIEJNIK
Z drugiej strony to byłby niezły cyrk, gdyby zwycięzcom okazał się Pis, w końcu już po wielkich ogłoszeniach, świętowaniach, żałobach. Tuścik jutro już chce postanawiać decyzyjki... To nie wygląda realnie, taka zmiana wiecie - że wynik rzeczywisty jednak okazał się inny niż ten podany wkrótce po 21:00.

ja nie wierzę, bo nawet jakby PIS wygrał to i tak by zatuszowali sprawę, nikt przecież nie dorwie tych wszystkich kart i nie przeliczy jak było naprawdę... jestem pewna że doszło do nadużycia...nawet jeśli PO by wygrało to minimalnie a nie 10 %

Gość PURTuPurtU
Bolesław ALE JESZCZE NIE WYGRAŁO, NIE ROZUMIESZ?:D

Byłby wielki wstyd ale przecież to możliwe. Sondaż jest na 100 tyś a głosowało 14 mln. Poza tym sondaż to tylko sondaż. Pytanie tylko czy dopuszczą do tego ? Ile trzeba by było pofałszować, żeby było na ich korzyść.. Nie wiem czy realne.

Gość feffrefr
Co wy skretynialiscie. Nie ma zadnych szans. Moze zmieni sie o 2-3 procent. To wszystko. lepiej idzicie spac dzieci:)

Gość Bolesław_
PURTuPurtU spokojna twoja rozczochrana PO wygrała wybory i nikt tego juz nie zmieni

ale te całe komisje wyborcze... lepiej jakby to było komputerowe i takie żeby każdy mógł obserwować na bieżaco..tu wystarczy że ktoś sie pomyli... zresztą ludzie w komisjach też mają swoich faworytów... także bez sensu jest obsadzanie miejsc zwykłymi ludzmi gdzie mogą sie trafić np sami z Po albo sami z Pisu lepiej jakby do komisji i liczenia byli zatrudnieni politycy :D po równo z każdej partii i patrzyliby sobie na rece

hehe Rosalinda - o tym samym pomyślałam... ale jużmnie nic w tym kraju nie zdziwi...ograniczają swobody obywatelskie, jakieś tajne gospodarcze coś tam.... wątpie jednak by PIS wygrał...nawet jeśli zdobyl wiecej głosów :(

Gość werewewewrew
Zmywają Tuskowi uśmiech z twarzy, jednak PiS wygrał. :)

fajnie by było utrzeć nosa tym zarozumialcom :) jeśli teraz PIS nie wygra to znaczy że dyktatura bedzie trwała wiele lat... PO nigdy nie odda władzy już Rosja dała szkolenie co zrobić aby wygrac wybory :) ja nie wierzę, w to że więcej ludzi głosowało na PO ludzie sie już na nich poznali

Gość Je taime món amour
zaraz napisze gdzie trzeba że zaistniało ryzyko sfałszowania wyborów :classic_cool:🖐️

Gość Adamo...
Dobrze ze PiS nie wygrał wyborów. Kaczyzm to system rządzenia oparty na ksenofobii,wzbudzaniu wiecznego strachu,podziałów,odmawiania całym grupom społecznym czy zawodowym prawa do patriotyzmu czy nawet polskości,to rządy oparte na strachu i zamordyzmie z wszechwładną policją,prokuraturą i służbami specjalnymi,populizmie, nietolerancji i wstecznictwie zwanym polityką historyczną,koncentrującą się na rozliczeniach z przeszłością i poszukiwaniem wszechogarniającego Polskę układu,szarej sieci czy spisku nieokreślonych sił.To również system rządów gloryfikujący najbardziej skrajne i nietolerancyjne środowiska jak RAdio Maryja,czy różne faszyzujące organizacje,a ostatnio nawet bandytów stadionowych,to system dążący do rządów autorytarnych.Doszedłem do wniosku,że Kaczyzm z niewielkimi wyjątkami to wypisz-wymaluj PRLbis,jedna partia,która ma monopol na prawdę,jeden wódz,który nie podlega krytyce i jest najwyższą instancją władzy i zamordystyczne rządy.

Gość sfałszowali wybory :((((
Napisano 06 październik 2011 - 13:53 #7 Wybory trzeba uniważnić, ale pewnie jak PiS wygra to sąd unieważni, jak PO wygra to nie.

Gość red_lipstick
roznica nie bedzie duza...Gyby sie Palikot nie wcisnal to bylaby minimalna....miedzy po a pis.... no ale wlasnie....mlodzi poszli na Palikota jakby im gruszki na wierzbie obiecal ;/ Po co glosuja ludzie ktorzy czesto krzyzyka na karcie do glosowania nie potrafia poprawnie postawic???