Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmywająca2345

zmywarka Bosha zepsuta pomocy

Polecane posty

Gość zmywająca23456
no i owszem, poprosiłam tutaj o pomoc, ale zanim wezwałam serwis a o wtyczce pomyślałam ,bo skoro korki ok, pozostały sprzęt działa bez zarzutu, to zasilanie jest, tylko co dalej? mozliwa sytuacja z wtyczką, zwłaszcza, że wczoraj mąz tam sprzątał, tj. w tym miejscu gdzie kabel przebiega i mógł swoimi niezdarnymi ruchami przez przypadek ten kabel wysunąć o tym zapomniałam, ale sobie przypomniałam w porę (troche mi się rymnęło)

Gość 12345u473490
OMG brawo

Gość gość
Zawsze można też spróbować samemu naprawić. U nas w domu też popsuła się zmywarka, tutaj https://north.pl/ kupiłem popsutą część, wymieniłem i po problemie. Koszt naprawy 30 zł plus moja praca, więc nie najdrożej ;)

Gość gość
Goście z dwóch ostatnich postów to tępaki umysłowe. Tema sprzed sześciu lat a oni odpowiadają jakby to był z tego roku. Gościu reklamujący north.pl puknij się w głowę. To oszukańcza firma i żadna pomoc. Części są drogie i naprawa kosztuje tyle samo co w serwisie. O ostatniej stronie to już nie będę się wypowiadał.

Gość gość
Ja polecam sprawdzić serwis AGD www.technikan.pl dają gwarancję na naprawę.

Gość halulka
Ja szukałam serwisu do naprawy mojej zmywarki, jak zawieźliśmy to Pan który miał naprawić sprawdził zmywarkę i podpowiedział że nie ma sensu bo na wymianę części i robociznę zapłacimy sporo. Więc postanowiłam że koniec z naprawianiem i kupujemy nową zmywarkę. Póki co decyzja padła na Candy CDI 2LS36 która mieści 13 kompletów naczyń a nam taka spokojnie wystarczy.