Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma11111

NIE ROZUMIEM FACETÓW!!! DLACZEGO ON TERAZ SIE NIE ODZYWA, CZY JUZ MU NIE ZALEZY?

Polecane posty

Gość niewiadoma11111
to co napisala humorzasta primadonna swiadczy o tym, ze lepiej nie zagadywac do zadnego chlopaka, bo sobie nie wiadomo co pomysli i masakra wyjdzie

Gość niewiadoma11111
a chlopaki z mojego doswiadczenia owszem sie staraja i prosza o kontakt, a potem przestaja sie starac i olewaja na calego

Gość niewiadoma11111
co za glupie czasy

Gość niewiadoma11111
wogole nie wiem teraz jaka jest granica miedzy zachowaniem kolezenskim, a leceniem na kogos i podrywaniem... chyba kazdy to inaczej odbiera

Gość niewiadoma11111
teraz juz boje sie odezwac do jakiegokolwiek chlopaka, serio zamykam sie na wszelkie kontakty, bo wiem z gory jak to sie skonczy.

Jeśli wobec tego wszystkie przestaną się odzywać to.. Czysto teoretycznie (sytuacja raczej bardzo mało prawdopodobna) gdybym w niewiadomy sposób się spodobał najprawdopodobniej nieistniejącej dziewczynie i jej zwyczajnie nie zauważył to przez jej niechęć do pokazania mi się i zrobienia czegokolwiek żeby nawiązać ze mną kontakt bym jej nigdy nie poznał. Kiepska sprawa, co?

Gość niewiadoma11111
kiepska, ale ja juz mialam 3 razy taka sytuacje, ze koles mnie olał, dlatego juz nie wierze i nie mam ochoty nikogo poznawac, oprostu tylko to mnie wykancza, domysly i czekanie na odp

Gość niewiadoma11111
chyba teraz takie czasy ze nikt nie szanuje innych i ma gdzies, liczy sie tylko dana osoba a reszta to juz gowno ;/

Gość niewiadoma11111
a co wg. Cb mialaby zrobic taka dziewczyna? podejsc i zagadac czesc, poznamy sie? czy co?

Na przykład. Byłoby mi bardzo miło. Nawet jak bym miał całkowicie spieprzony nastrój i włączony tryb bojowy to i tak momentalnie bym zmiękł. To tak jak być na pustyni, usiąść zmęczonym poszukiwaniami wody której nie ma w tym miejscu i nagle deszcz...