Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiiik

3 miesiace po rozstaniu i wracaja uczucia

Polecane posty

Gość kassiiik

3 miesiace temu rozstalam sie z dawidem po latach zwiazku. Podjelam ta decyzje bo byl bardzo zazdrosny dopuszczal sie rekoczynow meczyl mnie psychicznie- mimo ze mamy dziecko postanowilam odejsc. zwiazalam sie z kims innym ale ta osoba pracuje w innym za granica wraca do Polski na tydzien przez dwa miesiace. to za rzadko uczucia topnieja a ja widuje sie z bylym i sie mecze bo wszystko sie budzi nie moge sobie z tym poradzic...

Bo z bylym sie widzisz, a brakuje ci na codzien stalego partnera. Zapomnialas o powodzie rozstania i budza sie sentymenty. Ale dobrze sie zastanow nad sytuacja. lepiej miec kogos z daleka ale czlowieka, niz meczyc sie z kims kto na to nie zasluguje.

Gość kassiiik
wiec wlasnie z nim sie widze rozmawiamy a z tamtym mimo ze kontakt jest kazdego dnia wszystko slabnie i boje sie bo on nie zasloguje na to aby go zranic jest zbyt kochany i wiem ze bardzo mu zalezy na mnie. A eks przyszedl ostatnio i w telefonie mi grzebal jak nie widzialam (ukradkiem to zauwazylam) pewnie sie nie zmieni ale to co bylo jakos wraca....a jak mi powiedzial ze z kim spal to myslalam ze zwariuje i to boli mimo ze to ja podjelam decyzje bo bylam psychicznym wrakiem czlowieka