Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astra...28

wstyd mi wrócic do PL

Polecane posty

Gość astra...28

7 lat temu wyjechałam do Anglii, związałam się z czarnoskórym mężczyzną i urodziłam mu dziecko. Partner w tej chwili zdarza się że mnie uderzy, nie interesuje się dzieckiem, poniża mnie psychicznie, okazało się także, że ma 14-letnią córkę z poprzedniego związku, ma także romanse z innymi kobietami. Nie mogę jednak od niego odejść, bo to on nas utrzymuje, a do Polski nie wrócę bo zlinczowanoby kobietę z dzieckiem-Mulatem.

Gość defea
wracaj do polski, wyjedziesz do innego miasta gdzie nikt Cie nie bedzie znal

Gość Jestem :)
bez przesady, nie wdzisiejszych czasach. Chyba, że mieszkasz na wsi. Moje dziecko chodzi do przedszkola z mutem i jest jej ulubionym kolegą. Dziewczyna też jest sama i jakoś sobie radzi. Pracuje w sklepie z zabawkami a dzieckiem opiekuje się również babcia.

Gość ijiojo
dlaczego polki sa takie beznadziejne? Wyjezdzaja za granice i w ogole nie interesuje ich zdobycie jakiegos zawodu, aby sie samej utrzymnywac, tylko dorwa pierwszego lepszego faceta i od razu zaciazaja:O Gdybys oprocz cipy myslala tez glowa, to mialabys teraz prace i nie musialabys nigdzie wyjezdzac, bo dalabys rade sama sie utrzymac z dzieckiem:O

Gość astra...28
Nie na wsi, ale w małym miasteczku 15 tys osób. Żal mi rodziców, gdybym wróciła, sąsiedzi pewnie nie daliby im zyć

Nie piernicz tylko wracaj! Musisz tylko otwarcie ludziom (znajomym , rodzinie) ze wrocilas, bo ojciec dziecka okazal sie kretynem. Zyspokoisz tym ciekawosc ludzi i sie odczepia, a nawet beda Cie spierac, ze dobrze zrobilas. Dla dobra dziecka:) .

Gość astra...28
20:32 słychać strzały

Wracaj i sie nie ogladaj!!! Odzyjesz, to mozesz wrocic. Ale uwolnij sie od takiego zycia, bo zniszczy cie psychicznie i nie bedziesz w stanie wkrotce pomoc ani sobie ani dziecku. A dla rodzicow najlepsze, ze jestes bezpieczna i szczesliwa a nie pomiatana i bita. Na pewwno cie wspomoga...

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tak naprawde to ty tylko sobie wmawiasz ze bedziesz na jezykach Teraz juz sie w polsce zmienilo i ludzie maja dosc swoich problemów Nie beda mieli czasu dlugo tego rozkminiac Wracaj jak najszybciej bo zwariujesz z debilem Ja tez mialam podobnie i wstydzilam sie odejsc od meza co ludzie powiedza Ale jak przyjechalam do rodziców to sie okjazalo zw wiecej osob ma podobne problemy i tak naprawde to ludzie to maj w dupie

Nie no ludzie, lepiej żeby nie zwozili mieszańców do Polski bo niedługo nie będzie już prawdziwych białych Polaków :O Autorko, byłaś na tyle głupia żeby się wiązać z takim kimś to teraz tam zostań i najlepiej nie przyznawaj się skąd jesteś bo choojową reklamę ojczystemu narodowi robisz :O

Wracaj i sie nie ogladaj!!! Odzyjesz, to mozesz wrocic. Ale uwolnij sie od takiego zycia, bo zniszczy cie psychicznie i nie bedziesz w stanie wkrotce pomoc ani sobie ani dziecku. A dla rodzicow najlepsze, ze jestes bezpieczna i szczesliwa a nie pomiatana i bita. Na pewwno cie wspomoga...

Gość wiele sie zmienilo , w sejmie
czarny facet, prezeterki TV to mulatki, poza tym piosenkarze itp, Nie ma problem - tyle,ze musisz utrzymac.