Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdafad

Jestem wkurzona na ojca!!!

Polecane posty

Gość fdafad

Brat jest rok starszy ode mnie ma 27 lat i żyje pod dachem rodziców z kobietą bez ślubu. Ona teraz jest w ciąży z trzecim dzieckiem, mają już syna, córke i teraz okazało się że ona jest po raz 3 w ciąży. I co? rodzice nic z tym nie robią, ja mam 26 lat, zaszłam w ciąże jak miałam 20 i teraz sama wychowuje syna. Niedawno poznałam nowego mężczyzne który zaproponował mi żebym się wprowadziła do niego to ojciec mi zabronił a jak ja mu powiedziałam o swoim bracie to usłyszałem że mój brat niech sobie używa ile wlezie.

Gość fdafad
Zaszłam w ciążę z żulem. Ale jedzie mi z papy.

I co tu do dziwienia się???? On ma dzieci ale i ma laskę a ty masz dziecko a chłop nieznany lub uciekł. Co tu do rozkminki jesteś nieodpowiedzialna i tyle.

Gość fdafad
Teraz chciałam wyjdz za maz to nie moge bo mam dziecko i z ust ojca uslyszalam ze moim obowiazkiem jest poswiecenie sie dziecku a oprocz tego to mam prac, sprzatac, gotowac bratu, jego lasce i ojcu oraz oprocz swoim synem musze zajmowac sie jeszcze dziecmi brata.

Cześć. Masz 26 lat. To Twoja decyzja czy jeśli Tatuś Ci czegoś zabrania to czy posłuchasz czy nie. Masz wybór. Jak Ci możemy pomóc?

Gość fdafad
Nie umiem sie mu za bardzo przeciwstawic.

Widzisz, mój dziadek mówił "Jak ktoś ma miękkie serce musi mieć twardą d***pe" (przepraszam za wulgaryzm ale to cytat) Nie umiesz się przeciwstawić, będziesz więc służącą ojca i brata ... Twoje życie, twoja decyzja.

Gość adibi
co to znaczy ze ci ojciec ZABRONIL??? jestes matka i dorosla kobieta. masz dziecko i jestes odpowiedzialna za siebie i za dziecko a ty sie przejmujesz ze ci zabronil??/ on nie ma nic do gadania, to twoje zycie. wyprowadz sie, jesli tego nie zaakceptuja, to ich problem. najwyzej nie bedziesz sie z nimi widziec tyle co przedtem