Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alwinkajkaa

do staraczek, którym się udało! proszę o odp

Polecane posty

Gość alwinkajkaa

jak często się kochaliście? codziennie? co dwa dni? (oczywiście chodzi mi o to jak często w okolicach owulacji) o odpowiedź proszę panie którym się udało a nie te którym się nie udało! dziękuję i pozdrawiam

Gość dziewczyno to niema
nic do rzeczy kiedy jak jestes zdrowa to i sie predzej czy pozniej uda kazda ma inny organizm

Gość ....aga....
owulacja miała być w piątek więc kochaliśmy się w piątek, sobotę i poniedziałek i się udało, teraz 8 tydzień ciąży.

Gość alwinkajkaa
aga, skąd wiedziałaś kiedy ma być? pregnyl?czy testy owulacyjne? a może gin tak powiedział?

Gość ....aga....
po prostu tak sobie wyliczyłam na podstawie temperatury, śluzu oraz długości cyklu i jak widać trafiłam:)

Gość alwinkajkaa
super, gratuluję :)

Gość ....aga....
Dzięki:) Tobie też się uda "trafić". U mnie poszło za pierwszym razem, miałam szczęście. Mam już córkę prawie siedmioletnią, teraz chciałabym chłopca, zobaczymy czy się uda.

Raz w cyklu wystarczył. Skok temperatury wypadał na 16 dc, przy cyklach 32-dniowych, drugi skok w 17 dc. Seks "trafiony" z 16 dc na 17 dc. W 18 dc poszłam do gina na usg i było po owulacji. Przed seksem były 3-4 dni przerwy, ale to nie zamierzone.